7 intr-o saptamana #281

29.11.20

Ultima saptamana de toamna a fost pentru mine una care m-a epuizat din toate punctele de vedere. Am pornit-o pe un fond fizic prost, am avut de munca mai mult decat oricand si am asteptat weekendul cu nerabdare pentru ca am simtit ca nu mai pot. Am reusit sa dorm si mi-am mai revenit, insa de-abia astept sfarsitul de an cand sper sa am timp liber cat mai mult si sa nu mai vad in fata ochilor nici o lista cu lucruri urgente de facut. Saptamana asta am simtit cu adevarat frigul in Bucuresti, asa ca am trecut la ghete si la parfumuri mai grele si a fost tare bine.

Daca zilele au fost de-a dreptul nebune si uneori ziua de munca s-a prelungit mai mult decat era cazul, am incercat sa imi fac serile cat mai placute si sa incerc sa ma eliberez de toata tensiunea acumulata peste zi. Bai lungi si aromate, carti amuzante si multe cani de ceai au fost prezente aproape in fiecare seara si asta m-a ajutat sa raman in echilibru. Am primit cateva surprize saptamana asta, insa nu am apucat sa le incerc - de la Plant Line mi-am propus sa folosesc produsele astea pentru par, dar si mastile de tip servetel (am mai avut cateva in trecut si mi s-au parut ok).

Unul din lucrurile care m-a entuzismat cu adevarat saptamana asta a fost lansarea a doua produse noi de catre Ramona de la Secretele Ramonei. Va recomand mereu produsele pe Instagram si dau aproape lunar o comanda pe Green Sugar pentru produsele ei pentru ca asta consum si pentru ca sunt niste produse sanatoase si misto care merita sa fie cunoscute de cat mai multa lume. Nu o cunosc personal pe Ramona, insa mai discutam pe Instagram si stiam ca va lansa 2 creme proteice low carb, asa ca atunci cand mi-a zis ca mi le trimite pentru ca vrea sa stie parerea mea despre ele m-am bucurat mult pentru ca mie alimentatia low carb mi-a schimbat in bine viata si este un stil de viata in care cred. 

Le-as fi comandat oricum pentru ca sunt client fidel si cred in produsele Ramonei, insa mi-a placut mult surpriza primita si sa stiti ca am gustat si varianta Tiramisu, chiar daca mie nu imi place cafeaua de nici un fel. Cremele sunt de vis, au 26-27% proteina, valori nutritionale extrem de bune si sunt crunchy, m-as risca sa va spun acum ca Migdale cu Cacao va fi produsul pe care o sa il comand cel mai des de acum inainte. Nu am avut timp sa le folosesc in vreo reteta, insa le-am consumat direct pe cookies low carb facuti de mine si combinatia e wow, de-abia astept sa ma joc cu ele luna viitoare in diverse combinatii. Treceti-le pe lista de cumparaturi si nu o sa regretati.

Am primit cateva comenzi pe care le-am dat on-line cu niste cadouri si am mai urmarit niste lucruri care imi trebuie, dar fara succes. Pe cea de la Yves Rocher de care v-am spus pe Facebook pentru ca a fost o super afacere v-am si aratat-o pe Instagram. Azi e ultima zi cand puteti folosi codul cu 15% reducere suplimentara, vedeti postarea de la inceputul saptamanii daca ati ratat-o - aici v-am spus cum puteti cumula ofertele existente, dar am ajuns si prin magazine, dar din nou fara prea mare succes.

Eu nu sunt client fidel Sephora, ba chiar pot sa spun ca intru rar, insa am avut de omorat niste timp pe Magheru intr-o zi cand era cam frig, asa ca m-am uitat la ce oferte au si mi-am luat 2 produse sa le incerc de la Milk si Too Faced. De la Milk nu am incercat nici un produs pana acum, iar cu Too Faced doar m-am intersectat rar, asa ca sunt curioasa sa vad cum ne impacam. Sfarsitul de saptamana a insemnat timp liber, plimbari (prin frig), dar si momente mai vesele decat in ultimele zile.

Saptamana voastra cum a fost? Cum va simtiti zilele astea?

10 comentarii

  1. Ne poti spune ce marca sunt ghetele din poza?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ! Frumoase ghetele imi plac! varianta cu tiramisu a cremei chiar ma face curioasa am sa arunc si eu un ochi pe site sa incepem si noi sa inlocuim clasica crema de ciocolata bine stiuta de toata lumea...😁 sper sa le placa si soțului si fetitei bn ptr fetita aș lua una cu migdale si cacao.produsele YR eu le ador si chiar au oferte foarte bune si cadouri minunate la comenzi...chiar a ajuns mai rentabil decat Avon sau Oriflame sincer.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inteles ca Veganella e un concurent puternic pentru crema aia, nu am apucat sa o incerc inca ca sa si confirm. Eu zic sa le incerci, s-ar putea sa fie o tranzitie usoara. :)

      Ștergere
  3. Reîncarcă-te cu energie, ca să termini anul în forță 👌💪

    RăspundețiȘtergere