Rasfat cu produse de la Rituals

19.3.21

Produsele de la Rituals sunt printre preferatele mele atunci cand vine vorba de momente de rasfat pentru mine si sufletul meu, insa a trecut ceva timp de cand v-am povestit de ele si nici nu prea vi le-am mai aratat. The Ritual of Dao imi place mult, cred ca e prima gama pe care am incercat-o de la Rituals si a ramas in topul preferintelor mele. Produsele pe care le am folosit la inceputul anului au fost din gamele Happy Buddha si Jing pentru ca am primit cateva produse cadou de la oameni dragi mie care stiu ce imi place si cat de mult conteaza momentele de liniste pentru mine.

Luna trecuta am primit de la Douglas setul 4 Balancing Bestsellers din gama The Ritual of Ayurveda, o gama pe care am mai avut-o si care imi place mult, si pentru ca au avut o oferta buna pe site mi-am mai comandat si eu doua produse pentru maini din aceeasi gama. Asa ca m-am gandit ca e momentul potrivit sa va povestesc mai multe despre gama asta cu ulei de migdale si trandafir indian, gama gandita pentru a ne ajuta sa avem o viata echilibrata, pentru a ne trezi simturile si a ne regasi pacea interioara.

Seturile cadou de la Rituals arata intr-un mare fel, vin in niste cutii superbe care se pot folosi pentru multe lucruri si mie imi place la nebunie mesajul pe care il transmit si modul in care cei de la Rituals ne indeamna sa avem de noi si de ceea ce conteaza. Setul asta este varianta medie si mi se pare un cadou de vis pentru orice adora sa ai grija de sine si sa-si incante simturile. La Douglas gasiti multe alte variante pentru orice buget sau daca pur si simplu vreti sa le incercati voi si nu stiti cu ce sa incepeti. Au si produse gandite special pentru barbati, asa ca daca vreti sa convingeti partea masculina din viata voastra sa se ingrijeasca mai mult poate fi o varianta de incercat.

Setul asta contine 2 produse full size: spuma de dus (spumele lor de dus sunt preferatele mele si v-am spus asta de multe ori) si sapunul lichid (un produs exceptional, chiar v-am aratat varianta asta intr-o postare cu produse terminate anul trecut pentru ca merita din plin) si 2 produse in varianta travel: exfoliantul si crema pentru corp. Exfoliantul este pe baza de sare de mare, iar crema are o formula hidratanta cu miere din Himalaya, ambele produse au texturi de vis si sunt o placere, aroma ramane subtil pe piele ore bune dupa folosirea lor.

Cele doua produse pe care le-am cumparat si care imi plac la nebunie sunt Recovery Hand Balm si Harmonious Hand Balm, ambele au o textura extrem de placuta si intra repede in piele. Harmonious Hand Balm este gandit pentru a fi folosit dupa treburile casnice din bucatarie, insa este un produs care poate fi folosit oricand pentru hidratarea mainilor uscare si care au nevoie de ajutor. Formulele sunt asemanatoare, varianta in tub a ajuns direct in geanta mea pentru sala (mainile se resimt dupa ce ating aparatele pe care se tot folosesc solutii de dezinfectare), iar varianta cu pompa este pe biroul meu si o folosesc cand simt nevoia.

Va plac produsele de la Rituals? Care este gama voastra preferata?

6 comentarii

  1. Arată super însă nu am avut ocazia să le incerc

    RăspundețiȘtergere
  2. Brandul meu favorit! Ador toate gamele lor, iar in Hong Kong am gasit o gama limitata, o combinatie intre ingrediente olandeze si japoneze.

    RăspundețiȘtergere