Tu ce parfum iti iei de Black Friday?

16.11.20

Perioada asta e una care ne poate face gauri serioase in buget, dar daca alegem bine si informat putem face niste cumparaturi mai mult decat inteligente. Eu vreau sa va povestesc astazi despre parfumuri pentru ca cei de la Notino sunt in a doua saptamana de Black Friday si au 15% reducere la parfumuri - codul de reducere este BLACK si trebuie aplicat in cosul de cumparaturi. Ramaneti cu ochii pe site si saptamana viitoare pentru ca vor avea si atunci niste reduceri extrem de interesante. Si nu uitati sa verificati sectiunea Cadouri si oferte speciale, eu chiar saptamana trecuta am profitat de 2 oferte foarte bune cu mini produs cadou.


Sa revenim la parfumuri pentru ca despre asta vreau sa va povestesc - perioada asta este una in care puteti sa va satisfaceti acea pofta mai extravaganta sau sa recumparati un parfum care va place la nebunie si il purtati des - Flowerbomb de la Viktor & Rolf este pe lista mea de recumparat pentru ca mai am foarte putin din el. Sau sa va bucurati de o aroma noua care v-a captivat si ati tot asteptat o oferta buna sa va faceti o bucurie. In cazul meu obsesia momentului este un brand nou aparut pe Notino, Novellista, iar dorinta arzatoare este Couture Chic, un parfum care m-a fascinat de la prima mirosire si pe care daca ajungeti intr-unul din magazinele Notino va recomand sa il mirositi - e altceva, are personalitate si persista cum nu va imaginati.


Seturile cu parfum sunt o varianta de luat in calcul daca sunteti in cautare de cadouri, fie ca ne gandim la cadouri de Craciun, fie ca vorbim de un cadou special pentru o persoana draga sau pur si simplu de o bucurie pe care vreti sa o faceti. Pe Notino sunt o gramada de seturi, unele la niste preturi incredibile, si scapati si de grija ambalatului pentru ca seturile arata intr-un mare fel si nu au nevoie de alte artificii pentru a bucura persoana care primeste un astfel de set.

Eu chiar am cumparat 2 seturi pentru ca am de facut niste cadouri in perioada asta: Authentic de la Abercrombie & Fitch si Duo Aqua Solis de la Le Couvent Des Minimes, ambele arome le am si eu si imi plac mult. Selectia de seturi cadou este una foarte buna pe Notino, iar unele preturi pe mine m-au lasat cu gura cascata, de-aia am si ales sa cumpar cand le-am gasit - stiti cum e cu ofertele bune: se epuizeaza rapid. Daca nu vreti sa va orientati neaparat pe parfumuri, gasiti oferte bune si pe partea de ingrijire si machiaj.

Daca aveti prietene sau prieteni obsedati de parfumuri sau vreti sa va faceti voua o bucurie si sa incercati cateva arome noi seturile Discovery sunt o idee extrem de buna. Eu am cumparat 2 astfel de seturi pentru noi de la Atelier Cologne (pe site gasiti si un Advent Calendar extrem de tentant de la ei) si Montale. Sunt 2 branduri care ne-au starnit curiozitatea si mi s-a parut momentul potrivit sa incercam cateva parfumuri si sa vedem ce ne place. 

Vorbim de parfumuri de calitate si cu preturi mai ridicate pe care nu prea ai cum sa le testezi decat in magazin, iar de mostre nici nu se pune problema - eu cand imi aleg un parfum nou vreau sa simt cum se dezvolta pe pielea mea, nu doar sa il miros in magazin. Iar seturile astea cu variante de 2 ml sunt perfecte pentru asta - poti purta parfumul cateva zile si sa vezi clar daca e de tine sau nu.

Ce dorinte parfumate aveti in perioada asta? Ce parfum vreti sa puneti in cos zilele astea?

2 comentarii

  1. Nu am in plan achiziția de parfumuri în perioada urmatoare,dar niciodata nu strica unul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai deja ceva ce iti place, nici nu iti trebuie ceva nou.

      Ștergere