7 intr-o saptamana #295

14.3.21

Saptamana asta a inceput cu soare si caldura, dupa care a venit iarna (si ce zapada a vazut Bucurestiul), spre sfarsit am vazut iar soarele si cam asa a fost si starea mea: am oscilat intre extreme si mi-am pus multe intrebari. Am zambit din toata inima, m-am intristat profund, am sperat, am fost extrem de dezamagita, am incercat sa-mi spun ca toate trec, am zis ca pot mai mult si cam asa am tinut-o in toate zilele. Florile au fost un motiv de bucurie pentru mine, m-am incarcat cu energie de la ele, mi-am impus sa nu ma gandesc cat de prost merg lucrurile in anumite domenii din Romania si cum statul permite multe chestii penibile doar ca sa incaseze niste taxe. Dar e un subiect prea mizerabil ca sa intru in detalii aici si acum.

Mi-era dor de o plimbare prin parc, asa ca luni dupa-amiaza mi-am oferit placerea asta si am reusit sa ma relaxez si sa ma bucur de natura si de tot ce are de oferit. Am facut cateva poze pentru sufletul meu si mi-a fost greu sa aleg doar una, de-abia astept zilele mai calde sa-mi iau laptopul si sa ma duc sa lucrez din parc, intotdeauna ma ajuta sa am mai multa inspiratie si sa vin cu idei mai creative. Unul din motivele pentru care nu m-am mutat din cartierul asta e parcul care e atat de aproape de mine si care a fost intotdeauna prezent in viata mea.

Am primit cateva cadouri care m-au bucurat mult si pe care de-abia astept sa le incerc, Paula's Choice mi-a trimis doua din produsele mele preferate de la ei: boosterul cu peptide si Power Berry Serum, Rena de la Glowrious m-a surprins cu o crema extrem de interesanta cu peptide de la Neogen, iar de la o prietena am primit un cleanser de la The Inkey List si o masca de par de la Briogeo. Ce nu apare in poza, dar mi-a facut inima sa bata mai tare a fost Brightening CC Serum de la By Terry, un produs la care visez de ceva vreme si de care de-abia astept sa va povestesc mai multe.


Printre momentele extrem de frumoase de saptamana asta s-au numarat clipele de iubire cu blanoasele mele, dar si vizitele scurte la vecinul meu - probabil vi-l amintiti pe micul ursulet care s-a transformat in titamai catelul. Ma duc sa vad daca are tot ce ii trebuie, ne jucam putin, ma umple de blana, dupa care fiecare isi vede de ale lui. Am gasit o lumanara ratacita la Pepco, aroma e Seylon Tea, care miroase demential si a fost doar 17 lei - nu am aprins-o, i-am scos capacul si am lasat-o in dormitor si miroase toata camera de la ea, a liniste si pace.

Weekendul a insemnat relaxare, dupa o saptamana in care am muncit extrem de mult si ochii mi-au dat semne de oboseala de la atatea ore in fata monitorului. Vineri am tras de mine la sala, simteam cum ma ustura ochii desi am dormit destul de mult, tot corpul meu cerea o pauza, asa ca l-am ascultat si am si lenevit putin. Am gasit, am citit, am visat cu ochii deschisi si mi-am lasat mintea sa umble libera pe undeva a vrut, mi-a prins tare bine.

Saptamana voastra cum a fost?

6 comentarii

  1. Si saptamana mea a fost cu bune si rele , important este ca soarele va iesi de fiecare data . M-am tot uitat si eu la masca aia pentru par, recunosc ca din cauza ambalajului :) astept impresii din partea ta ,atat pentru ea cat si pentru serul de la By Terry .
    Ce mare a crescut catelul, mai sa nu-l recunosc :)
    Sa ai o saptamana mai buna .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vecinul blănos s-a făcut un urs polar. Ce smotoceală cere mutra aia...
    Tare dor îmi e de vremurile în care-mi improvizam „birou” în parc, n-am mai făcut asta de mult.
    La fel oscilez și eu cu stările, uneori de mai multe ori în aceeași zi.
    Să ai o săptămână cu mai multe momente și stări bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un mare pupacios, inca nu s-a oprit din crescut.

      Sa ai si tu zile frumoase!

      Ștergere
  3. Am avut si eu o săptămână la fel ca a ta.Vremea rece nu este deloc pe placul meu iar zăpada imi place doar la munte.La serviciu am avut mult de muncă, doar ca in weekend mi-am încărcat bateriile petrecand timpul cu cei mici.O săptămână frumoasă îți doresc!😘

    RăspundețiȘtergere