7 intr-o saptamana #309

27.6.21

Saptamana asta a fost una din cele mai grele saptamani din ultimii ani si m-a daramat complet. Problemele cu cateii au continuat si una dintre fetele mele s-a luptat cateva zile si nopti sa traiasca si am stat numai cu emotii si frica, iar ca sa fie totul "de vis" m-am imbolnavit si eu (ca tot ziceam duminica trecuta ca ma bucur ca nu s-a intamplat). Acum lucrurile s-au mai linistit, toate blanoasele sunt intr-o stare mult mai buna (doar batranica mea inca mai are ceva probleme, Tasha s-a refacut aproape complet) si sper sa se rezolve si problemele pe care le am eu, mai am de facut niste investigatii saptamana viitoare si dupa aia trebuie sa iau niste decizii care s-ar putea sa imi afecteze si capacitatea de munca, dar o sa ma gandesc la asta atunci cand o sa fie cazul.

Luni, desi eram racita si nu ma simteam deloc bine, am simtit nevoia sa ies si sa uit cateva ore de toate probleme si grijile, asa ca m-am dus la o ora de masaj la noua locatie din zona de Nord a celor de la Urban Masaj. Am reusit sa ma relaxez si am sperat sa ma ajute masajul sa mai scap de griji, chiar am cerut un masaj la scalp pentru ca presiunea era destul de mare si mi-a placut. Locatia este foarte misto, e foarte liniste si totul e amenajat cu bust gust, eu m-am dus de curiozitate sa vad ce-a realizat Romeo acolo, insa o sa raman tot la locatia din Austrului, care e mult mai aproape de mine.

Desi statea sa ploua ne-am plimbat putin prin Herastrau dupa masaj, daca tot eram prin zona, si am profitat de aerul curat si de ziua libera. Seara ne-am uitat la Euro 2020 (cred ca v-am mai spus ca mie imi place fotbalul dintotdeauna), am mancat chestii usoare si ne-am relaxat. Si asta a fost ultima zi mai linistita pentru ca marti a trebuit sa ajung la spital din cauza unor probleme la un ochi, probleme care inca exista si care imi dau mari batai de cap. Nu o sa intru in detalii, insa daca aveti miopie va sfatuiesc sa discutati cu medicul oftalmolog in detaliu despre ce se intampla in timp cu ochiul pentru ca este o boala care are urmari si care aduce cu sine niste complicatii de care multi medici uita sa discute cu pacientii.

De marti pana joi am functionat mecanic, mi-a fost foarte greu sa muncesc (si chiar nu am putut sa nu o fac pentru ca alti oameni depindeau de ce aveam eu de facut, desi tare bine mi-ar fi prins un concediu medical) si mi-a dat si raceala mari batai de cap. Pielea mea s-a resimtit si am fost atenta sa ii dau ceea ce are nevoie pentru ca am transpirat mult si combinatia cu caldura infioratoare de zilele astea din Bucuresti a dus la o piele deshidratata si nu mi-a placut deloc, insa nici nu am putut sa folosesc multe produse, asa cum se intampla de obicei vara cand e foarte cald.

Saptamana asta am fost o singura data la sala, inainte de problema la ochi, si am decis sa iau o pauza pentru ca efortul nu ma ajuta deloc in momentul asta, sper saptamana viitoare sa revina lucrurile cat de cat la normal, desi sunt constienta ca urmeaza niste schimbari (poate o sa scriu la un moment dat mai mult despre asta, nu simt insa sa o fac acum cand in mintea mea sunt prea multe lucruri neclare). 

Nu prea am mancat zilele trecute pentru ca raceala a venit cu o infectie in gat si nici nu mi-a ars de gatit, dar am incercat sa consum cat mai multe legume si fructe ca sa imi ajut organismul. De obicei consum fructe de padure, insa saptamana asta am luat si prune, nectarine si caise. Am ajuns la cumparaturi numai seara, asa ca a trebuit sa ma multumesc cu ce-am gasit in supermarket, saptamana viitoare sper sa ajung si la piata.

Am primit mai multe surprize saptamana asta, iar cea de la Persil a venit dupa ce-am iesit cu Tasha la o plimbare si mi-a facut tricoul varza. S-a speriat de un cauciuc care a explodat, a intrat in noroi si a sarit direct la mine in brate. Cei de la Persil mi-au trimis capsulele cu noua tehnologie de curatare Deep Clean, super eficienta impotriva petelor. Am vrut sa va spun si voua de produs pentru ca noul Persil este atent cu mediul inconjurator - cantitatea de plastic din ambalajul produsului este redusa, dar ajuta si la un consum de energie redus datorita faptului ca noua formula este eficienta si la temperaturi scazute de pana la 20 grade.

Nu o sa mentionez nici un highlight pentru saptamana asta, desi am avut parte si de clipe frumoase, pentru ca viata a fost complicata, nu mi-a ars de poze si nici de multe alte lucruri. Am incercat sa ma concentrez pe ce e bun si frumos, sa fiu recunoscatoare ca toti cainii mei sunt bine (dupa multe probleme care m-au zapacit efectiv) si sa fac lucrurile atat cat mi-a permis sanatatea. Mi-e dor sa citesc si sa petrec cateva zeci de minute doar cu mine, sper sa pot sa fac asta zilele urmatoare. Saptamana voastra cum a fost?

4 comentarii

  1. Of , îmi pare rău să citesc asta . Iti doresc multa sanatate și sper sa se rezolve problema cu ochiul și sa vina zile mult mai bune.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru gandurile bune, sa ai si tu zile frumoase.

      Ștergere
  2. Poate va suna nasol ceea ce voi scrie, dar pot spune ca cinevamai ia atitudine in online si prezinta si nasoliile vietii, nu doar ce e roz si floricele pe campii. Nici saptamana mea trecuta nu a fost cea mai buna, culminand ca a trebuit sa pun piciorul in prag la lucru si asta bine ca nu s-a soldat cu paruiala cu colegii inafara locului de munca (s-a soldatcu amenintari in schimb).

    RăspundețiȘtergere