7 intr-o saptamana #334

9.1.22

Au trecut cateva saptamani de la ultima postare de genul asta, asa ca era cazul sa revin la ea pentru ca stiu ca este preferata voastra si imi place si mie sa fac un mic rezumat al saptamanii, sa vad ce-a fost si ce n-a fost si sa-mi amintesc de clipele frumoase. Pentru mine a fost ultima saptamana de vacanta - mi-am planificat asta din timp pentru ca am simtit nevoia de zile calme, fara liste si lucruri de facut, chiar daca nu a fost asa cum am sperat (pentru ca ... viata), m-am bucurat de zilele astea si mi-am incarcat bateriile.

De maine incepe nebunia si ma asteapta o lista lunga cu lucruri de facut, asa ca m-am pregatit mental pentru o intoarcere in forta. Plannerul de anul asta este de la Stradivarius, la fel ca si anul trecut - il gasiti aici (am vazut ca a mai aparut o varianta cu un mesaj extrem de dragut), insa calitatea este mai slaba. Copertile sunt mult mai subtiri si nu sunt cartonate, ca cele pe care le-am avut in trecut, insa imi place modul in care este structurat totul si pana la urma asta a contat mai mult.

Daca tot am avut zile mai linistite am profitat de timpul liber si am gatit in cele mai multe zile pentru ca stiu ca in perioada urmatoare nu o sa mai pot sa fac asta asa cum mi-as dori (as vrea sa ma insel, dar partea realista din mine imi trimite semnale deja). Am primit o multime de cadouri frumoase de Craciun si m-am bucurat de ele zilele astea, am vrut sa va arat parfumul Couture Chic de la Novellista pentru ca pe Notino (singurul site unde sa gaseste brandul asta de nisa) exista o reducere de 20% - gasiti aici toate detaliile.

Serile le-am petrecut cuibarita pe canapea, fie uitandu-ma la ceva pe Netflix sau Yotube, fie cu o carte in mana. Zilele urmatoare vreau sa va povestesc despre cateva carti citite in ultima perioada, sa vedem cum reusesc sa ma descurc cu timpul. In ultimele saptamani m-am uitat mai des pe Youtube si ceea ce m-a atras au fost diverse apartamente din diferite orase ale lumii - cum sunt impartite, cum sunt decorate si multe alte detalii de genul asta. Asta m-a inspirat sa fac si eu un declutter serios, insa mai am de munca la partea asta.

Diminetile au fost fara alarma si fara nebunie, asa ca am facut des clatite si am baut ciocolata calda si m-am bucurat de clipe de liniste. Cand v-am aratat poza asta pe Instagram mi-a zis cineva ca arata foarte bine, dar ca ce ne facem cu kilogramele de dupa sarbatori - clatitele astea sunt proteice si low carb, zaharul pudra este de la Green Sugar (indice glicemic si caloric 0), deci se poate manca sanatos si gustos si sa mai ai si un aspect frumos in farfurie daca vrei.


M-am machiat zilele astea pentru placerea mea personala pentru ca n-am iesit prea des si am folosit paleta asta de la Pupa Milano pe care am primit-o anul trecut pe final - imi plac mult culorile si are o pigmentatie foarte buna, dar fardurile glitter se imprastie pe toata fata, asa ca a fost destul de comic sa o folosesc. Am avut extrem de multa grija de tenul meu si am terminat cateva produse pe care le aveam ca sa fac loc altora noi pe care eram curioasa sa le incerc.

In loc de highlightul saptamanii am decis sa va arat altceva: singurul produs de beauty pe care l-am cumparat anul asta si o ciocolata care imi place mult. Ma uitam de ceva vreme la Instant Anti-Age Eraser de la Maybelline in nuanta 06 Neutralizer si intr-una din zile am gasit o oferta buna pe Emag si l-am luat (am Genius si il folosesc din plin, m-a ajutat sa economisesc o multime de bani - daca va bate gandul sa incercati va las aici un link care va aduce 20 lei reducere la abonament), sunt curioasa daca o sa reuseasca sa se descurce cu cearcanele mele. Ciocolata neagra este de la Benjamissimo (un brand vegan cu produse extrem de misto) si se gaseste on-line, dar si in unele magazine Mega Image - combinatia asta cu seminte de chia si ulei de grapefruit este foarte reusita si sta bine si pe partea de glucide.

Saptamana voastra cum a fost? Ce-ati facut in ultimele zile?

2 comentarii

  1. Și la mine începe nebunia de maine(chiar de ziua mea) asa ca am profitat de zilele astea ca să ma odihnesc, sa îmi fac unghiile și sa ma uit la seriale pe Netflix. Și abia aștept weekendul viitor pentru ca mergem la Moeciu-Fundata. Sper sa ningă ca-n povesti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani! Nu am ajuns niciodata la Fundata, dar as vrea la cate poze de poveste am vazut de acolo. Sa aveti zile cu ninsoare!

      Ștergere