Produse pentru par care imi plac zilele astea

9.11.20

In ultimele saptamani, mai exact dupa vizita de la El Studio cand m-am rasfatat cu un tratament de la Kerastase, am fost mult mai atenta la modul in care imi ingrijesc parul si la produsele pe care le folosesc. Va povesteam cand am fost la studio ca am avut o discutie misto cu stilista care s-a ocupat de parul meu si mi-a dat niste sfaturi bune pentru ca parul meu lung are nevoie de mai multa atentie decat ii acord eu. Parul meu e sanatos, creste repede, nu am avut niciodata probleme cu scalpul, insa fiind atat de lung care nevoie de ajutor pe partea de hidratare si astazi vreau sa va povestesc despre cateva produse pe care le folosesc in perioada asta si imi plac mult.

Repair Conditioner din gama System Professional de la Wella m-a cucerit de la prima folosire si nu imi amintesc sa imi fi placut vreodata atat de mult un balsam de par de la prima folosire. Eu l-am primit anul trecut de sarbatori, probabil ca se poate achizitiona si on-line si din saloane care folosesc produse Wella, si a facut o diferenta imediata pe parul meu ondulat care are tendinte de a deveni aspru si greu de pieptanat. Formula este pe baza de keratina, uleiuri si ingrediente reparatoare, este foarte cremos si chiar actioneaza in mai putin de 1 minut, desi eu il las mai mult pe par inainte de a-l clati.

Londa Fiber Infusion Reconstructive Treatment este masca la care ma intorc de cativa ani, indiferent de ce alte produse incerc. V-am mai povestit despre ea pentru ca imi place la nebunie, este pe baza de keratina si de cate ori o folosesc parul meu este hidratat, matasos, are un luciu sanatos si este o placere sa iti treci mana prin el. Eu o iau de aici, ultima data cand am gasit-o la un pret bun mi-am luat 3 tuburi pentru ca merita din plin.

Am incercat in ultimele luni cateva produse de la Lorvenn (le gasiti aici daca va intereseaza - au preturi foarte bune si brandul este unul profesional) si mi-au placut mult, cel pe care il folosesc in continuare este Aqua Mist Conditioner, un tratament leave-in cu multivitamine si proteine, care ofera protectie termica si ajuta la mentinerea culorii parului, in timp ce il face mai usor de pieptanat si ii ofera vitalitate si stralucire. Nu incarca parul, se poate folosi atat de parul umed si cat pe par uscat si ma bucur mult ca l-am descoperit.

Despre Thickening Spray de la Bumble and Bumble v-am povestit luna trecuta, insa nu aveam cum sa nu il mentionez in postarea asta, cu cat il folosesc mai mult cu atat imi place mai mult. Eu l-am luat de aici, nu stiu daca se gasesc produsele Bumble and Bumble si pe alte siteuri, si deja am pus in cos varianta full size pentru urmatoarea comanda pe site - nu incarca deloc parul, ii ofera volum care se si mentine (cele ce aveti par lung stiti cat de greu este sa obtii asta fara sa incarci parul) si ma face sa imi doresc sa incerc si alte produse de la brandul asta.

Ultimul produs de care vreau sa va spun este uleiul pentru par din gama Serie Expert Absolut Repair de la L'Oreal Professionnel pe care il am de ceva vreme (v-am si povestit de gama asta la un moment dat pe blog - gasiti uleiul aici), insa pe care am inceput sa il apreciez cu adevarat de-abia in ultimele saptamani. Are o formula misto pe baza de ulei de grau ce previne deshidratarea si ruperea firelor de par si gold quinoa si proteine care repara firul de par si ii ofera stralucire. Eu il aplic pe parul umed inainte de a-l usca si dupa uscare revin cu o cantitate mica pe varfuri si am vazut clar diferenta - parul este mult mai matasos si mai stralucitor, se simte diferenta la atingere si mi-am promis mie ca de acum inainte nu o sa mai folosesc uleiuri doar cand imi amintesc pentru ca parul meu chiar are nevoie de hidratare suplimentara.

Voi ce produse preferate pentru par aveti in perioada asta?

Ati incercat vreunul din cele de care v-am povestit?

4 comentarii

  1. Interesante produse ! Produsele wella au un miros divin !🤗 imi plac maxim.

    RăspundețiȘtergere
  2. Momentan folosesc șampon și balsam beautanicals de la oriflame și mătase lichida de la Marion

    RăspundețiȘtergere