Fight Like a Woman/ Pupa Milano

16.3.21

Colectia pentru primavara-vara de la Pupa Milano este una care vine cu un mesaj important: forta inepuizabila a tuturor femeilor, o colectie care mie imi place mult si de care m-am grabit sa va povestesc pentru ca este un cadou pe care il merita fiecare dintre noi. Pupa Milano este un brand de care eu ma simt apropiata si v-am mai spus asta, produsele lor m-au fascinat de cand le-am incercat prima data cu aproape 20 de ani in urma si mereu reusesc sa ma surprinda cu texturi si idei noi care ma fac sa zambesc.


Editia asta limitata contine doar 5 tipuri de produse si sunt sigura ca o sa gasiti ceva care sa va placa pentru ca produsele sunt mai mult decat interesante. Iluminatorul, Don't Give Up Golden Rose, are o concentratie ridicata de micro-perle ultra-fine ce ofera luminozitate pentru un glow instant. Este extrem de pigmentat, pentru swatchul de mai jos doar am trecut degetul usor peste produs, folosit cu o pensula evidentiaza foarte frumos zona pe care este aplicat - are o textura cremoasa si arata foarte natural pe ten.

Extreme Duo Blush Wild Rose/ Pink Party este extrem de versatil, cele doua nuante cu efect diferit pot fi purtate separat sau combinate pentru a crea jocuri de lumina, dar si nuante noi. Este un produs cu o textura de vis si care poate fi folosit in multe feluri (nuanta de contur poate fi folosita si ca fard de pleoape), inclusiv se poate face layer cu cele doua nuante pentru ca formula si textura permit acest joc extrem de interesant.

2 farduri de pleoape crema-pulbere si 2 creioane Multiplay (cu tripla utilizare: eyeliner, fard de ochi si kajal) sunt produsele speciale pentru ochi din colectia asta. Fardul are o textura extrem de fina, insa trebuie folosit cu atentie pentru a nu deveni messy, finishul metalic si stralucitor merita tot efortul si este un produs care atrage toate privirile. Despre creioanele Multiplay v-am spus de multe ori asa ca n-o sa mai insist: creionul este moale si cremos, dar extrem de pigmentat si usor de folosit.

Lumina mi-a dat batai de cap cand am facut pozele, dar cred ca am reusit sa surprind destul de bine nuanta fardului de pleoape, dar si culoarea calda a creionului pentru ca am vrut sa vedeti cat de misto sunt cu adevarat. Nuanta fardului este Pink Power, insa mai este disponibila inca o nuanta - Indipendent Bronze, care arata la fel de bine. Creionul este in nuanta Be Proud Brownie, mai este disponibila o nuanta mai deschisa - Be Strong Bronze, daca folositi creioane de ochi si nu le-ati incercat pana acum le recomand cu caldura.

Pentru buze Fight Like a Woman vine cu 3 nuante superbe de Vinyl Effect Liquid Lip Colour, un produs care combina intensitatea culorii rujului cu stralucirea glossului intr-o formula imbogatita cu argan si acid hialuronic. Textura este una confortabila, iar efectul este unul de vinil care rezista. Daca va plac buzele ultra stralucitoare produsul asta s-ar putea sa fie pe placul vostru si sa va bucurati de el.

Eu am doua dintre cele trei nuante disponibile: Pink si Rep Top Player, cea care lipseste este nuanta Nude, care mi s-a parut extrem de interesanta din ce-am vazut pe site. Am ales poza de mai jos cu swatchurile - nu cea mai reusita ca pozitie - pentru ca este singura dintre cele pe care le-am facut care reflecta exact culoarea celor doua produse si cred ca asta e ceea ce va intereseaza cu adevarat.

Cum vi se pare colectia asta? Care produs va place cel mai mult?

4 comentarii

  1. Minunata colectia ! Sunt deosebite si ca ambalaj , blushul imi place maxim dar si fardul ! Sa le folosesti sanatoasa! 🥰

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador produsele Pupa,sunt produse de calitate,am și eu câteva de la ei și pot spune ca sunt tare mulțumită de ele. Cel mai mult Imi place iluminatorul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Colectiile lor mereu sunt interesante, eu am multe iluminatoare de la ei. :)

      Ștergere