Arome de sarbatori de la Yves Rocher

24.11.20

In fiecare an Yves Rocher lanseaza editii limitate de sarbatori cu arome delicioase si eram extrem de curioasa sa vad ce-au pregatit pentru anul asta. Iar una dintre cele doua arome pregatite pentru Craciun mi-a facut inima sa bata mai tare. Pe langa cele doua editii limitate cu aroma de sarbatoare au si o editie de colectie, Magical Shea, care cred ca o sa va placa foarte tare. Iar seturile lor cadou arata intr-un mare fel, asa ca daca sunteti in cautare de idei de cadou verificati pagina de aici pentru ca aveti de unde alege si sigur o sa faceti niste oameni fericiti. Iar special pentru voi am un cod de 15% reducere - CRACIUN15 - valabil pana pe 29 noiembrie.

Midnight Berries/ Noapte de Iarna este o combinatie de muguri de coacaz negru si extract de merisoare, o aroma fructata dulce-acrisoara care cred ca o sa placa multora dintre voi. Gasiti atat produse individuale in varianta full size, cat si seturi cu mai multe produse, dar si mini seturi cu ambalaje speciale in mai multe combinatii, care de care mai atragatoare. Mi-as fi dorit sa fie si o crema sau lapte de corp disponibila in editiile astea limitate pentru ca asa rasfatul ar fi fost complet.

Kitul duo de mai jos contine o mini crema de maini (30 ml) si un balsam de buze, este 21,90 lei si mi se pare un cadou extrem de potrivit pentru cineva drag pentru ca sunt produse pe care le folosim toti si arata atat de bine. Un alt set care mie imi place mult este casuta cu surprize care contine trei mini produse si un balsam de buze, iar cea de-a treia varianta disponibila la mini seturi este setul cu glob, care in perioada asta are si un pret special.

Winter Apple/ Mar Copt este gama mea preferata si nu cred ca va mai mira asta pentru ca v-am spus deja cat imi place combinatia asta de arome in sezonul rece. Imediat dupa ce s-a lansat am fost intr-un magazin si mi-am luat exfoliantul de corp si crema de maini, iar cand am primit de la Yves Rocher surpriza cu mai multe produse m-am bucurat mult. Am dat o comanda pe site zilele trecute si am mai comandat niste produse pentru cadouri.

Exfoliantul imi place mult, chiar daca face mizerie (si cand zic asta ma refer ca trebuie clarita cada bine dupa dus/ baie) si cred ca o sa imi mai iau unul. Crema de maini si balsamul de buze le-am folosit des si-mi plac la nebunie, nu am apucat inca sa incerc gelul de dus (este disponibil in varianta mini de 50 ml in seturi si in doua variante de 200 si 400 ml ca produs full size) si sapunul lichid, dar urmeaza pentru ca sunt extrem de curioasa cum sunt.

Am lasat la final Magical Shea - produsele se gasesc si in varianta full size, eu am doar un mini set cu cateva produse extrem de interesante, insa pe site gasiti mai multe variante. Aroma este una care imi place mult, o combinatie de unt de karite cu diverse uleiuri si produsele sunt perfecte pentru pielea uscata si foarte uscata pentru ca o calmeaza si o hidrateaza in profunzime. Imi place mult combinatia de culori si mi se pare un cadou extrem de elegant.

Le-ati incercat? Cum vi se par? Care este aroma voastra preferata dintre cele trei?

8 comentarii

  1. Am dat si eu o comanda recent si de abia dupa am vazut codul tau de reducere, asta e. Am luat cremele de maini si un balsam pentru mine, restul pentru cadouri pentru ca mi se par frumoase ambalajele si miros si foarte bine
    Camelia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place la nebunie colectia cu Mar Copt, am tot folosit produsele zilele astea.

      Ștergere
  2. Au produse minunate ...uite exfoliant de la ei chiar nu am folosit si ma bate gandul sa imi iau...in rest imi plac produsele lor calitate si pret bun cadouri mereu la comanda online sunt foarte draguti !👍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astea din colectia asta sunt lichide si cremoase, cele de ani trecuti au avut o alta textura. Cred ca o sa iti placa daca iti iei vreunul dintre ele.

      Ștergere
  3. Arată minunat!Perfecte de pus sub brad❤

    RăspundețiȘtergere
  4. Colecția Mar Copt este sublimă! Am testat colecția de la o prietenă, este chiar wow!

    RăspundețiȘtergere