3 x Moisture Surge de la Clinique

11.11.20

Cand vine vorba de ingrijirea pielii stiu ce imi place si ce nu, sunt produse care ma atrag si produse pe care nu le-as incerca niciodata. Insa mi se intampla sa uit cateodata de un produs care mi-a placut mult in nebunia asta de noutati care se lanseaza incontinuu. Asa mi s-a intamplat cu crema Moisture Surge de la Clinique, un produs pe care l-am avut de mai multe ori in trecut, si de care nu mi-as fi amintit daca cei de la Clinique nu mi-ar fi facut o surpriza. M-a ajutat crema asta atat de mult intr-o perioada grea pentru pielea mea, incat am cumparat inca doua produse din gama asta si m-am decis sa va povestesc despre toate trei astazi pentru ca Moisture Surge e una din gamele Clinique care chiar merita incercate. 

Zilele astea pe siteul Clinique sunt reduceri de pana la 50% si se primeste cadou un portfard cu 5 mini produse pentru cumparaturi de minim 199 lei, asa ca daca vreti ceva de la ei e un moment bun sa dati o comanda. 


O sa incep cu Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator, crema care a readus Clinique in viata mea. Este o crema cu o formula extrem de curata, fara parfum si alcool, insa plina de umectanti si face o treaba nemaipomenita pe partea de hidratare. Formula este simpla si nu are ingrediente active care sa fie sensibile la aer si lumina, asa ca ambalajul de tip borcan nu este o problema. Eu o folosesc ca ultim pas pentru a sigila produsele pe care le folosesc inainte si imi place la nebunie. Are o textura lejera de gel si intra imediat in piele.

Insa momentul in care mi-am dat seama ce face cu adevarat crema asta a fost in luna septembrie cand am avut un episod extrem de urat de dermatita de contact pe gat si nu am reusit sa scap de pielea uscata si aspra cu nici un produs. Crema asta a facut minuni, am simtit o imbunatatire de la prima aplicare, iar dupa 3 zile de folosire pe zona afectata nici nu mi-am mai amintit ca pielea mea era ca de reptila in urma cu putin timp.

Cele doua produse pe care le-am cumparat dupa ce mi-am amintit cat de misto e crema asta au ajuns direct in zona mea cu produse pe care le folosesc zilnic si m-am bucurat de ele in ultimele saptamani. Moisture Surge Hydration Lotion este un produs extrem de misto cu o formula extrem de buna plina de ingrediente pentru calmarea si hidratarea pielii si daca sunteti in cautarea unui toner laptos pe care sa il folositi dupa ce va spalati pe ten merita din plin. 

Sunt putine tonere pe piata cu formule curate, fara alcool si parfum, si care chiar sa faca ceea ce promit, iar produsul asta de la Clinique chiar este unul reusit cu un pret decent care o sa aduca beneficii imediate pielii. Ambalajul de plastic este transparent, asa ca va recomand sa il pastrati intr-un loc mai intunecat ca sa va bucurati de toate beneficiile ingredientelor bune din formula. Varianta pe care o am eu are 100 ml, insa se gaseste si la 200 ml si are un pret si mai bun.

Celelalt produs pe care l-am luat din gama asta este Thirsty Skin Relief Face Spray si poate fi considerat un toner de tip spray, insa eu il folosesc in mai multe moduri, inclusiv pe parcursul zilei pentru reimprospatare, dar si inainte de a aplica alte produse pe tenul umed. L-am mai avut in trecut in varianta travel si chiar intentionez sa urmaresc o oferta buna si sa iau un set cu mini produse din gama asta.

Are o formula curata, fara parfum sau alti iritanti, si este potrivit pentru toate tipurile de ten pentru ca ofera o hidratare usoara. Imi place foarte mult sistemul de pulverizare, este fin si nu imprastie unde nu trebuie, nu lasa pielea lipicioasa si face exact ceea ce promite. Mi-ar fi placut sa aiba mai multi antioxidanti in formula, dar este un produs bun care merita banii. Poate fi pulverizat si la finalul aplicarii produselor de machiaj si chiar reuseste sa elimine aspectul pudrat daca ati aplicat mai mult decat trebuie pe anumite portiuni de piele.

Ati incercat produsele din gama Moisture Surge de la Clinique? Cum vi se par?

2 comentarii