Creme hidratante ieftine si bune

12.4.22

V-am povestit de multe ori de modul in care aleg eu produsele pe care le aplic pe ten, ce caut si ce evit, dar si pe ce prefer sa dau bani mai multi si unde prefer sa ma orientez spre produse cu preturi mai accesibile. Cremele hidratante sunt pentru mine produsul final, care sigileaza practic ceea ce aplic pe ten inainte si nu caut cine stie ce minuni de formule, ci produse fara alcool si uleiuri esentiale, dar cu texturi care sa imi placa.

Am (si folosesc) si creme scumpe - imi vin in minte crema cu electroliti de la Paula's Choice si cea cu peptide de la Drunk Elephant, insa astazi vreau sa va spun despre doua produse pentru hidratarea tenului care au preturi extrem de bune si care fac strict ceea ce trebuie: hidrateaza. V-am mai spus si cu alte ocazii ca pretul nu este cel care iti spune cat de bun este un produs, ceea ce conteaza este formula care trebuie sa fie una potrivita pentru tipul si nevoile tenului tau.

Primul produs de care vreau sa va spun este de la Simple, un brand de care sigur ati auzit, si face parte din gama Water Boost, o gama din care eu am incercat si alte produse si este vorba de crema hidratanta cu textura de gel. Eu am luat-o dintr-un magazin fizic care aduce produse din UK, insa o gasiti aici la un pret foarte bun, nu stiu daca se gaseste si in alte parti, insa merita sa o incercati daca cautati un produs ieftin si hidratant.

Water Boost Hydrating Gel Cream are o textura extrem de usoara si intra imediat in piele, se potriveste oricarui tip de ten, inclusiv celui sensibil pentru ca formula nu contine ingrediente cu potential iritant, insa eu as recomanda-o pentru tenul cu tendinte de deshidratare sau uscare. Contine extracte din plante, minerale si prebiotice si face exact ceea ce promite: ofera hidratare si lasa tenul revitalizat si cu un aspect sanatos. Iar faptul ca este in tub si nu in borcan ma face sa apreciez si mai mult produsul asta.

Cel de-al doilea produs este de la Revuele si este vorba de crema lor hidratanta cu Centella Asiatica - produsele Revuele se gasesc in multe locuri, inclusiv la Farmacia Tei (luna trecuta a fost la oferta cu mai putin de 14 lei), asa ca daca vrei sa incercati ceva de la ei e usor sa le gasiti. Eu am primit anul trecut multe produse de la ei, am incercat cateva, insa nu am apucat sa va spun nimic despre ele. Crema asta cu Centella Asiatica are o formula extrem de simpla, nu va mai spun ce face Centella Asiatica pentru ca am mai scris despre ingredientul asta, dar vreau sa va spun ca mai contine si aloe vera pentru a spori efectul de hidratare si calmare a pielii. 

Are o textura usoara si intra repede in piele, la cat costa e un produs ok, dar nu e un produs pe care eu m-as grabi sa-l cumpar (prefer crema de la Simple de care v-am spus mai sus) si nici nu-l recomand daca aveti ten mixt sau gras pentru ca formula contine si unt de shea care poate bloca porii. Stiu persoane cu ten mixt care se inteleg bine cu produsul asta, nu e o regula generala, dar am zis sa mentionez si asta ca sa stiti. E ieftin, ofera hidratare si daca va plac produsele Revuele si bugetul vostru e mic e un produs care face ce promite si nimic mai mult.

Ati incercat vreunul din cele doua produse?

2 comentarii