Ingrijire in 3 pasi cu Ultra Facial de la Kiehl's

10.3.21

Postarea asta s-ar putea sa va mire pe cele ce ma urmariti de multa vreme pentru ca Kiehl's nu este printre brandurile pe care eu le folosesc, insa asta nu ma opreste ca atunci cand incerc niste produse care merita sa va spun mai multe despre ele. Motivul pentru care nu m-am indreptat spre produsele Kiehl's sunt uleiurile esentiale din multe formule ale lor, uleiuri la care tenul meu reactioneaza instant, insa cele 3 produse de care vreau sa va spun astazi si pe care le-am primit de la Kiehl's la inceputul lunii trecute nu contin uleiuri esentiale si au formule foarte curate.

Ultra Facial Cream este un produs emblematic pentru Kiehl's, inca de la lansarea sa in 2005. S-au vandut peste 40 de milioane de creme de-a lungul anilor, eu am avut o varianta mini in urma cu ceva ani si mi-a placut, acum insa am incercat inca alte 2 produse din gama asta care este destinata hidratarii de durata si vreau sa va spun despre ele pentru ca sunt o alegere potrivita pentru cineva care cauta niste produse simple pentru hidratare.


Ultra Facial Cleanser este un produs de curatare care mi-a placut de la prima folosire, fiind un produs de curatare bland potrivit pentru toate tipurile de ten. Curata tenul si indeparteaza machiajul, fara a usca pielea si fara a indeparta agresiv uleiurile naturale ale pielii. Elimina excesul de sebum, murdaria si impuritatile, rezultatul fiind un ten curat si neted. Formula contine squalane, ulei de samburi de caise si ulei de avocado si imi place mult cum imi simt tenul dupa ce folosesc acest produs. Daca vreti sa il incercati este disponibil si intr-o varianta de 75 ml.

Ultra Facial Toner a fost o surpriza mai mult decat placuta pentru mine pentru ca in trecut nu m-am inteles cu nici o lotiune tonica de la Kiehl's si chiar am incercat cateva. Formula nu are alcool si contine aceleasi ingrediente ca si produsul de curatare (squalane, ulei de avocado si ulei de samburi de caise), nu are un miros care sa ma deranjeze (un aspect care nu mi-a placut la produsele incercate in trecut de la Kiehl's) si imi place mult textura laptoasa. Eu il aplic in palma si dupa pe ten, ceea ce face este sa hidrateze si sa lase pielea neteda, pregatita pentru aplicarea celorlalte produse. Il folosesc dimineata si este un strat extra de hidratare de care pielea mea se bucura in perioada asta.

Ultra Facial Cream este o crema pe baza de squalane si glicoproteina glaciara si, desi este recomandata tuturor tipurilor de ten, eu o vad mai degraba potrivita pentru un ten normal sau uscat, avand prea multi emolienti pentru un ten mixt sau gras. Are o textura lejera, care intra imediat in piele si chiar reuseste sa faca o treaba nemaipomenita in ceea ce priveste nivelul de hidratare. Eu am folosit-o atat dimineata, cat si seara ca ultim pas pentru sigilarea produselor folosite inainte.

Nefiind o crema cu ingrediente active nu imi fac mari probleme in privinta ambalajului de tip borcan, pe care de obicei il evit, insa as fi preferat tipul de ambalaj de la Ultra Facial Moisturizer sau orice alta varianta airless. Exista si variante oil-free in gama asta (ambalajul este bleu) care sunt mult mai potrivite pentru un ten mixt sau gras, in caz ca vreti sa le incercati.

Ati incercat vreun produs din gama Ultra Facial? Ce parere aveti de produsele Kiehl's?

Trimiteți un comentariu