5 produse de incercat de la Essence

22.2.22

Anul trecut am incercat multe produse de la Essence, o parte le-am primit direct de la ei, iar unele le-am cumparat eu, asa ca astazi vreau sa va povestesc despre 5 produse de ingrijire de la ei care chiar merita incercate si care au preturi foarte bune. Produsele Essence eu le comand on-line de aici, insa se gasesc si in DM din cate stiu si cele mai bune preturi sunt aici (cele pentru buze chiar va recomand sa le luati de la ei pentru ca au cele mai bune preturi).

Primele de care vreau sa va spun sunt din gama Lip Care Booster si mi se pare ca cei de la Essence au facut o super treaba cu produsele astea. Imi place cum arata, insa ce conteaza e formula, dar cel mai mult imi place cum se simt si ce fac pentru buze. Sunt 3 produse in gama si fiecare contine 10% ulei, produsele fiind gandite pentru a proteja si hidrata buzele.

Untul pentru buze contine 10% ulei de cocos si este genul de produs pe care vrei sa-l folosesti ca masca de noapte pentru ca hidrateaza si repara buzele - este foarte eficient, mie nu prea imi place mirosul de cocos, insa tot il folosesc cand buzele mele striga dupa ajutor. Peelingul cu 10% ulei de avocado este foarte interesant, fiind sub forma de baton - contine 10% ulei de avocado, este super usor de folosit si e foarte bland, lasa buzele hidratate si cu o senzatie de prospetime care imi place mult.

Serul pentru buze este cel mai scump dintre cele 3 (insa tot ieftin e si asa) si contine 10% ulei de piersici, e un produs care merita incercat din plin - hidrateaza, se simte foarte placut pe buze si ofera volum in timp ce ingrijeste buzele. Are un aplicator de tip pensula, e usor de luat in geanta si reaplicat, indiferent de locul in care esti.

Celelalte doua produse de care vreau sa va spun sunt pentru zona sprancenelor. Primul este After Shape Brow Roller, un produs extrem de interesant si util pe care eu il folosesc de cate ori ma pensez. Are un aplicator cu rola metalica care racoreste si calmeaza pielea, iar formula este pe baza de acid hialuronic, pantenol si aloe vera. Este un gel transparent care nu necesita clatire si care trebuie aplicat la cateva minute dupa pensare/ epilare si chiar face ce promite.

Eu n-am folosit niciodata tratamente/ uleiuri pentru sprancene pentru ca natura a fost foarte generoasa la capitolul asta, dar Overnight Brow Mask mi-a atras atentia si a ajuns in cos. Este o masca pentru noapte cu aloe vera, pantenol si ulei de ricin care hraneste si ajuta la regenerarea firelor de par. E usor de folosit si nu incarca sprancenele, o aplic de cateva ori pe saptamana si imi place mult.

Ati incercat vreunul dintre produse?

4 comentarii

  1. Folosesc produsele Essence dar nu am incercat nici unul dintre produsele recomandate de tine. O sa ma uit in DM dupa serul pentru buze.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am serumul pentru buze și îmi place la nebunie ! Le voi încerca și pe celelalte

    RăspundețiȘtergere