7 intr-o saptamana #354

3.7.22

As vrea sa zic ca a fost o saptamana minunata, dar adevarul e ca sfarsitul de saptamana m-a epuizat total si ma aflu intr-o situatie din care nu stiu cum sa ies (v-am mai povestit de niste probleme pe care le-am avut cu galagia, au revenit intr-o alta forma, dar inca am nevoie sa procedez niste informatii inainte sa pot scrie ceva), iar in plus de asta nu prea am dormit si asta m-a dat total peste cap.

Inceputul de saptamana a fost mult mai linistit, asa ca am incercat sa ma ocup de ceea ce imi face placere: parfumuri, mancare buna si mers la sala ca sa echilibrez cumva cu faptul ca am avut foarte mult de munca si am petrecut mult timp in fata monitorului. Imi reusise chiar bine, dupa care viata s-a intamplat si nu am mai stiut ce sa fac mai intai, cum sa le descurc si cum sa ma impart. Urmeaza o perioada aglomerata, am si niste plecari programate, asa ca incerc sa fac lucrurile cum pot mai bine, dar nu imi iese mereu.

Am primit cateva colete interesante saptamana asta si chiar vreau sa va arat produsele in perioada urmatoare dupa ce le incerc si pot emite o parere pertinenta, insa am vrut sa va arat astazi cateva produse noi de la Eva Intima (v-am mai povestit de brandul asta anul trecut aici pentru ca mi se pare extrem de interesant) care mi se par foarte utile in perioada asta si pe care le gasiti la oferta la Farmacia Tei. E vorba de 2 produse din gama Depilation: spuma de ras si balsamul dupa epilare pe care de-abia astept sa le incerc.

Vineri am fost la El Studio sa descopar noua colectie de vara Power of Hue de la OPI - o colectie plina de culoare, care contine atat nuante intense, cat si nuante pastelate. Planul meu era The Future Is You pentru manichiura si Sun-Rise Up pentru pedichiura, insa nu mi-au iesit pentru ca Teodora de la salonul lor din Pantelimon mi-a zis ca unghiile si cuticulele de la maini nu sunt intr-o stare buna deloc si mi-a recomandat un tratament de 2 saptamani si sa nu aplic oja. Asa ca am unghii colorate doar la picioare si o sa ma bucur alta data de culorile astea.

Weekendul ar fi trebuit sa fie cu soare si cu veselie, insa a fost cu chestii urgente de rezolvat datorita problemei de care va ziceam la inceput, cu o vizita la veterinar (v-am mai spus cum e cand toate blanoasele sunt batrane, au probleme si mereu intervine cate ceva) si cu extrem de putin timp pentru mine si linistea mea. Dar asta e, bine ca am putut sa le rezolv si sa nu pierd si mai mult timp decat era cazul.

Daca ma urmariti pe Instagram ati vazut deja oferta de la Paula's Choice pentru ca v-am aratat astea 3 produse pe care le-am primit de la ei cu texturi si impresii. Astazi inca puteti sa beneficiati de reducerea de 15% la toate produsele full size cu SPF, asa ca am zis sa va spun si aici. Produsul meu preferat cu SPF de la ei ramane cel din gama Defense, care din pacate acum nu e in stoc, insa cred ca reveni in curand. Mi se pare extrem de misto si balsamul de buze, asta fiind singurul nou pentru mine, pe celelalte doua le-am mai incercat in trecut.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu