Noutati Vamp! de la Pupa Milano

6.4.21

In ultimele saptamani am incercat o multime de produse noi, de-abia lansate, si sunt multe cele despre care vreau sa va povestesc si voua pe blog. M-am tot gandit cu ce sa incep si m-am decis ca noile produsele Vamp! de la Pupa Milano sa fie cele de astazi pentru ca arata intr-un mare fel si pentru ca parfumurile sunt una din placerile mele declarate. Daca ma urmariti pe Instagram probabil ati vazut ca eram curioasa de noile parfumuri lansate de Pupa, asa ca m-am bucurat mult cand am primit coletul cu noutatile lansate recent.

Pupa a creat 3 parfumuri pentru 3 spirite diferite: Red - obraznic si senzual (sticla rosie), Black - rock si indraznet (sticla neagra) si Pink - luminos si romantic (sticla roz), astfel incat - in functie de modul in care te simti - sa alegi parfumul potrivit pentru starea ta. Imi place mult de tot forma sticlei si mi se pare ca cei de la Pupa aduc la suprafata toate personalitatile femeii cu fiecare colectie noua pe care o lanseaza. Parfumurile astea noi sunt disponibile in 2 variante: 50 ml si 100 ml.

Vamp! Red este un parfum extrem de interesant, cu multe fatete, obraznic si jucaus, dar are ceva senzual in el cate te face sa te simti puternica si gata pentru a cuceri lumea. Bergamota, piperul roz, iasomia, petalele de flori de piersic si pudra de cacao reusesc sa se combine extrem de bine in parfumul asta si sa creeze o poveste care te invaluie si iti aduce zambetul pe buze. L-am purtat de cateva ori in ultima saptamana si inca il simt pe piele dupa 6 ore, sunt curioasa cum sunt si celelalte doua variante din gama asta si ma intreb daca se pot combina intre ele pentru a crea o aroma unica si personala.

Pentru a veni in completarea parfumurilor, Pupa a lansat o colectie de oje Vamp! Scented Nail Polish Gel Effect care sunt usor parfumate (cate 5 nuante disponibile pentru fiecare aroma de parfum) si au un efect seducator de gel. Pentru fiecare dintre cele 3 arome exista in gama asta si un produs cu functie dubla: base coat si top coat pentru a ajuta ojele sa reziste si mai bine pe unghii. Aplicatorul este "fan brush" cum au toate ojele Pupa si este foarte usor de folosit.

Nu am apucat sa le incerc inca, insa eu ma inteleg foarte bine cu ojele de la Pupa. Preferatele mele sunt cele holografice (rezista pana la 7 zile pe unghiile mele cu base coat si top coat) si cele metalice (rezista si ele in jur de 5 zile pe unghii), asa ca sunt sigura ca o sa imi placa si acestea. Probabil ca nuanta nude este prima pe care o voi incerca, mi se pare extrem de interesant conceptul gandit de cei de la Pupa Milano. Ca sa nu mai spun de aspectul sticlei de oje, imi place la nebunie.

Cum vi se par produsele astea noi? Ati vrea sa le incercati?

4 comentarii

  1. Deci ojele arata intr-un mare fel. Prima impresie pe care am avut-o atunci când le-am văzut a fost aceea ca în fotografie sunt parfumuri, nicidecum oje

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac si mie , m-au atras din start . Sa le folosesti cu drag .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, vreau sa ajung sa miros si Black sa vad cum e, dar sa vedem cand imi fac timp.

      Ștergere