Noutati la inceput de primavara

1.3.21

Zilele trecute am primit cateva produse noi si m-am gandit, chiar daca vi le-am aratat pe Insta Stories, sa va spun cateva ceva despre ele si pe blog pentru ca stiu ca va plac postarile de genul asta si va dau idei atunci cand sunteti in cautare de produse noi. Nu sunt multe produse, dar sunt branduri pe care le stiti si care au preturi decente, unul dintre ele este insa o noutate si pentru mine, asa ca sunt curioasa sa vad cum o sa ma inteleg cu produsele.

Garnier a lansat o noua gama Botanic Therapy - Ginger Recovery - pentru ingrijirea parului cu radacina de ghimbir organic provenita din sursa responsabila din India si miere, ingrediente cu o putere mare de revitalizare si fortifiere a parului subtire si care nu are volum. Sunt 3 produse in gama: sampon, balsam si masca, iar preturile sunt mai mult decat decente, asa cum sunt toate produsele Garnier (samponul si balsamul sunt 14 lei, iar masca este 25 lei). Le-am dus in baie si o sa le incerc sa vad cum sunt dupa ce termin ce folosesc acum pentru ca mi se pare interesanta combinatia.

Melkior a lansat o colectie de 6 mini farduri pentru pleoape, colectie inspirata de ciocolata si ingredientele sale delicioase si daca va plac fardurile mate si nuantele calde o sa va placa mult. Eu am primit 2 dintre nuante: Blueberry si Pink Salt si vi le-am aratat mai jos. Au 1,5 grame si sunt 16,90 lei (daca folositi codul melkior10coltul aveti o reducere suplimentara de 10% la toate produsele), puteti sa le vedeti pe toate aici. Sunt foarte pigmentate, textura este fina si matasoasa si se aplica extrem de usor, cei de la Melkior chiar fac o treaba nemaipomenita cu fardurile lor.

Swatchurile de mai jos sunt fara baza si la o simpla trecere a degetului peste fard, asta spune tot - v-am mai spus si in trecut ca Melkior chiar se pricepe la fardurile mate, care din punctul meu de vedere sunt cele mai greu de formulat. In paleta magnetica normala de 6 farduri incap 8 mini farduri, in caz ca va intrebati, eu sper ca cei de la Melkior sa scoata o paleta si pentru dimensiunea asta de farduri pentru ca mi se par mai practice decat cele de 4 grame pe care le au si sa scoata mai multe variante de culori.

Cei de la ViaNaturalia mi-au trimis o surpriza de inceput de primavara si sunt extrem de curioasa sa vad cum sunt cele 2 parfumuri de la Acorelle, un brand din Franta nou pentru mine. Parfumurile sunt organice si au ingrediente 100% naturale, alcoolul din formula este obtinut din cereale, fiecare parfum este gandit pentru a sustine starile emotionale cotidiene. Profit de ocazia asta sa va amintesc ca daca vreti ceva de pe site codul CCVIA7 va ofera o reducere de 7% la intreaga comanda - aici puteti sa vedeti intreaga lor oferta de produse, eu comand des de la ei si ma bucur cand pot sa va ofer si voua un cod care sa va aduca o reducere de care sa profitati.

Dar sa revin la parfumuri, eu le-am primit in varianta roll-on cu bila de metal la 10 ml, extrem de practice, insa le gasiti pe site si la 50 ml. E nevoie de cateva minute pe piele pentru a va bucura cu adevarat de ceea ce sunt. L'Envoutante (Fascinant) este un parfum puternic si senzual, ce combina bergamota cu note citrice si cu flori albe intr-o baza extrem de bogata si persistenta: vanilie, caramel, migdale, patchouli, mirt, santal. Este un parfum gandit pentru a atrage bunastarea si daca va plac parfumurile puternice si cu caracter cred ca o sa va placa mult, eu i l-am dat mamei pentru ca e genul de parfum care ii place si de care se bucura.

La Boheme mi se potriveste mult mai bine, este un parfum spumos si aerisit, cu multe fatete, gandit pentru femeia cu caracter, care cauta libertate si evadare. Primul cuvant care imi vine in minte cand ma gandesc la parfumul asta este liniste, notele fructate se combina cu notele proaspete si verzi, iar notele de baza (nuca de cocos, lemn de santal, balsam Peru, Piri Piri) ii dau complexitate si caracter. E genul de parfum pe care il poti purta oricand si care iti da o stare de bine si te face sa zambesti. Daca vreti sa cititi mai multe despre parfumul asta vegan il gasiti aici.


Pe langa apa termala de la Jonzac, pe care o stiu si am mai folosit-o, am primit si un nou produs Jonzac din gama Reactive, o gama care imi place si din care folosesc cateva produse. High Tolerance Light Emulsion, o gasiti aici la un pret chiar bun, este o crema hipoalergenica cu o textura lejera, ce contine 20% apa termala Jonzac. Este un produs destinat tenului sensibil si reactiv, iar formula nu contine parfum. Textura chiar este lejera si intra repede in piele, dupa ce o folosesc o perioada pot sa va spun mai multe despre produsul asta, in caz ca va intereseaza.

Va tenteaza vreunul din produsele de mai sus? Ce produse ati vrea sa incercati primavara asta?

6 comentarii

  1. O gama interesanta, multumesc pentru cod ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Fardurile de la Melkior sunt absolut superbe,imi plac mult culorile❤

    RăspundețiȘtergere
  3. De la garnier preferata mea este masca cu banane este minunata trebuie neaparat sa o recumpar ! Frumoase fardurile melkior 🤗

    RăspundețiȘtergere