7 intr-o saptamana #303

16.5.21

Nici nu stiu ce si cum sa spun despre saptamana asta pentru ca a fost cu de toate: unele extrem de misto, altele doar bune, altele si mai putin bune, dar si cu niste momente care au reusit sa ma irite maxim. Asa ca poza asta cu lamaile mi se pare potrivita pentru ca imi aminteste ca oricat de tare te incearca viata in anumite momente depinde doar de tine ce decizi sa faci cu ce primesti: te vaiti sau scoti ceva bun si care sa iti foloseasca pe viitor. Nu facem mereu cele mai bune alegeri si e normal sa fie asa pentru ca nu ne-am nascut sa fim perfecti, ci doar sa evoluam. Important e sa nu ne consumam energia aiurea pe ceva ce nu poate fi schimbat si pe lamentari inutile.

M-am bucurat de multe produse noi de la Pupa Milano in ultimele zile: am primit de la ei o cutie cu multe noutati de machiaj lansate in ultima vreme, dar si cu noile game Home Spa, dar mi-am luat si eu doua produse. Balsamul de buze cu SPF50 din gama Sun Days (de-abia aparuta in magazine) era pe lista mea de dorinte de cand l-am vazut on-line (si ce bine o sa imi prinda acum ca am scapat de masca in aer liber) si am vrut si sprayul racoritor pentru picioare din gama Nordic Spa, asa ca am profitat de reducerea de 30% pe care au avut-o si le-am luat.

Aveam nevoie si de cateva lucruri pentru vremea calda, asa ca mi-am luat niste sandale care imi plac mult (o sa vi le arat pe Stories zilele astea) si o pereche de incaltaminte sport, o rochie lunga de la Koton cu un imprimeu care imi place mult (trebuie sa o duc la scurtat pentru ca matur strada cu ea) si niste lucruri basics de la H&M (lenjerie intima si niste tricouri uni din bumbac, nimic deosebit sau care sa merite vreo mentiune speciala).

Saptamana asta a fost cu branza, multa branza si in multe forme si tare bine a fost, mai ales cand seara esti rupt de oboseala si nu ai chef sa stai sa faci mancare. Am facut pentru prima data Camembert copt (nu am urmat nici o reteta, am improvizat) si ne-a placut la nebunie. L-am mancat cu paine crocanta unsa cu usturoi si cu struguri fara samburi si a fost un deliciu, cred ca o sa fie ceva ce o sa tot repetam pentru ca in 10 minute a fost totul gata. Tot din seria branza voiam sa va arat gouda asta in diverse combinatii (wasabi, pesto rosso sau verde) pe care am descoperit-o la Mega Image si am vazut-o mai nou si la Kaufland.

Ca in fiecare saptamana n-au lipsit momentele pentru mine. Am ajuns de 2 ori la Urban Masaj, prima data la o sedinta de psihoterapie cu Laura (si discutiile cu ea mi se par din ce in ce mai interesante, ma ajuta sa vad anumite lucruri pe care le-am trait dintr-o alta perspectiva si sa inteleg mai bine niste lucruri care mi se intampla in perioada asta si nu prea au logica, ba chiar au fost niste momente cand m-am intrebat pana unde poate ajunge penibilul) si a doua oara la o sedinte de masaj la 4 maini. V-am spus ca imi place la nebunie, asa ca am un abonament de 4 sedinte pe care am de gand sa il savurez din plin saptamanile astea.

Eu am fost tot la locatia din sectorul 2, care este mai aproape de mine, insa au lansat recent o locatie noua in zona de Nord a Bucurestiului - Herastrau - asa ca daca va tenteaza un masaj misto intr-o loc gandit asa cum trebuie uitati-va pe site la ce oferte au in perioada asta. Printre celelalte mici placeri ale mele au fost nelipsitele cesti de ceai (am cateva sortimente care merg foarte bine si reci si m-am bucurat de ele) si florile din perioada asta.

Highlight-ul saptamanii a fost clar faptul ca in sfarsit mi-am schimbat telefonul. La inceputul anului l-am scapat in apa si, desi a supravietuit, a ramas cu probleme, pe partea de sunet (de-aia nici nu m-ati auzit mult timp pe Stories pentru ca nu am avut cum) si cu o pata pe ecran care ma deranja la poze si la editare. Insa m-am hotarat foarte greu ce sa imi iau pentru ca nu am vrut sa dau bani multi, dar voiam ceva anume. Am profitat de o oferta pe Emag si am luat exact ce voiam cu 15% reducere si, dupa ce-am ridicat comanda, m-am oprit direct in parc sa vad ce poze face noul meu telefon. Momentan ma declar multumita, dar n-am apucat sa ma "joc" cum trebuie cu el pentru ca am avut zile pline si timp liber extrem de putin.


Saptamana voastra cum a fost?

7 comentarii

  1. Valeria Chertes16 mai 2021 la 17:24

    A fost o săptămână obișnuită, nu știu dar în ultimul timp parca nimic nu îmi merge bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut o săptămână obositoare, m-a dat peste cap o surpriză neplăcută, dar au mai compensat alte momente.
    Eu am schimbat telefonul de vreo lună și deja e dezastru în el. :)) Trebuie de urgență să fac ordine în poze, filmări, editări.

    N-am avut timp să-ți comentez la articolul despre experiența ta la Urban Masaj, profit acum să-ți spun că l-am citit și mi-a plăcut ce ai povestit, mai ales pentru partea de terapie.

    Să ai o săptămână cât mai bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa se intampla mereu cand se lasa cu telefon nou, o patesc si eu de fiecare data. Sper ca neplacerea nu e grava.

      Sa ai o saptamana minunata!

      Ștergere
  3. Enjoy your new phone si la cat mai multe amintriri frumoase .
    Saptamana mea a fost in mare parte ok .
    Stii ca dupa ce ai postat pe Instagram poza cu acele serumuri de la PF. au disparut din stock pe Norino :))??
    Sa ai o saptamana frumoasa
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, chiar merita serurile alea, asa ca nu ma mira.

      Sa ai zile frumoasa, cu soare!

      Ștergere
  4. Sa te bucuri de noul telefon, asteptam cat mai multe poze frumoase cu el!
    Mai zicea cineva de o perioada proasta in ultimul timp..cam asa si la mine
    Am incercat si eu branza cu pesto si rosii dar nu sunt fana, am observat ca foarte rar imi place ceva din ce incerc nou
    Camelia

    RăspundețiȘtergere