7 intr-o saptamana #356

17.7.22

Incep postarea cu o poza de saptamana trecuta pentru ca nu am apucat sa va arat nici una de la Techirghiol si asta imi place mult, iar in plus imi transmite o energie foarte buna. Lacul din poza este la Gradina Botanica, mica si deloc impunatoare, si in poza arata foarte bine, in realitate posibil sa nu atraga atentia - ar trebui sa fie lacul cu nuferi, nuferi nu prea erau, insa am vazut un smochin care mi-a placut mult. Inca culorile si unghiul din care am facut poza au schimbat tot, asa cum se intampla de multe ori ...

Dupa cateva zile mai ok ca si temperaturi in Bucuresti, finalul de saptamana a venit cu o canicula care nu prea imi place. Asa ca parfumurile mele au fost cat mai usoare si proaspete, machiajul ca si inexistent, ziua nu prea am iesit din casa decat daca a fost ceva urgent si am incercat sa ma concentrez pe munca pentru ca am avut o gramada de facut si la finalul lunii plec pentru cateva zile si nu vreau sa-mi bat capul cu nimic cat sunt plecata.

Am primit saptamana asta o surpriza de la Wella si am vrut sa va arat gama Invigo Sun pentru ca este foarte potrivita pentru perioada asta cand soarele arde puternic si afecteaza parul, dar si cand suntem in vacanta si apar si alti factori care fac parul mult mai fragil si mai uscat. Gama are 3 produse si este gandita pentru a proteja parul inainte, in timpul si dupa expunerea la soare, formulele fiind cu pro-vitamina B5 si un complex gandit de cei de la Wella.

Eu le-am mai folosit in trecut si mi-au placut mult in lunile de vara (variantele mini le am luat eu pentru plecarea de care va ziceam mai sus), sprayul mi se pare extrem de misto, se poate aplica atat pe parul umed, cat si pe parul uscat si eu am simtit o diferenta in bine atunci cand l-am folosit, asa ca ma bucur ca il am din nou si il pot folosi.

M-am confruntat cu 2 probleme in ultimele saptamani: piele iritata (atat pe gat, cat si pe maini) si  unghii fragile si problematice (o sa va spun mai multe despre asta in curand).  Pentru pielea iritata m-am bazat pe tratamentul cu CBD de la Paula's Choice, de care v-am povestit de atatea ori, iar pentru unghii am folosit combinatia asta de 8 in 1 de la Eveline si chiar am vazut o imbunatatire.

Sfarsitul de saptamana a insemnat pentru mine mers la cumparaturi (care chiar se cerea si nu aveam cum sa scap de asta), niste discutii pe care le-am tot amanat, pregatit niste lucruri pentru perioada urmatoare, dar si curatenie in produsele pe care le am si le folosesc mai mult sau mai putin. In ultimii ani ma tenteaza tot mai putine produse noi pentru ca stiu deja ce imi place si ce chiar folosesc, asa ca am dat multe si am pastrat doar ce imi place foarte mult.

 
Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu