Magic is something you make!

25.1.22

 

Folosesc destul de des pe Instagram #createyourownmagic pentru ca toti avem nevoie de un strop de magie in viata de zi cu zi si eu incerc sa imi ofer momente de genul asta cat de des pot. Magia asta poate insemna ceva diferit pentru fiecare dintre noi si e normal sa fie asa pentru ca suntem diferiti, avem povesti si dorinte diferite, ne dezvoltam diferit, important e sa nu uitam de copilul din noi si sa nu uitam ca avem nevoie de lucruri frumoase, de momente de liniste, de clipe de nebunie, de provocari, de rasfat, de fericire, de tristete, de tot ce inseamna viata asta pentru ca doar asa putem sa invatam si sa evoluam.

Cana asta a fost o surpriza de Craciun care m-a bucurat mult pentru ca ma uitam de ceva vreme la canile de la Asanorii si am fost de multe ori pe punctul de a comanda o cana (mesajul asta e preferatul meu de la ei - exista si varianta pe negru, care mi se pare tare interesanta). Cine mi-a luat cana asta stie bine ce sunt, in ce cred si ce ma face fericita si asta face cadoul si mai special pentru ca are legatura cu mine, este ceva cu care ma identific si am zambit de cate ori am baut din cana asta in ultima perioada.

Dar sa revenim la magia din viata noastra - si nu ma refer la trucuri de magie, ci ma refer la fiecare incercare cu care avem de a face, la acele momente cand dam tot ce e mai bun in noi, cand facem tot ce putem ca sa fim mai buni si sa ne fie mai bine. Ma refer la momentele cand reusesti sa faci (sau sa iti faci) o bucurie, ma refer la acele clipe cand te simti complet relaxat si la amintirile pe care le faci cu oamenii care conteaza pentru tine. Asta e magie pentru mine - lumina din mijlocul nebuniei care ne inconjoara.

Sunt ferm convinsa ca sunt oameni pentru care magic inseamna ultima lansare de la nu stiu ce brand sau cine stie ce lucru material obtinut prin diverse metode (si e ok, fiecare alege cu ce sa hraneste si pe ce pune valoare), pentru mine magie inseamna sa pot sa ma plimb dimineata cu blanoasele mele, sa ma trezesc dimineata si sa fac un mic dejun gustos, sa beau seara un pahar de vin cu oamenii dragi mie, inseamna sa citesc o carte care imi mangaie sufletul sau sa ma bucur de o baie lunga si delicioasa, inseamna sa pot sa ofer ceva fara sa astept nimic in schimb, inseamna sa pot spune o vorba buna atunci cand e cea mai mare nevoie de ea, dar inainte de toate inseamna speranta - pentru ca speranta e cea care ne ajuta sa mergem mai departe, indiferent de cat de negre sunt lucrurile intr-un anumit moment.

Tu crezi in magia din fiecare dintre noi? Crezi ca avem puterea sa facem orice ne propunem?

4 comentarii

  1. Avem puterea , doar sa avem incredere in noi si sa fim perseverenti in orice ne-am propus !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, cred ca fiecare dintre noi putem face magie cu ce avem la indemana, daca si numai daca vrem asta cu adevarat.

    RăspundețiȘtergere