7 intr-o saptamana #279

15.11.20

Am avut o saptamana plina si grea, asa cum n-am avut de foarte mult timp. Am trecut printr-o multime de stari si sentimente, am ras, am plans, am fost la o inmormantare, am sarbatorit viata - o avalansa de emotii si de trairi care m-au zdruncinat rau si m-au facut sa ma gandesc la foarte multe lucruri. In jurul meu se intampla multe chestii si de multe ori m-am trezit prinsa in situatii ciudate din care a trebuit sa ies. Corpul meu a simtit toata presiunea asta - de multe ori inutila si pentru rahaturi, din punctul meu de vedere - si mi-a dat clar semne ca nu ii convine. Asa ca am incercat sa ma linistesc, sa ma detasez si sa imi fac mici bucurii.

Cei de la El Studio Style au deschis un nou salon in Crangasi - au cate unul in mai multe cartiere din Bucuresti si au multe oferte bune - si le-am facut o vizita pentru a ma bucura de un tratament facial cu produse Academie. Nu imi amintesc cand am fost ultima oara la un tratament, dar pot sa va spun ca am savurat din plin ora petrecuta in salon. Tenul meu a fost curatat si hidratat, partea de masaj (dupa aplicarea unui fiole cu colagen si a unei creme speciala pentru masaj) mi-a placut la nebunie si mi-am dat seama cat mi-au lipsit clipele astea de rasfat si tenul meu arata mai luminos si are un aspect mai curat, desi au trecut cateva zile bune. Cea care s-a ocupat de mine a fost Catalina si tenul meu nu s-a inrosit deloc, desi mi-a facut si niste extractii in zona nasului.

Serile mi le-am petrecut cu o cana de ceai si cu cate o carte, am citit mult in ultima vreme si mi-a prins tare bine. Inca mai am cateva carti de citit, dar am mai dat si vineri o comanda pe Libris si mi-am luat inca 4 carti pe care de-abia astept sa le descopar mai bine pentru ca au avut oferte chiar bune. Nu am exagerat deloc cu cumparaturile in nebunia asta cu Black Friday-ul inventat de romani cand au ei chef, am luat doar cateva cadouri si cartile pe care le vanam de ceva vreme.

Am incercat cateva parfumuri noi in ultima vreme, sunt cateva care mi-au atras atentia in mod special si le-am trecut pe lista din mintea mea cu dorinte parfumate, insa momentan nu am in plan sa iau nimic pentru mine, insa o sa va povestesc zilele astea despre ce am cumparat pentru niste cadouri. La inceputul saptamanii am primit si comanda data la Vianaturalia - cumpar crackersii de la Diet Food (gasiti aici produsele) de cand i-am descoperit si nu am gasit inca nimic care sa le faca concurenta pe partea de ingrediente si valori nutritionale.

M-am bucurat de blanoasele mele mai mult ca oricand, am petrecut timp cu ele si le-am rasfatat pentru ca sunt constienta ca sunt batrane toate si avem un timp limitat impreuna. Anul asta au avut pe rand episoade cu probleme care mi-au dat batai puternice de inima, asa ca atunci cand sunt toate bine si e liniste nu pot decat sa ma bucur din plin si sa savurez fiecare clipa. Cainii ocupa un loc special in viata mea si este ceva de nici nu vreau sa incerc sa banalizez cu cateva cuvinte.

Sfarsitul de saptamana a insemnat multe ore de somn, clipe pentru suflet, plimbari lungi si zambete largi, in general liniste si relaxare pentru ca aveam nevoie de asta. Mi-am promis mie cu foarte multi ani in urma, intr-un moment in care viata mea era o adevarata furtuna, ca intotdeauna o sa imi fac timp pentru mine in weekend. Ca o sa las munca si tot ce pare ca "arde" si ca o sa imi dau timpul de care am nevoie si sunt mai bine de 10 ani de cand fac asta - cateodata mai apar urgente si deviez putin, dar am grija sa nu devina un obicei. Si e atat de bine ...

Saptamana voastra cum a fost? Ce ganduri va incearca zilele astea?

8 comentarii

  1. Si saptamana noastra a fost plina de clipe tensionate si oboseala, iar uneori aveam senzatia ca nu se mai termina si ca suntem extraterestrii pentru ca nu intelegeam nimic din ce se intampla in jur, dar in weekend am gatit, am facut clatite si ne-am uitat la filme asa ca a trecut.
    Nici eu nu am facut excese de Black Friday, mi-am luat un cadou pentru mine, de Craciun, o pereche de ghete de care aveam mare nevoie si o cina la restaurant(livrata acasa) :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Te înțeleg cel puțin în partea cu evenimente și emoții de tot felul. Obositoare a fost și săptămâna mea și deși am multe planuri pentru următoarea mi-am notat în minte să mă agit cât mai puțin și să mă relaxez mai mult. Lectura și timpul petrecut cu animale sunt adevărată terapie, așa că sunt fix două dintre lucrurile pe care vreau să le fac mai mult în perioada următoare.
    Mă bucur că blănoasele tale sunt într-o perioadă mai bună, s-o țină tot așa! Iar tu să ai o săptămână mai liniștită!

    RăspundețiȘtergere
  3. Of am avut o saptamana foarte obositoare , cu o raceala si dureri de cap...nu am facut mai nimic...daca imi mai revin o sa merg si eu sa ma tund si sa ma vopsesc ...ca imi e ca in decembrie iar ne inchid in casa...si raman asa cu ciuful vai de capul meu ciuful ca ciuful dar sa ma prinda craciunul cu radacinile albe...nu nu in nici un caz...

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut o săptămână ca oricare alta,fără evenimente,dar nu pot spune nici că am avut o săptămână extraordinara

    RăspundețiȘtergere