7 intr-o saptamana #306

6.6.21

M-am gandit cateva minute bune cum sa incep postarea asta si ce sa va spun, dar nu mi-a venit nici o idee. A fost o saptamana plina cu foarte multe lucruri care s-au intamplat, nu toate frumoase, insa am avut si multe momente pe care nu le-as schimba cu nimic. In ultimele luni viata mea a fost ... nici macar nu stiu ce cuvant ar fi potrivit ... foarte agitata, o sa raman la asta. Se intampla multe lucruri, au fost multe probleme, timpul parca nu tine deloc cu mine, am avut de-a face cu o multime de rasturnari de situatie, cu multe schimbari de planuri si a fost nevoie de multe ori de mult efort pentru a duce pana la cap anumite lucruri.


Cei de la Yves Rocher au lansat niste produse noi pentru curatare si demachiere si am primit de la ei un colet care mi-a placut mult pentru ca am descoperit cateva produse pe care de-abia astept sa le incerc. Produsele din gama Pure Camomille, lotiunea Pur Calendula si gelul de curatare sub forma de jeleu Pure Algue mi se par cele mai interesante si sunt cele pe care vreau sa le incerc in perioada urmatoare pentru ca am cateva produse care sunt pe terminate si astea au venit la fix. Le gasiti deja on-line aici (au si reduceri daca vreti sa le incercati) si au si cateva oferte bune in perioada asta.

Am primit in sfarsit si comanda pe care am dat-o luna trecuta pe siteul celor de la Pat McGrath cand am prins niste reduceri bune la seturile mini. Mi-am luat 2 seturi: unul cu 3 mini glossuri si unul cu 3 mini balsamuri de buze (Anamaria, tu esti "de vina" pentru comanda asta) si arata tare bine, n-am apucat sa incerc decat unul dintre glossuri si mi-a placut mult, o sa va spun mai multe despre produse dupa ce le incerc pentru ca acum se gasesc si la Sephora.


In ultimele 2 saptamani am avut niste probleme cu niste noi vecini si am dormit extrem de putin (momentan situatia este sub control cu ajutorul politiei pentru ca nu am avut cu cine sa discut omeneste si m-am lovit de un zid de nesimtire si tupeu cum rar am intalnit), asa ca am avut nevoie de ajutor pentru ca sunt neagra sub ochi si noptile cu 2-3 ore dormite m-au dat cu totul peste cap. Mi-am luat niste plasturi cu acid hialuronic de la Skin79 pe care i-am folosit in special seara, iar dimineata i-am folosit pe cei de la Iroha cu vitamina C.

Situatia cu vecinii m-a frustrat maxim si m-a infuriat mai mult decat pot sa exprim in cuvinte pentru ca eu am fost crescuta sa respect si sa nu imi bat joc de altii, asa ca am incercat sa scap de furia care m-a cuprins intr-o discutie cu Laura, psihoterapeuta de la Urban Masaj, la care v-am zis ca ma duc de ceva vreme. Eu nu imi permit sa vorbesc urat si sa jignesc nici cand sunt provocata si am tot dreptul sa fac asta, iar de data asta toata lumea mi-a spus ca solutia e una simpla: sa ma cobor la nivelul de mahala pentru ca unii oameni doar atat stiu, lucru pe care nu am putut sa il fac pentru ca nu imi sta in fire. 

In ziua in care am fost la Laura, am avut programata si o sedinta de masaj la 4 maini si au reusit sa ma scoata din starea aia nasoala in care ma adusesera oboseala si nesimtirea unora, asa ca m-am gandit ca vreau ca si una sau unul dintre voi sa se bucure de cateva ore de rasfat si am dat drumul unui giveaway pe Instagram - daca sunteti din Bucuresti si va tenteaza cateva ore misto la Urban Masaj gasiti aici toate detaliile.

Weekendul a fost unul lung cu timp petrecut cu cativa prieteni dupa multe luni in care nu ne-am vazut decat rar. Am fost la un botez, ne-am adus aminte de intamplari din trecut, am ras, am plans, am mancat bine si ne-am bucurat de timpul petrecut impreuna. Am stat mult timp in aer liber, am dat in mintea copiilor, am avut timp doar sa stam si sa fim, ceea ce ne-a prins tare bine. Ne-am bucurat de mirosului bujorilor, am cules cirese direct din copac si am ras ... mult.

Highlightul saptamanii a fost clar ziua de joi cand am plecat pana la mare, ne gandeam de ceva vreme la evadarea asta de o zi pentru ca ne era dor de mare, dar nu am stiut pana in ultima clipa daca o sa ne iasa. A fost de vis, am prins o vreme superba, desi prognoza meteo nu a incurajat deloc plecarea asta, Mamaia pustie cu kilometrii intregi de plaja goala a fost ... nu am cuvinte sa va spun cat de frumos a fost. Am facut cateva poze, ne-am bucurat de plimbarea lunga pe o plaja pe care nu am vazut-o niciodata asa, desi am fost si iarna la mare, a fost hrana pentru suflet. Cerul si marea s-au transformat sub ochii nostri si ne-am bucurat de fiecare clipa.


Saptamana voastra cum a fost?

6 comentarii

  1. Copila cu zâmbete6 iunie 2021 la 14:28

    Setul cu cele 3 variante de balsam de buze îl am și eu și îmi place mult, sunt tare curioasa de părerea ta cu privire la gloss-uri, ma bate gândul sa le cumpăr și pe acelea! Îmi pare rău că ai întâmpinat probleme cu vecinii, nu m-am confruntat cu vecini neplăcuti, însă din alt context, știu cât e de supărător sa ai de-a face cu oameni de caracter josnic, pentru care educația e inexistenta. Zile liniștite sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru gandurile bune, sa ai si tu zile frumoase.

      Ștergere
  2. De asa frumuseti sa tot fiu vinovata 🤣🤣 tare bine arata seturile, sa le folosesti cu mare drag . Cat despre vecini, cam știu despre ce vorbești, nesimțirea unora nu are limite . Ma bucur ca ai avut parte si de escapade frumoase , sa ai o săptămână mai buna 🤗🍇🍎🍓🌺🌷👄
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut o săptămână foarte obositoare,a trebuit să mă întorc la birou deși nu îmi doream deloc acest lucru.Acum încerc sa ma adaptez din nou cu programul de birou😕

    RăspundețiȘtergere