7 intr-o saptamana #382

5.2.23

A mai trecut o saptamana, una despre care nici nu stiu ce sa spun - mi se pare ca a fost o lupta continua pentru a gasi un echilibru in tot ce inseamna viata mea in momentul asta, o lupta pentru a gasi timp si a reusi cumva sa ma impart. Nu mi-au iesit lucrurile cum am vrut, nu am reusit sa fac tot ce as fi vrut, dar am incercat sa ma bucur de fiecare zi asa cum a venit, inclusiv de zapada din primele zile.

Am incercat sa mananc mai bine pentru ca am avut o perioada in care am mancat prost si cand zis prost ma refer ca am mancat ce s-a nimerit sa am in casa si cand am apucat, fara sa mai tin cont de lucrurile la care sunt atenta de obicei. Am resimtit fizic extrem de puternic schimbarea asta fortata in programul meu, asa ca incerc sa revin la ce stiu ca imi face bine si ma ajuta sa fiu intr-o forma buna.

Cei de la OPI mi-au trimis o surpriza zilele trecute si am gasit si minunatia asta de oja - Meet Me on the Star Ferry, dar nu am apucat sa ma bucur de ea. Uleiul pentru cuticule de la ei imi place mult si am luat unul nou zilele trecute si tot de la OPI am luat o oja din sistemul Gel Break de care vreau sa va povestesc dupa ce il incerc, dar sa vedem cum reusesc sa ma descurc cu timpul si cu pozele.

Am stat mult in casa in ultimele saptamani si am profitat de timpul asta sa ma organizez putin, sa fac ordine intre lucrurile mele, dar si sa ma gandesc la ce imi place, ce vreau sa folosesc, care sunt produsele de care vreau sa va spun si voua. Am facut si cateva cumparaturi pe care nici nu am apucat sa vi le arat, sunt cateva produse noi pe care le-am descoperit si imi plac mult, dar si cateva branduri despre care vreau sa aflu mai multe.

Mintea mea este una foarte activa si am o memorie fotografica care ma ajuta mult, in plus partea estetica e una care face parte din munca mea si sunt atenta la detalii - am adunat produsele pentru buze de mai jos intr-o poza si m-am gandit la cat de tare (sau nu) ne influenteaza aspectul frumos atunci cand e vorba de a cumpara un produs, in special cand e vorba de produse de machiaj. As vrea sa dezvolt putin subiectul asta pe viitor daca va intereseaza si pe voi.


Weekendul a fost cu relaxare, una de care aveam foarte mare nevoie, am fost la masaj - a fost ultima sedinta din abonamentul de 4 pe care l-am luat la inceputul anului si cred ca o sa imi mai iau unul tot de 4 sedinte, dar de data asta de 90 minute in loc de 60 minute pentru ca am foarte multe zone tensionate si m-a ajutat mult mersul saptamanal la masaj.

In rest am dormit, am citit si am incercat sa ma concentrez pe mine si pe ceea ce conteaza. Nu as zice ca mi-am pierdut motivatia, ci ca nu am gasit metoda sa ma impart cum trebuie. Vineri am vrut sa ma duc la sala si nu am reusit - am dormit prost in noaptea aia si m-am simtit dimineata atat de epuizata, incat mi-am dat seama ca am nevoie de energia pe care o aveam sa muncesc, asa ca am renuntat la sala si nu mi-a placut deloc asta, dar a fost tot ce-am putut face.

Saptamana voastra cum a fost?

4 comentarii

  1. Din pacate saptamana asta a fost cu multa munca. Dar am inclus si o zi si pentru mine ceea ce m-a obosit pentru ca am avut drumuri de facut si eu le combin ca sa fac multe si m-am obosit. Am profitat si de zapada, am iesit la pozat natura. Dar weekendul m-am relaxat cu o carte, o luminarica, un film-Mon inconnue care iti da de gandit asupra actiunilor tale si cu ceva muzica de pian.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine ca macar in weekend putem sa balansam cumva lucrurile si sa ne facem timp si pentru micile placeri. Sa ai zile linistite!

      Ștergere
  2. Si eu simt ca as fi putut fi mai eficientă în ultimele 2 săptămâni. Au apărut atâtea urgențe neprevazute de rezolvat ca parca nu am facut mai nimic. In astfel de momente ma gandesc ca este mai bine ca am facut câțiva pași mici din drumul planificat decât nimic sau și mai rau - regres.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-a facut sa zambesc comentariul tau si mi-a adus aminte cat conteaza sa ne focusam pe ce ne-a iesit, nu pe ce n-a iesit. Sa ai zile frumoase!

      Ștergere