Gama Pepe Rosa de la Bottega Verde

20.11.20

Despre produsele Bottega Verde v-am povestit de multe ori pe blog pentru ca imi plac si au preturi bune, iar aromele sunt de vis, insa mi-am dat seama recent ca sunt fixista cand imi place ceva in mod special. De la Bottega Verde am doua game care imi plac la nebunie: Mela e Spezie si Vaniglia Nera si am ramas la ele, fara sa fiu curioasa sa mai descopar si altele. Dar uneori produsele au un mod de a ajunge la tine ...

Imi amintesc clar doua momente din trecut cand mi-a fost recomandata gama Pepe Rosa, cu extract de piper roz si vanilie, unul chiar anul trecut la un eveniment Bottega Verde, unde puteam sa si incerc produsele si nu am facut-o. Daca ma gandesc acum la momentul ala ma intreb ce-oi fi avut in cap pentru ca recent am primit o surpriza de la Bottega Verde si printre produse am gasit si crema de maini din gama asta si mi-a placut atat de mult incat am dat imediat o comanda pe site si mi-am luat inca doua produse din gama. Gasiti aici intreaga gama si o multime de seturi care arata tare bine, cred ca este o aroma care o sa va placa si voua mult. Transportul este gratuit pentru comenzile de peste 99 lei si va puteti alege si mini produse si mostre cadou in functie de valoarea comenzii.

Aromele de la Bottega Verde sunt complexe si au personalitate, iar Pepe Rosa nu face exceptie. Este o aroma calda si plina de viata, catifelata si usor pudrata, care iti invaluie simturile. Extractul de piper roz, vanilia si notele fructate se combina perfect pentru a-ti rasfata simturile si pielea si creaza o lume plina de magie si emotii. Este o aroma potrivita pentru zilele reci si mie mi se pare perfecta in perioada asta din an.

Cele doua produse pe care le-am comandat sunt apa de toaleta (30 ml) si crema de corp din gama si imi plac la nebunie, ma gandesc serios sa iau pe viitor si gelul de dus. Folosite impreuna rezista ore bune pe piele si mie imi place mult cum se comporta pe pielea mea, mi se par o alternativa accesibila pentru un parfum altfel care sa te binedispuna de cate ori il porti. Acum stau si ma gandesc ca nu am mai incercat alte arome cu piper roz si mi se pare extrem de interesant. Daca aveti alte recomandari astept sa imi spuneti in mesaje ce sa mai incerc.

Ati incercat vreun produs din gama Pepe Rosa? Cum vi se pare aroma? Care este aroma voastra preferata de la Bottega Verde?

6 comentarii

  1. Folosesc produsele lor, dar aceasta aroma nu am testat-o. Nici apele de toaleta. In excursiile mele stiu ca am incercat sa miros ce gaseam prin magazine dar nu mi-a ramas gandul la ceva special,pentru ca toate arata bine. La ultima comanda mi-am luat deja colectia cu sclipici, gel dus, sapun lichid si sampon de caderea parului care observ ca are efect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca am incercat produsele pentru par de la ei, cel putin nu imi aduc aminte.

      Ștergere
  2. Multumesc mult pentru recomandari ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am incercat produsele din această gamă.cred ca sunt foarte bune

    RăspundețiȘtergere