7 intr-o saptamana #297

28.3.21

Nu am stat sa ma uit la ce cuvant am folosit pentru saptamana trecuta, dar am sentimentul ca tot ceva de genul obositoare/ grea am folosit pentru ca asa am simtit ultima perioada din toate punctele. Mi se pare ca totul merge foarte greu, toti oamenii au reactii ciudate si nimic nu iese fara agitatie si nervi, ca si cum am ajuns intr-un punct in care suntem la limita si nu mai avem decat reactii extreme. Am incercat sa imi amintesc ca dupa furtuna ies norii si soarele apare mereu, sa ma gandesc la ce am frumos si ce ma face sa tremur de emotie, la ce imi bucura sufletul si as zice ca mi-a iesit in cele mai multe dintre zile.

Diminetile fac eforturi sa nu imi incep ziua cu agitatie, dar e greu cand ai un program incarcat, multe animale care nu sunt tocmai tinere si au nevoi speciale, si in plus vrei sa faci si anumite lucruri pentru tine. Cei de la ViaNaturalia au multe produse noi care se potrivesc foarte bine unui stil de viata low carb si am incercat si eu cateva in ultimele zile - nu uitati ca daca vreti ceva de la ei de pe site folosind codul CCVIA7 impreuna cu linkul de aici aveti o reducere de 7% la orice comanda data pe site. Pe Instagram am un giveaway cu cateva produse sanatoase de la ei, gasiti aici toate detaliile, iar daca cautati o ciocolata calda delicioasa si fara zahar adaugat va recomand sa o incercati pe cea de la Secretele Ramonei, mie imi place mult.

Am primit cateva produse interesante saptamana asta, dar nu am avut timp de poze, insa am vrut sa va arat produsele Ostart de la Fiterman Pharma care mi se pare extrem de interesante si utile pentru multi dintre noi. Este un complex gandit pentru a ne ajuta sa avem oase sanatoase si ajuta la functionarea normala a muschilor si nervilor. Eu am primit comprimatele si plicuri, insa gama este mai larga si ceea ce ma tenteaza pe mine este sprayul sublingual cu vitamina D3. Cei de la Fiterman au multe produse interesante si s-au dezvoltat frumos si pe partea de ingrijire personala, insa vreau sa va povestesc mai multe in curand intr-o postare separata. 

La inceputul saptamanii am lucrat pana seara tarziu pentru ca nu am avut alta varianta, asa ca un pic de rasfat inainte de culcare a fost ceva de care chiar am avut nevoie. Folosesc de ceva vreme The Ritual of Jing de la Rituals si cu fiecare folosire imi place si mai mult gama asta. Am exfoliantul (care este cremos, nu ca cele cu sare si ulei din celelalte game) si gelul spuma de dus, insa vreau sa imi mai iau si alte produse pentru ca mi se pare o gama mai mult decat reusita si este perfecta pentru a te calma si relaxa la finalul unei zile nebune.

M-a marcat destul de tare faptul ca s-au inchis salile in Bucuresti pentru ca antrenamentele mele merg extrem de bine si diferenta in ceea ce priveste mobilitatea si forta mea este una la care am visat mult timp, asa ca asta nu mi-a picat bine deloc. Pentru mine sa ma antrenez acasa nu este o varianta care sa functioneze si sa ma ajute, asa ca pauza asta nedorita este una care ma scoate rau din ritm si sper sa nu fie una foarte lunga. Nu o sa intru in detalii despre masurile care s-au luat, dar toata situatia asta e una care pute rau si o sa ma opresc doar la atat.

Weekendul a venit cu mici bucurii pentru mine: o rochie pe care am gasit-o la reduceri la Mango, care imi place la nebunie si are o culoare care ma avantajeaza si o pereche de cercei asimetrici cu stele care sunt exact pe gustul meu. Rochia mi-au luat-o singura (si vizita in mall a fost una care m-a intristat pentru ca am vazut multe spatii comerciale goale si ma gandesc cu groaza la cat mai duce economia asta si asa incercata), iar cercei i-am primit cadou.

Trecem printr-o perioada grea si eu incerc sa ma concentrez pe ce e frumos si imi ajuta sufletul sa ramana in echilibru, asa ca m-am gandit ca postarea asta de duminica (nu-mi vine sa cred ca ne apropiem de postarea cu numarul 300 din saptamanile pe care le-am impartasit cu voi) are nevoie de un bonus: un fel de highlight al saptamanii, acel moment care mi-a bucurat sufletul si m-a incarcat cu energie.

Astazi vreau sa va povestesc despre un loc si o experienta care m-au ajutat mult sa ma relaxez intr-o zi care mi-a pus nervii la incercare si care a avut numai momente catastrofale. Despre Urban Masaj si Romeo Tudorache am auzit, insa de-abia joi am reusit sa ajung la oaza lor de liniste din zona Tepes Voda si mi-am amintit ce inseamna sa te rupi de lume si sa te bucuri de pace. Nu e cazul sa va mai spun ca masajul este una din placerile mele cele mai mari si ca de-a lungul timpului am incercat multe, dar pot sa va spun ca daca aveti nevoie de liniste si relaxare, daca cautati un loc misto sau pur si simplu vreti sa faceti cuiva o bucurie Urban Masaj e un loc de trecut pe lista cu "de incercat in viata asta".

Locatia e gandita extrem de bine si este intr-o zona usor accesibila, preturile nu sunt cele mai mici (insa merita din plin fiecare leu cheltuit pentru starea noastra de bine), iar experienta este una care iti schimba perspectiva. Masajul meu a fost facut chiar de Romeo, cel care a gandit acest proiect extrem de misto, insa sunt mai multi terapeuti disponibili in caz ca aveti anumite preferinte. Eu m-am lasat pe mainile lui Romeo, a combinat mai multe tehnici de masaj si a adaptat totul la nevoile mele, iar cuvantul care a fost prezentat in mintea mea tot timpul a fost echilibru. Nimic nu a fost prea mult sau prea putin, totul a fost exact ce-a trebuit ca sa ma simt nemaipomenit si sa uit de toate grijile, am plecat de acolo extrem de relaxata si fara vreo durere (cand m-am dus aveam muschii praf de la sala), am in plan sa ma reintorc pentru ca ofera mai multe tipuri de terapii, asa ca s-ar putea sa ma cititi despre ei pe blogul meu.

Saptamana voastra cum a fost? Ce ganduri va incearca zilele astea?

4 comentarii

  1. E multa tensiune peste tot, insa si unii oameni uita care este acum prioritatea. Sa zicem merci ca nu avem razboi sau altele. Ma bucur ca ti-a placut la Urban Masaj, chiar e un loc unde merita sa mergi asa sa te eliberezi de tensiuni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oamenii au devenit fie mai buni, fie au scos tot ce era mai urat in ei. Cam asta vad in fiecare zi.

      Ștergere
  2. Am avut o săptămână foarte grea,am fost mutată din departamentul unde lucram și unde mi-am dat sufletul și am muncit din răsputeri și nu mi-a picat deloc bine. Lucrul îmbucurător este ca voi reîncepe să muncesc de acasă.

    RăspundețiȘtergere