7 intr-o saptamana #335

16.1.22

Saptamana asta a fost una nebuna, pe langa volumul de munca care am simtit ca ma sufoca (stiti vorba aia cu "ti-a iesit pe nas" ... cam asa si cu mine si cu vacanta prelungita), am avut numai probleme, chestii care s-au stricat (a inceput de duminica trecuta cand a trebuit sa schimb de urgenta tema blogului), cheltuieli neprevazute care nu au putut fi amanate si tot asa de am avut vreo doua momente cand imi venea sa urlu de frustrare. Ce exercitii de respiratie? Ce stare zen? Am simtit ca explodez - rezolvam una si aparea alta si tot asa, la un moment dat am simtit ca timpul face misto de mine. 

Spre finalul saptamanii mi-am bagat picioarele (pe romaneste) si nu m-am mai agitat deloc, chiar daca am ramas cu o lista de lucruri de facut pentru ca am simtit ca nu mai pot ... am nevoie de un masaj, dar n-am timp sa ma duc. As vrea sa pot sa ma ascund sub patura cum face Leia si ma ies de acolo cand am eu chef ... visez frumos, nu?

Sa revenim la lucruri mai serioase ... dimineata m-am obisnuit sa ma trezesc mult mai devreme (poate o sa va povestesc zilele urmatoare cum e o dimineata din viata mea, una reala, fara floricele si povesti) si sa fac tot ce am de facut inainte de a incepe munca. Castile si un roll-on cu uleiuri esentiale sunt mereu prezente langa mine, la fel si o ceasca de ceai - in zilele in care am putin mai mult timp merge si o ciocolata calda. Poza de mai jos e doar un moment de rasfat, care se intampla o data la cine stie cat vreme, de cele mai multe ori in cana ajunge o tableta de ciocolata de la Secretele Ramonei, lapte de migdale si daca am timp putin sirop cu aroma de caramel sarat.

In urma cu niste ani comandam de pe iHerb niste condimente vegane cu aroma de bacon, insa n-am mai comandat de mult si am tot cautat altceva, dar n-am gasit. Insa cineva mi-a facut o surpriza in decembrie si mi-a adus toate nebuniile astea de la Deliciou - firma e olandeza, produsele sunt vegane si facute cu cap, livreaza si in Romania, asa ca am zis sa va spun si voua de ele pentru ca merita.

Am tot folosit in ultima vreme uleiurile de la Tisserand si imi plac mult, iar de sarbatori am mai primit cateva de la o prietena si de-abia astept sa ma bucur de ele. Happy Vibes este printre preferatele mele si as vrea sa imi iau si sprayul de camera. In pauzele de lucru imi place sa am la indemana cate un baton proteic, cel din poza nu e proteic, este de la Secretele Ramonei cu aroma de martipan magic - e ok, dar nu pot sa zic ca m-a dat pe spate, am luat si aroma asta si Turta dulce de curiozitate, sunt prea aromate pentru mine.

Nici macar serile nu pot sa zic ca au fost linistite, dar am incercat sa profitam de cateva clipe de liniste si sa mancam fara graba ceva ce ne place - branza e Scamorza si am incercat-o pentru prima data, insa nu mi se pare vreo minunatie, asa ca nu mai facem experimente pe viitor, ramanem la ce stim ca ne place. Setul asta de la Academie miroase demential si a fost unul din rasfaturile mele in serile astea reci, insa tot rotesc produsele pentru ca am cateva arome care imi plac mult.

Nu am vrut sa pun nici o poza extra pentru saptamana asta pentru ca nu prea am avut timp de poze, dar cele 15 grade care au fost ieri in Bucuresti (dupa niste zile friguroase) merita o mentiune pentru ca mi-era tare dor de soare si de ceva timp in aer liber, fara sa imi inghete toate cele.

Saptamana voastra cum a fost?

5 comentarii

  1. Am observat ca ai schimbat tema blogului dar nu stiam ca din necesitate, m-am gandit ca ai simtit nevoia de ceva nou . Inca nu m-am obisnuit :)
    M-am bucurat si eu de vremea buna de ieri, am admirat un apus superb si luna in toata splendoarea ei . Sa ai o saptamana mai buna .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuia sa o schimb de ceva vreme, insa nu am vrut sa pierd comentariile lasate prin Facebook, lucru care pana la urma tot s-a intamplat.

      Sa ai zile frumoase!

      Ștergere
  2. Bună! În general, nu prea comentez pe blogul tău, deși te citesc foarte mult. Îmi place noua temă de la blog, deși e vorba de obișnuință, până la urmă, cum s-a mai menționat și mai sus. Ce îmi place cel mai mult la această nouă temă e faptul că nefiind atât de încărcată, e mai ușor de scrolat prin pagina deschisă, o îmbunătățire esențială pentru mine.

    Săptămâna mea a fost și ea foarte încărcată, de multe ori nici nu-mi doream să mă dau jos din pat dimineața din cauza anxietății legate de volumul de lucru. Pe lângă faptul că eram mult prea puțini angajați pentru ce trebuia făcut, se trăgea enorm de cei de pe ultima treaptă ierarhică să facă și să dreagă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perioada asta e una grea peste tot si nici oamenii nu se comporta foarte frumos, din pacate. Sa ai zile linistite!

      Ștergere
    2. Mulțumesc, Camelia! Ceea ce m-a bucurat foarte mult a fost supriza de a mă alfa în topul preferințelor clienților la un concurs ce a implicat votare din partea lor.

      Ștergere