7 intr-o saptamana #299

11.4.21

Saptamana asta a fost una cu mult soare si asta m-a bucurat peste masura, v-am spus si zilele trecute ca sunt incantata de natura care ne arata in fiecare zi cat de frumoasa e primavara si ca verdele si copacii infloriti imi dau o stare de bine de care aveam atat de multa nevoie. Mi-ar fi placut sa ajung fie in Cismigiu, fie in Herastrau sa ma plimb, dar nu am avut cand sa-mi fac timp, asa ca m-am bucurat de parcul de langa casa mea si de plimbarile cu blanoasele mele ca sa admir frumusetea din jurul meu.


Dupa prima vizita la Urban Masaj de care va spuneam acum doua saptamani mi-am dat seama cat de mult mi-a lipsit masajul si cata nevoie am de momentele astea pentru a ma relaxa, asa ca am decis sa incerc mai multe terapii la ei in urmatoarele 2 luni. Marti am fost la un masaj la 4 maini - a fost prima data cand am incercat un astfel de masaj, dar clar nu ultima - si a facut minuni pentru mine pentru ca am muncit extrem de mult in ultimele saptamani si statul pe scaun in fata monitorului si lipsa antrenamentelor la sala isi pun amprenta asupra mea. 
 
La Urban Masaj o sa ma duc saptamanal in perioada urmatoare si vreau sa va povestesc si voua mai multe pentru ca o sa incerc niste lucruri inedite si pentru mine. M-am gandit chiar sa vorbesc cu Romeo, cel ce este in spatele conceptului, si sa realizez un interviu pe blog (a trecut atat de mult timp de cand n-am mai facut asta) pentru ca inca vad oamenii care nu stiu ce beneficii are masajul, ce presupune si cum ar trebui sa se desfasoare o sedinta. Daca aveti intrebari specifice puteti sa le lasati in comentarii si o sa raspundem si la ele. M-am bucurat de parfumurile mele de primavara si cred ca o sa imi iau in curand o varianta full size de Flowerbomb pentru ca imi place mult si varianta clasica nu o am decat in formatul asta de 10 ml (il gasiti aici daca va tenteaza).

Am inceput sa folosesc cateva produse noi pentru ten in ultima perioada si sunt extrem de entuziasmata de Copper Amino Isolate Serum 2:1 de la Niod pentru ca experienta mea cu produsele Niod a fost una extrem de misto pana acum. Am ajuns in ParkLake Shopping Center intr-una din zilele si am descoperit un magazin extrem de asemanator cu Miniso - se cheama Mumuso, au si site de unde se poate comanda. Am cumparat niste dischete demachiante din bumbac (texturate, o marime foarte buna, 11,99 lei/ 150 bucati) si un buretel de machiaj pe care am dat 9,99 lei - ceea ce m-a atras la el a fost forma, este foarte lat la baza si nu foarte inalt, chiar sunt curioasa cum e.


Sfarsitul de saptamana a fost cu relaxare si plimbari, cu citit si ciocolata calda, cu ganduri bune si zambete, cu lucruri pentru mine si starea mea de bine. Mi-am comandat pe net cateva lucruri de care aveam nevoie si de-abia astept sa le primesc, am fost si la cumparaturi pentru ca nu prea mai aveam de mancare, am incercat sa ma odihnesc si sa stau cat mai putin cu ochii in telefon si calculator pentru ca ochii mei se resimt dupa ultimele saptamani intense de munca.

Exista si un highlight al saptamanii, dar nu unul pe care sa vreau sa il postez ca si poza - cineva apropiat mie a fost in spital 2 saptamani cu Covid si dupa o perioada neagra se simte mai bine. Cand e vorba de un copilas de doar cateva luni lucrurile sunt complicate si am avut emotii destul de mari pentru ca au fost cateva momente destul de grele, acum este din nou acasa si respira normal, lucru care ma bucura enorm. Saptamana voastra cum a fost?

6 comentarii

  1. Ma bucura nespus ca vad soarele, chit ca nu il prind prea mult, in rest desi astept momente de seninatate cu mare entuziasm, ceata e inca prezenta zi de zi si nu reusesc sa ma scot la lumina....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca toti avem momente d-astea in ultima vreme, sa ai zile frumoase.

      Ștergere
  2. Soarele și florile de sezon au fost sursele principale de bucurie și energie săptămâna asta. De când le așteptam...
    Mă bucur că a trecut greul cu copilașul, îi doresc numai bine în continuare!
    Pe mine chiar mă interesează interviul și ce mai ai de povestit despre masaj - știu, nu-ți vine să crezi :)), dar chiar mă gândesc de câteva săptămâni că nu mi-ar strica genul ăsta de răsfăț.
    Să ai o nouă săptămână cât mai bună!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut o săptămână minunată, lucrez în continuare de acasă și asta îmi place,nu mai pierd timpul pe drum,nu ma mai trezesc devreme,pot sa îmi savurez cafeaua în liniște, am curtea plina de flori și copaci infloriti,iar asta nu are cum sa nu îmi placa

    RăspundețiȘtergere