Cateva preferate din ultima luna

6.7.22

Ultimele saptamani au fost un pic haotice si n-am avut timp de mine asa cum mi-am dorit, dar am incercat - atat cat am putut si mi-a permis timpul - sa imi ofer acele mici placeri care stiu ca imi dau o stare de bine si ma ajuta sa raman cu moralul sus, indiferent de agitatia din jurul meu.

Diminetile mele sunt cateodata de-a dreptul nebune, blanoasele mele sunt batrane toate, au probleme specifice varstei si asta inseamna ca uneori trebuie sa alerg efectiv cu ele pe scari ca sa ajungem afara, asa ca n-am timp de mine, dar incerc ... combinatia asta de la Paula's Choice (Power Berry Serum si SPF-ul din gama Defense) e una care ma salveaza si la care ma intorc mereu in perioada calda pentru ca imi ofera un ten luminos, hidratat si protejat. Acum am trecut la un produs cu SPF50, dar SPF-ul asta ramane in top 3 pentru mine, asa ca am vrut sa va reamintesc de el in caz ca sunteti in cautare de un SPF mineral cu finish luminos.

Sunt cateva saptamani bune de cand am inceput sa folosesc produsele astea de la Geek & Gorgeous si chiar imi plac. Le-am cumparat impulsiv de la Farmacia Tei si nu regret deloc: au texturi usoare, formule curate si fac ceea ce promit. Liquid Hydration este o lotiune tonica pentru hidratare cu 5% panthenol si inca cateva ingrediente misto care ajuta la calmarea si hidratarea tenului, iar Stress Less este un ser calmant si reparator cu beta-glucan si madecassoside.

Mai am inca un ser cu acid hialuronic tot de la ei, insa nu am apucat inca sa il incerc, insa am vrut sa va spun de produsele astea doua pentru ca au preturi bune si merita incercate. Un aspect pe care l-am apreciat sunt ambalajele gandite bine: tonerul nu curge efectiv cand il torni in palma, deci poti sa dozezi ce cantitate vrei, iar pipeta serului functioneaza asa cum trebuie, trage produs si elibereaza cum trebuie, nu cum am patit cu altele mult mai scumpe.

Cuticulele mele sunt foarte uscate de cand ma stiu, asa ca am mereu nevoie de ajutor, insa de multe ori uit sau mi-e incomod sa aplic un ulei si sa astept, insa de cand am inceput sa folosesc uleiul asta Pro Spa de la OPI lucrurile s-au schimbat si intind mereu mana dupa el. Are aplicator de tip pensula, nu este foarte lichid si face o treaba foarte buna. Imi place mult si ma bucur ca l-am descoperit pentru ca este exact ce aveam nevoie.

De vreo 2-3 luni antrenamentele facute acasa sunt printre preferatele mele si nu ma asteptam la asta pentru ca nu m-a atras niciodata ideea, mereu mi s-a parut ca am alta motivatie cand merg la sala. Platforma asta cu vibratii a fost un cadou de Paste si de atunci o folosesc mereu si imi place la nebunie (o gasiti aici la un pret bun daca va intereseaza). Pentru mine e ce trebuie, pe piata sunt si alte variante mai mari si mai scumpe, dar pentru ce am eu nevoie e mai mult decat potrivita.

Insa la fel de important pentru mine este si ce fac dupa sport, cum am grija de corpul si de pielea mea, ce suplimente iau si alte detalii de genul asta care fac diferenta. Folosesc atat suplimente lichide cu magneziu, cat si produse de ingrijire post workout cu magneziu care ajuta la relaxarea si refacerea musculaturii, dar ma si scapa de dureri si crampe.

Nu stiu daca v-am mai aratat sau nu plicurile Aqua Kick de la Ostrovit (eu le comand din Bulgaria, dupa ce am incercat variante de la mai multe branduri si astea au fost cele care m-au convins), dar clar sunt printre preferatele mele. Se dizolva in 1,5 litri de apa (sunt cateva variante care se dizolva in doar 250 ml, insa nu sunt printre cele pe care le aleg de obicei) si ceea ce fac este sa aromeze apa (fara adaos de prostii) si sa aduca un plus de vitamine si minerale organismului. Cele pe care le consum cel mai des sunt cele cu electroliti, vitamina C si MSM, recent mi-am comandat cateva cutii sa am o perioada mai lunga de timp.

Iar ultima placere din postarea asta este una vinovata (glumesc, nimic nu e atat de rau consumat in moderatie), o ciocolata dark cu sare de mare de la Godiva din gama Signature. Eu consum ciocolata fara adaos de zahar, insa din cand in cand mai incerc si altceva si ciocolata cu sare de mare este cea care ma atrage. Asta de la Godiva e foarte misto si mai e una de la Vivani care imi place la fel de mult.

Voi ce produse misto ati folosi in ultima perioada si credeti ca merita sa stie si altii de ele?

Trimiteți un comentariu