7 intr-o saptamana #357

24.7.22

Saptamana asta a fost foarte obositoare, de multe ori a trebuit sa imi schimb planurile si sa fac lucruri pe care initial nu le luasem in calcul si asta mi-a dat peste cap tot programul, asa ca nu a fost usor si serile m-au prins de cele mai multe ori intr-o stare de oboseala destul de avansata. Placerile mele din perioada asta: floarea soarelui, ceaiurile (calde sau cu gheata) si parfumurile foarte fresh. 

Am redescoperit Escapade Solaire de la Jardin Boheme (il gasiti aici) si m-am bucurat de el de cateva ori saptamana asta, un alt parfum care imi place in perioada asta e Coach Floral si am mai folosit A Girl in Capri de la Lanvin. Nu inteleg folosirea unor parfumuri grele cand e atat de cald pentru ca sunt foarte obositoare si deranjeaza, oricat de mult iti place o aroma - trebuie sa ne adaptam la vreme si sa alegem tinand cont si de asta.

In ultima luna nu am ajuns la sala asa cum mi-am dorit, mi-am impus saptamana asta sa fac din asta o prioritate si mi-a iesit de 3 ori, asa ca zic ca m-am descurcat bine si chiar mi-au prins tare bine antrenamentele cu privelistea asta - imi da o energie care imi place mult si ma ajuta sa-mi eliberez mintea. In plus imi place sa ma duc si sa ma intorc pe jos de la sala.

Am mancat usor in majoritatea zilelor, la cat de cald e nici nu prea ai cum altfel, si nu mi-au lipsit din alimentatie vlastarii si legumele de tot felul. Vlastarii din pacate nu i-am mai vazut prin magazine, asa ca singura varianta ramane sa ii iau on-line, dar merita si fac asta aproape saptamanal - cei de broccoli sunt cei pe care ii consum cel mai des, insa mai cumpar si alte variante.


Am incercat sa folosesc pentru ten produse cat mai putine si mai usoare pentru ca am efectiv senzatia ca se scurg de pe fata la cat de cald e, prefer texturile foarte lichide si am grija foarte mare pe partea de hidratare pentru ca aerul conditionat, trecerile de la cald la frig si vremea din perioada asta duc la deshidratare si tenul se resimte imediat. Folosesc produse cu ingrediente calmante ca sa nu am surprize neplacute de la transpiratie, mai ales cand fac sport.

Saptamana viitoare e ziua mea, insa o sa fiu plecata din tara, asa ca am primit in avans mai multe cadouri de la prieteni si setul asta de la Marie Stella Maris m-a bucurat mult. Toate cele 3 variante din set miros fenomenal, e un brand olandez de la care am mai avut in trecut cateva produse de la aceeasi prietena care le-a descoperit produsele in Amsterdam. Din cate am inteles livreaza si in Romania, insa nu am avut cand sa vad ce inseamna ca taxe.


Finalul de saptamana a fost cu putina relaxare, cu caldura mare si cu mult SPF chiar daca nu am iesit foarte mult din casa - o sa va povestesc despre produsele astea saptamana viitoare pentru ca le-am tot folosit in ultimele saptamani si pot sa va dau mai multe detalii. Desi mai am o multime de lucruri de facut mintea mea deja e plecata in vacanta ...


Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Eu am inceput bine saptamana, dar m-a tinut doar pana joi dimineata... As fi preferat sa mi se rupa firul inainte de a ma trezi joi dimineata, sincer.

    RăspundețiȘtergere