Tu ai incercat produsele SACHAJUAN?

12.3.21

Nu sunt genul care sa se entuziasmeze usor, dar m-am bucurat mult de tot cand am primit la inceputul anului o surpriza de la Douglas si am descoperit in colet 5 produse de la SACHAJUAN, un brand scandinav care are o filozofie minimalista si care acorda atentie tuturor detaliilor, de la formule pana la prezentare. SACHAJUAN este un brand recunoscut pentru produsele destinate ingrijirii parului, asa ca am ramas surprinsa cand am vazut ca au si produse pentru ingrijirea corpului in portofoliu. Am ramas impresionata de la prima folosire, insa mi-am acordat timp sa le incerc mai bine si sa imi formez o parere pertinenta inainte de a va spune despre ele pentru ca nu sunt tocmai ieftine.


Produsele pentru par sunt mult mai mult decat mi-am imaginat eu ca sunt si am incercat sa imi tin entuziasmul in frau inainte sa va povestesc despre ele. Le-am incercat atat singure, cat si cu alte produse de styling si am ajuns la aceeasi concluzie: imi plac la nebunie. Sunt pe baza de 2 extracte de alge marine: Rhodophycea si Chondrus, care impreuna formeaza Ocean Silk Techonology, care ofera parului elasticitate, hidratare si stralucire. Mirosul este de vis, de fiecare data cand le folosesc zambesc si ma gandesc ce rasfat sunt.

Hair Cleansing Cream este o crema de curatare si pentru mine o curatare de genul asta este o noutate, nu contine sulfati si nu face spuma. Ca si celelalte produse ale brandului nu contine parabeni si nici sulfati, iar formulele sunt vegane si crueltry-free. Se aplica pe parul umed si se maseaza pe scalp timp de un minut, o las sa actioneze cand ma spal pe corp, dupa care o clatesc cu apa din abundenta si-mi place la nebunie ce face. Desi este un produs scump, cantitatea de produs pe care o folosesc la fiecare spalare este mica, asa ca produsul asta o sa ma tina o lunga perioada de timp. Parul meu a avut nevoie de 3 saptamani ca sa se obisnuiasca cu metoda asta de curatare, este un lucru de care trebuie sa tineti cont daca nu ati folosit astfel de produse pana acum.

Moisturizing Conditioner are o formula hidratanta, perfecta pentru parul uscat si indisciplinat si m-a facut sa ma intreb cum sunt si celelalte balsamuri. Folosit impreuna cu samponul imi lasa parul hidratat, stralucitor si usor de pieptanat, lucru pe care il vad ca o minune, eu avand par ondulat prin care nu e tocmai usor sa treci peria dupa spalare. Produsele astea mi-au schimbat putin perceptia asupra ingrijirii parului si chiar nu ma asteptam la asta.

Cel de-al treilea produs pe care l-am incercat este Curl Treatment si se foloseste ca o masca: se aplica pe par dupa spalare si se lasa sa actioneze 5-10 minute. Netezeste cuticula parului, repara parul degradat si ajuta ca buclele sa aiba un aspect elastic si neted. Am incercat-o in mai multe feluri, inclusiv fara sa aplic alte produse dupa si mi-am lasat parul sa se usuce natural si exista o diferenta clara: parul este mult mai neted si stralucitor si buclele se formeaza natural, iar cu ajutorul catorva produse de styling arata foarte bine.

Asa cum va spuneam la inceputul postarii produsele pentru corp au fost o surpriza pentru mine si, pentru ca nu am putut sa ma abtin, am dus gelul de dus direct la baie si am pus lotiunea pe noptiera de cum le-am primit, desi aveam alte produse incepute (rectific: intai am facut pozele). Eu am primit varianta Fresh Lavender, insa mai sunt disponibile alte doua arome: Ginger Flower si Shiny Citrus, iar primul cuvant care imi vine in minte cand ma gandesc la produsele astea e rasfat.

Tehnologia folosita in cazul produselor pentru corp se numeste Earth Silk Techonology si are proprietati anti-aging si anti-iritante. Nu stiu ce este si ce face tehnologia asta, insa produsele au o textura de vis si sunt o adevarata placere. Lotiunea de corp se recomanda sa fie aplicata pe pielea umeda, insa eu am aplicat-o si pe piele uscata si este la fel de misto, este extrem de fina si se absoarbe imediat, iar pielea ramane hidratata si matasoasa ore intregi. Fresh Lavender are o aroma de vis, lavanda se combina cu notele de vanilie, mosc si tonka bean, sunt extrem de curioasa si de aroma cu citrice.


Ati incercat vreun produs de la SACHAJUAN?

2 comentarii

  1. Nu am incercat produsele lor, sincer nici nu auzisem de ele până astăzi, însă recunosc că sună interesant ceea ce am citit în articolul tău

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un brand mult mai cunoscut afara decat la noi, dar clar merita mai multa atentie.

      Ștergere