7 intr-o saptamana #294

7.3.21

Prima saptamana de primavara a fost cu soare si cu ninsoare, cu schimbari atat de bruste incat m-am intrebat de cateva ori daca inca e iarna. Dar trecand peste vremea capricioasa, au fost zile frumoase cu flori si zambete, cu oameni si sentimente, zile de care sa te bucuri si care sa te faca sa iti amintesti ce conteaza in viata si care sunt lucrurile cu adevarat importante. Nu mi-au iesit toate lucrurile pe care le aveam in minte, dar am reusit sa imi ofer o zi de rasfat si sa fac cateva chestii pe care le-am tot amanat din cauza lipsei de timp.

Am inceput saptamana cu cateva surprize, una a venit de la Marta (o gasiti aici pe Instagram daca va pasioneaza bijuteriile vintage si perlele - Pearls and Prosecco) si mi-a trimis coletul tocmai din Italia, iar Universul a facut in asa fel incat sa ajunga chiar de 1 Martie. Nici pe Marta nu o cunosc personal, dar e una dintre voi, cele ce ma cititi si care ati crescut cu mine si cu blogul. As putea sa scriu o poveste intreaga, dar cuvintele raman doar cuvinte, asa ca o sa ma rezum sa va spun sa faceti bucurii atunci cand puteti si sa nu uitati ca totul se reduce la oameni si la ce simtim.

Marti am fost in vizita la El Studio, am ales tot locatia din Crangasi unde am mai fost si in noiembrie cand s-a deschis, si mi-am acordat 2 ore de rasfat pe care il meritam. Am facut din nou un tratament Academie Basic pentru ca aveam tenul un pic cam incarcat (am mai facut tratamentul asta la ei si mi-a placut mult, au niste oferte bune in perioada asta, aruncati ochii pe site daca sunteti in cautare de ceva) si am optat si pentru o manichiura pentru ca nu am mai fost de mult timp la una. Ana a fost cea care s-a ocupat de unghiile mele si am ales Tickle My France-y de la OPI, iar seara am fost la un masaj Lomi Lomi pe care l-am primit cadou de 1 Martie.

Am dat o comanda pe Vegis, cred ca a trecut 1 an de cand n-am mai comandat de la ei pentru ca nu prea sunt optiuni multe care sa se potriveasca cu stilul meu actual de viata, si am luat doar cateva produse. Faina de migdale de la Herbavit are un pret mult mai bun decat ce luam eu pana acum, insa mi-a spus cineva pe Instagram ca la Farmacia Tei e si mai ieftina, asa ca am de gand sa le fac o vizita si sa imi mai iau pentru ca nu e un produs tocmai ieftin. Tahini negru n-am incercat pana acum, asa ca l-am pus in cos, celelalte doua produse le stiu si imi plac.

Printre momente de zapaceala si nebunie cu care m-am confruntat saptamana asta au existat si momente cand am fost doar eu, o cana de ceai si gandurile mele. Am folosit cateva parfumuri florale de care mi-a fost dor, m-am jucat cu cateva rujuri care imi plac mult si am incercat sa ma bucur de ceea ce am si imi place. Perioada asta este cea mai apasatoare pentru mine de cand a inceput pandemia asta, cred ca s-au adunat multe lucruri si ma simt ... nu stiu care e cel mai potrivit cuvant, asa ca n-o sa scriu vreunul, va spun doar ca nu e cea mai buna perioada a mea.

In weekend am fost la cumparaturi (si m-am ales doar cu un hanorac pentru sala, desi m-am plimbat prin cateva magazine si aveam cateva lucruri in minte de care am nevoie), am facut rapid ceva de mancare si am copt niste cookies, am citit, m-am plimbat si m-am gandit la asteptari si dezamagiri. Mi-am dat seama ca trebuie sa iau in serios in calcul un telefon nou pentru ca a inceput sa imi faca figuri camera - la inceputul anului l-am scapat in apa si de-abia acum imi arata care sunt urmarile. Uneori pozele sunt super ok, iar alteori sunt praf, desi depun eforturi sa nu se vada (daca va intrebati de ce nu mai filmez pe Stories asta e motivul). Am primit vineri noua colectia de machiaj a celor de la Pupa Milano si am incercat produsele, am facut azi si cateva poze si o sa va spun si voua in curand despre produse.

Saptamana voastra cum a fost? Cum ati inceput primavara?

8 comentarii

  1. Vai si eu mi-am scapat telefonul in apa si a ramas fara sonor cam 5 zile dar dupa și-a revenit sper sa nu faca figuri! Nu am o perioada buna cam de 2 saptamani am o stare proasta fara chef de nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am sunet, dar cand inregistreaza se aude un harait oribil.

      Ștergere
  2. Ce dragut din partea ei , sunt foarte frumosi cerceii , sa-i porti cu mare drag .Stiu despre cine este vorba, o urmaresc si eu pe Insta .
    Noua colectie de la Pupa arata tare bine, imi plac mult noile oje, au niste sticlute foarte interesante la fel ca si parfumurile , Le-ai incercat? Chiar sunt curioasa .
    La multi ani, multa sanatate iti doresc si o primavara de vis...atat tie cat si mamei tale .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le-am vazut in magazin, dar nu le-am incercat. Am fost cat pe ce sa iau un parfum cand au avut 30% reducere, dar am zis ca am prea multe.

      Multumim, sa ai si tu o primavara de vis!

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Eu nu mai am asa multe oje OPI, dar la salon aveau o multime de culori interesante.

      Ștergere
  4. De la început de an vreau să-mi schimb telefonul, bateria și spațiul nu prea mă mai mulțumesc, dar habar n-am cu ce, am o mare problemă cu dimensiunile telefoanelor mai noi, o să ajungă cât tabletele.
    Am și eu o perioadă tare ciudată, cu stări de la o extremă la alta.
    La mulți ani și mai multă liniște îți doresc!

    RăspundețiȘtergere