Mici placeri cu aroma de mar

12.11.20

Una dintre aromele preferate pentru toamna este cea de mere si condimente si cand ma refer la aroma ma refer la ceaiuri si produse pentru corp, pentru ca nu sunt mare fana placinta de nici un fel, dar daca ar fi sa aleg una ar fi de mere. Am cateva produse pe care le folosesc de cativa ani si pe care vi le-am mai aratat prin postari si pe Instagram, dar m-am gandit ca ar fi bine sa ajunga si intr-o postare dedicata pe blog pentru ca merita si pentru ca imi plac la nebunie. In plus sunt produse accesibile si sunt sigura ca o sa va placa daca le incercati.

O sa incep cu doua produse din gama Apple & Cinnamon de la Dermacol din linia lor Aroma Rituals pentru ca pe astea doua le am acum - mai e si o crema de maini buna in gama, dar nu o am in momentul asta. Nu am incercat alte produse de corp de la brandul asta si nici nu ma tenteaza alte arome de la ei, insa combinatia asta e foarte misto. Eu le-am luat de aici si cateodata apar niste seturi cu cutie cadou care merita din plin si pe care eu le fac mereu cadou de sarbatori pentru ca toate meritam un pic rasfat, nu? Produse Dermacol am vazut si aici, insa nu am stat sa urmaresc ce preturi si oferte sunt.

Dar sa revin la produse. Gelul de dus are o textura foarte misto si un usor efect de incalzire pe piele, ceea ce il face perfect pentru serile reci de toamna, iar exfoliantul este printre cele mai misto pe care le-am incercat si "bate" multe produse de genul asta mult mai scumpe. Este cremos si bland cu pielea, nu lasa pelicula grasa si o lasa hidratata si cu un miros discret extrem de placut. Mie imi place sa le folosesc impreuna la dus in serile reci si de fiecare data ma bucur la fel de mult de aroma asta.

Toamna apreciez ceaiurile mai mult decat oricand, insa este singurul sezon in care caut arome delicioase cu mar. Despre ceaiurile de la Tealia v-am mai povestit si in trecut pentru ca imi plac mult - toamna asta m-am rasfatat cu 2 arome de la ei care imi plac mult: Caramel Apple si Caramel Rooibos, dar mai sunt cateva care imi plac mult. Ceaiurile Tealia le puteti lua direct de la Secom, dar le gasiti si on-line aici (mai ieftine decat la Secom). Daca nu ma insel sunt si la Farmacia Tei, daca comandati mai des de acolo.

Am lasat la final placerea mea suprema de toamna - gama Mela e Spezie de la Bottega Verde. Gasiti aici toate produsele care sunt disponibile in gama asta (in perioada asta cei de la Bottega Verde au reduceri e Black Friday si laptele de corp e cu 10 lei mai ieftin decat l-am luat eu), inclusiv niste seturi cadou care arata foarte bine si care se preteaza foarte bine pentru sarbatori. Am avut gama asta si pe vremea si pe vremea cand era in ambalaj vechi si este una pe care continui sa o cumpar in fiecare toamna. Crema de maini si laptele de corp (recumparat recent) sunt cele doua pe care le am in momentul asta, insa si gelul de dus din gama asta este o placere.

Nu stiu cum sa descriu aroma asta decat ca cel mai placut rasfat gurmand pe care vi-l puteti imagina cand va ganditi la mere si condimente. Este o aroma extrem de relaxanta si calda, care ramane pe piele si se transfera si in haine, mie imi place sa folosesc laptele de corp seara inainte sa ma bag in pat si dimineata inca simt mirosul pe piele. Daca nu ati incercat gama asta si vreti sa va faceti o bucurie, treceti laptele asta de corp pe lista de cumparaturi - crema de maini este un pic mai grasa, insa laptele este de vis.

Ce arome preferati toamna? Ati incercat vreunul dintre produsele de care v-am povestit mai sus?

4 comentarii

  1. Wow!Cred ca miros minunat.Am folosit un gel de dus de la ei cu ceva timp in urma mi mi-a plăcut foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  2. Gelul de dus Dermacol e super bun are un miros divin, l-am avut! Ptr toamna iarna eu prefer aromele de scortisoara , vanilie , portocala , mere

    RăspundețiȘtergere