7 intr-o saptamana #362

4.9.22

Am inceput sapatamana cu un masaj care mi-a placut la nebunie - am fost la un salon mic, nu foarte departe de mine, pe care l-am descoperit absolut intamplator on-line. Mi-am luat un abonament la ei cu mai multe proceduri pentru ca am simtit nevoia sa fac ceva pentru mine, daca imi place si e ce trebuie poate va povestesc mai multe, acum pot doar sa va spun ca de-abia astept urmatorul masaj pentru ca fata care mi-a facut are o energie foarte misto si am simtit ca a deblocat niste chestii, dar asta e doar prima mea impresie. Am venit pe jos spre casa si m-am bucurat de vremea frumoasa si de tot verdele de la mine din cartier.

Am profitat ca am tot primit smochine de la noi (cine s-ar fi gandit acum niste ani ca Romania va avea clima pentru asa ceva?) si le-am savurat cu cate un mini croissant si cu brie, alaturi de o ceasca de ceai si tare bine a fost. Zilele au fost pline si nebune, dar diminetile am incercat sa fie cu rasfat si placeri, chiar daca a insemnat sa ma trezesc mai devreme.

Pisica asta neagra a fost a cuiva, nu ii stiu povestea, dar e prea blanda ca sa nu fi avut stapan (as vrea sa cred ca mai degraba a murit stapanul si nu ca a fost scoasa din casa, cum din pacate se tot intampla si pe mine ma infurie la maxim - abandonul animalelor este un subiect la care eu reactionez puternic) si a aparut de cateva saptamani la mine la bloc. Nu are nici o treaba cu cateii mei, vine intre ei fara frica si tot ce vrea e sa fie hranita si mangaiata. As vrea sa pot face mai mult pentru ea, dar situatia animalelor de pe strada este una care ma depaseste in momentul asta ...

Printre placerile de saptamana asta au fost Bella de la Nina Ricci si cartile. Bella este discontinued, din pacate, insa inca se mai gaseste in anumite locuri, iar pe mine setul asta primit cadou m-a bucurat mai mult decat pot spune - Bella imi place, dar de cate ori il port ma simt mai aproape de Bella mea, de care mi-e atat de dor si sticla pe care o aveam e pe terminate. Daca va tenteaza setul asta l-am vazut aici, nu stiu daca se mai gaseste si in alta parte.

Am citit mult in ultimele saptamani, am cumparat cateva carti noi, am si primit cadou, dar am ajuns si prin librarii sa vad ce e nou - nu cumpar din librarii (mi se pare ca on-line sunt cele mai bune preturi si eu mereu am prins oferte bune), dar imi place sa merg si sa ma uit, sa ma pierd printre carti si sa visez.

Saptamana asta am primit cateva surprize care m-au bucurat mult pentru ca au venit de la oameni dragi mie, dar am primit si de la Yves Rocher o surpriza care m-a facut sa zambesc. De la cea mai buna prietena a mea am primit un colet cu cateva produse care sa ma bucure si chiar am ras cand am vazut lumanarea de la DW Home, un brand de care v-am mai povestit pe blog. De ca am ras? Pentru ca exact inainte sa ajunga curierul ma uitasem pe Notino si lumanarile din gama Farmhouse sunt la oferta (le gasiti aici) si pusesem 2 in cos cu gandul sa dau o comanda pe care n-am mai dat-o.

Am zambit larg si cand am primit coletul de la Yves Rocher si v-am si povestit pe Stories de ce. Am pregatit pentru saptamana viitoare o postare cu cateva produse de curatare de la ei care imi plac mult si cand am deschis coletul am gasit cateva dintre ele, dar si cateva pe care nu le-am incercat. Daca vreti ceva de la ei zilele astea codul FIDELITATE va aduce 40% reducere - gasiti aici toate produsele de curatare, insa puteti sa folositi reducerea la tot ce nu e in promotie sau nu e la set.

Saptamana voastra cum a fost? Cum vi se pare inceputul asta de toamna?

2 comentarii

  1. La noi e cu emotii pentru ca Dragos incepe scoala si trece intr-o noua etapa, clasa a v a. Inceputul de toamna e bland, frumos, darnic si sper sa ramana asa. Eu abia astept sa incerc parfumul Splendoria de la Avon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ii fie bine si sa se bucure de experienta asta noua. Sa aveti zile frumoase si linistite!

      Ștergere