Produse noi de machiaj de la Pupa Milano

24.5.21

Cei de la Pupa Milano au lansat multe produse extrem de interesante in ultima perioada si eu am primit cateva dintre ele, asa ca astazi vreau sa va povestesc mai multe despre doua dintre colectiile lansate recent: Bride & Maids, o colectie capsula care sarbatoreste prietenia si complicitatea dintre femei (gandita pentru a crea un machiaj rezistent la emotii) si One Color One Soul Eye Palette, o colectie de palete de 4 farduri, concepute pentru a crea un aspect personalizat.

Bride & Maids arata intr-un mare fel si daca va plac culorile pastelate o sa va placa mult ambalajul colectiei in nuante pale de roz, bleu si menta. Editia limitata contine 7 produse, eu am primit 6 dintre ele si le-am folosit in ultima perioada si chiar imi place mult colectia asta. Singurul produs care lipseste din pozele mele este sprayul pentru fixarea machiajului, care vine intr-o sticla eleganta bleu si are doar 30 ml (deci e usor de strecurat intr-o geanta mica).


Pentru ten sunt 2 produse extrem de interesante si imi plac in egala masura. Primerul iluminator sub forma de ser are o formula bogata in perle foarte fine ce creeaza un efect Soft Focus si lasa tenul hidratat si luminos. Are o textura extrem de placuta, intra imediat in piele si formula contine extract de mandarina din China ce are o actiune anti-oboseala si revigoreaza tenul. Nu incarca deloc, nu are sclipici, ceea ce face este sa lase tenul radios - poate fi folosit ca primer inainte de machiaj, dar si zilnic ca tratament.

Celalalt produs este pudra compacta pentru fixarea machiajului si are un finish semi-mat, este o nuanta universala care se adapteaza tuturor tipurilor de ten si din tot ce am incercat de la Pupa in materia de pudre este cea mai misto. Este o pudra minerala care absoarbe sebumul, fara a se fixa in linii fine si riduri. Rezista extrem de bine pe ten, nu incarca deloc si arata impecabil pe tot parcursul zilei. Eu am folosit-o pentru a fixa machiajul, nu am avut nevoie de vreun retus, dar am inteles ca se poate folosi si singura, direct pe ten - eu nu am probleme cu porii si tot am vazut o imbunatatire in sensul asta, chiar sunt curioasa sa aud pareri si de la oameni cu tenul mixt sau gras pentru ca am senzatia ca face o treaba si mai buna pe un astfel de ten.

Pentru zona ochilor sunt 3 produse in colectia asta: un primer cu efect de iluminare (care poate fi folosit si singur pentru un efect optic ce netezire si luminozitate - nuante se numeste String of Pearls) pe care nu am apucat sa il incerc inca pe pleoape - pe mana mi-a placut cum se vede, despre cat de bine adera fardul si cat rezista nu pot sa spun nimic la momentul asta, o paleta cu 5 farduri pentru pleoape si un iluminator si un rimel waterproof.

Rimelul promite rezistenta la apa, umiditate, temperaturi mari si lacrimi de fericire si vine cu o periuta extrem de usor de folosit. Are o formula buna, fara alcool si parfum (ochii mei sensibili il tolereaza foarte bine) si efectul pe care il da este de gene false: alungeste, defineste, curbeaza si ofera volum. Este usor de demachiat si a rezistat impecabil intreaga zi la temperaturi destul de mari, daca va plac genele dramatice s-ar putea sa va placa mult, daca cautati ceva natural nu e pentru voi.

Paleta se numeste Bunch of Flowers si este inspirata de culorile romantice si delicate ale ceremoniilor, vine cu 5 farduri pentru pleoape si un iluminator. Fardurile vin in 3 texturi diferite: mata, satinata si metalica si nuantele imi plac mult (swatchurile de mai jos sunt fara primer, doar la trecerea degetului peste fard), sunt usor de folosit si au o textura extrem de misto. Nu v-am aratat si iluminatorul pentru ca nu m-a convins: este mult prea argintiu si sclipicios pentru gustul meu si nu am reusit sa il surprind cum trebuie in poza.

Ultimul produs din colectia asta este Lip Stylo, un ruj extrem de subtire (are doar 1,59 ml si incape in orice gentuta/ saculet de mireasa) si vine in 4 nuante - cea de mai jos este 001 Wedding Cake si este de vis, insa la fel de bine arata si celelate 3: Maid of Honor, Best Friend si True Love. Finishul este semi-mat, este foarte pigmentat si foarte cremos si se simte foarte confortabil pe buze. Este una dintre cele mai misto formule pe care le-am intalnit pana acum la rujurile Pupa si imi place mult si ambalajul discret si elegant.

One Color One Soul Eye Palette contine 4 farduri armonizate intre ele pentru a crea un look personal si vine in 6 combinatii diferite. Fiecare paleta are doar 4 grame si fardurile din paleta sunt in 3 finishuri diferite: mata, satinata si metalica, astfel incat sa te poti juca cu ele asa cum vrei si sa obtii exact acel look pe care il visezi. Cei de la Pupa mi-au trimis 3 variante: Plum, Denim si Nude, insa nu am incercat decat variante Nude, celelalte vor ajunge la voi in cadrul unui giveaway pentru ca eu am multe farduri. Pe langa cele 3 de mai jos mai sunt sunt inca 3 in colectia asta: Rose, Matt (care din ce vad on-line pare sa aiba numai farduri mate) si Smokey.

Varianta pe care am incercat-o este Nude si nu cred ca va mira alegerea mea pentru ca astea sunt nuantele pe farduri catre care ma indrept de obicei. Nu sunt cele mai pigmentate farduri Pupa pe care le-am incercat, insa se lucreaza usor cu ele si culorile sunt frumoase, eu le-am aplicat direct pe pleoape fara primer si cred ca un primer ar fi ajutat in situatia asta. Paleta este compacta si vine cu oglinda, este foarte practica pentru calatorii, cred ca ar fi fost utila si o nuanta mata in paleta asta Nude pentru a fi mai versatila si mai purtabila.

Cum vi se par produsele astea noi? Ce ati vrea sa incercati dintre ele?

2 comentarii