2 produse noi in gama Lipcare Booster de la Essence

21.7.22

Gama Lip Care Booster de la Essence e una care mie imi place mult si v-am recomandat produsele pe care le-am incercat deja pentru ca sunt accesibile si fac exact ceea ce promit, asa ca in urma cu vreo 2-3 luni cand am vazut ca au lansat doua noutati in gama asta n-am stat pe ganduri si le-am pus in cos. Le-am luat de aici, am dat mai putin de 30 lei pe amandoua si le-am tot folosit in ultimele saptamani, asa ca am vrut sa va spun si voua despre ele.

Overnight Lip Mask cu 10% extract de lapte de ovaz este produsul care m-a cucerit de la prima folosire: de la textura pana la cum imi simt buzele dimineata - imi place la nebunie. Hidrateaza si regenereaza exact asa cum promite, iar in diminetile cand am aplicat produsul asta in seara dinainte ma trezesc cu buze netede si hidratate, cu un aspect sanatos.

Formula este vegana, produsul vine intr-un borcanel simpatic (nici nu avea ce alt tip de ambalaj sa fie tinand cont de consistenta), are 10 grame si este valabil 6 luni de la deschidere. Pe lista de ingrediente sunt mai multe uleiuri, iar pe ultima pozitie este parfumul - pe mine la produsele de buze nu ma deranjeaza deloc acest aspect, pentru pretul pe care il are mi se pare extrem de bun produsul asta si imi place sa-l folosesc de 2-3 ori pe saptamana, cand simt ca buzele mele au nevoie de putin ajutor.

Caring Lip Peeling cu 10% ulei de lamaie a fost luat din curiozitate pentru ca am vrut sa vad cum e si daca o sa imi placa la fel de mult ca restul produselor din gama. E mai ieftin decat masca, are 11 grame si formula este plina de uleiuri. Ceea ce promite sa faca este sa indeparteze celulele moarte si sa lase buzele catifelate si netede.

Si exact asta face, imi place, dar e mult prea uleios pentru gusturile mele. Il aplic cu miscari circulare pe buzele umede si imi place mult cum raman buzele, insa mereu simt nevoia sa revin cu un cleanser cremos care sa curete tot pentru ca imi simt buzele prea uleioase - este o preferinta personala, insa am zis ca e bine sa va spun si aspectul asta in caz ca si voi sunteti ca mine.

Ati incercat vreun produs din gama asta de la Essence? Voi ce produse accesibile si bune folositi pentru ingrijirea buzelor?

2 comentarii