Ce mi-a placut in aprilie

26.4.22

Aprilie e pe final, iar pentru mine luna asta a fost una dura, dar buna - m-a provocat, m-a fortat, m-a blocat, dar am ales sa invat si sa ies si mai puternica. Nu am avut timp de multe lucruri pe care as fi vrut sa le fac, dar am reusit sa bifez ceea ce a contat mai mult in anumite momente si asta e foarte bine. Simt ca m-am schimbat mult si ca lucruri care inainte contau acum nu mai au nici o valoare, in timp ce altele castiga teren si incep sa devina parte constanta din viata mea.

Luna asta am incercat sa am si mai multa grija de mine pentru ca nu am reusit sa ajung deloc la masaj anul asta, nu am gasit timp sa citesc asa cum mi-am dorit si sunt multe lucruri pe care le-am amanat din diverse cauze, dar asta nu inseamna ca nu pot sa ma bucur de alte lucruri si sa folosesc produse care imi plac si care ma fac sa zambesc.

O sa incep cu un parfum care e foarte aproape de sufletul meu: Bella de la Nina Ricci, o aroma la care ma intorc in fiecare primavara de cand a fost lansat. E special pentru mine din multe motive: imi aminteste de catelul vietii mele, Bella, cea mai buna prietena a mea pentru totdeauna, e primit cadou de la prietena mea buna intr-un moment cand a simtit ca am nevoie de o bucurie mica si este o aroma care imi place la nebunie, dar care nu e pentru toata lumea, asa cum nu sunt nici eu. E floral, e fructat, e acid, dar usor pudrat, e un verde care imi place.


Oseque e un brand coreean vegan pe care l-am descoperit datorita Renei de la Glowrious, care mereu ma surprinde cu ceva nou si interesant. Hydro Deep Sea Cream Mask contine un complex din 4 tipuri de alge marine, acid hialuronic si apa de mare hawaiiana (o sursa bogata de nutrienti minerali) si este un produs gandit pentru a calma si hidrata tenul. Produsul vine in plic de 10 ml si se poate cumpara o bucata sau o cutie cu 5 bucati.

Textura este una cremoasa si produsul se simte foarte bine pe ten, mi-ar fi placut sa nu aiba parfum deloc (este undeva la jumatatea listei de ingrediente), dar nu am simtit ca ma deranjeaza. Se poate folosi ca masca - se aplica pe ten si dupa 10-15 minute se clateste (in cazul unui ten mixat sau gras) sau se sterge excesul cu un servetel (in cazul unui ten normal sau uscat - daca e cazul, eu nu simt nevoia sa fac asta) sau ca o crema de zi sau noapte in functie de nevoi si preferinte. Ca si masca un plic ajunge cam pentru 3 aplicari, iar ca si crema de pana la 10 ori in functie de cat produs aplicati.

Lasa o senzatie de prospetime si racorire care imi place mult si tenul ramane hidratat si matasos, eu am folosit-o cel mai des ca ultim pas seara si imi place ce face pentru pielea mea. Daca imi simt tenul foarte deshidratat o aplic ca masca si isi face treaba foarte bine.

Gama Serendipity de la Rituals este de vis, iar aroma nu se compara cu nimic de la ei, e mare pacat ca gama asta nu a ajuns si la noi in magazin, iar de pe siteul lor nu s-au putut comanda decat putine produse. Nu au exagerat cand au spus ca produsele contin un elixir de uleiuri, combinatia este de vis, insa doar daca va plac aromele mai tari, altfel poate fi putin obositoare. Pentru mine a fost rasfatul suprem in serile mai reci.

Am avut exfoliantul pentru corp (luat direct de pe siteul lor la inceputul anului) si un mini gel de dus pe care l-am primit de la o prietena (cred ca a fost in Calendarul Advent) si le-am dat gata destul de repede pentru ca mi-au placut la nebunie. As fi vrut sa incerc si crema de corp din gama asta, insa nu am prins-o niciodata in stoc.

 
Tot de la Rituals mai am ceva ce vreau sa va arat - produsele pentru lenjerie din gama Amsterdam, una din gamele lor premium, produse pe care le-am comandat direct de pe site si care au venit cu peripetii. Am luat detergentul si balsamul pentru rufe si inca un spray pentru tesaturi (pe primul l-am terminat deja) special pentru lenjeriile de pat si asa le-am si folosit.

Mirosul este unul foarte misto, lalele olandeze si lamaie yuzu japoneza, un omagiu al legaturii dintre Est si Vest, insa nu persista asa mult cum mi-as fi dorit. Dupa spalare si cand pun lenjeria pe pat se simte aroma delicat, insa dispare rapid si nici pulverizarea sprayului nu ajuta mult cu persistenta - se simte imediat dupa aplicare, dupa care dispare total. Imi plac si nu regret ca le-am luat, insa nu cred ca o sa le mai recumpar.

 
Ultimul produs de care vreau sa va spun este un fond de ten, Hyaluronic Hydra Foundation, de la By Terry, preferatul meu de ceva vreme. Nuanta pe care o am eu este 200N, are SPF30, formula este una hidratanta si extrem de lejera pe piele, arata si se simte intr-un mare fel. Dupa purtarea mastii atata timp m-am dezobisnuit sa folosesc multe produse si caut texturi cat mai usoare si care sa arate cat mai natural, dar si sa ingrijeasca pielea, nu doar sa aiba un rol estetic. Si produsul asta le bifeaza pe toate.

Voua ce-ati folosit cu placere luna asta?

8 comentarii

  1. Nu ma asteptam ca Rituals sa te dezamageasca putin , dar na... or fi ceva mai putin parfumate produsele pt. lenjerie , de ByTerry am tot auzit ca are produse tare faine , nu am folosit inca nimic de la ei !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-as zice ca e dezamagire, doar ca aveam alte asteptari. Le folosesc oricum cu placere.

      Ștergere
  2. Am folosit crema hidratantă cu protecție solară SPF50 de la Avon, este foarte mișto, miroase extrem de bine, se absoarbe f rapid în piele, pe deasupra te mai și protejează!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place tare mult Bella. L-am mirosit prima oara in Franta si mi-a placut, desi mi s-a parut ciudat. Nu stiu ce mi s-a parut ciudat atunci, dar anul trecut in sfarsit mi l-am cumparat.
    Intre timp, am luat si Sorbets de Bella, care e mai light si mai putin dulce. E ok, dar Bella imi place mai mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu Sorbets de Bella, dar tot asta imi place mai mult.

      Ștergere
  4. Cred că cel mai mult mi-a plăcut vopseaua de păr, a ieșit o culoare mișto pentru mine, dar din nefericire am tendința să mă plictisesc repede de culorile din păr, așa încât mai devreme sau mai târziu voi ajunge să mă decolorez din nou. Plus că am început să folosesc cât de cât cremă de față, iar asta ajută.

    RăspundețiȘtergere