7 intr-o saptamana #278

8.11.20

M-am gandit ce cuvant ar putea descrie cel mai bine saptamana asta si nu m-am putut hotari la nici unul, asa ca nu o sa incerc sa o definesc in nici un fel, ci doar o sa va arat cateva momente din ultimele zile. Mi-a lipsit plimbatul pe aleile din parc, am tanjit dupa momentele de liniste si culorile toamnei, asa ca luni - dupa ce am fost la sala si am facut ce era urgent pentru munca - am facut ceea ce imi doream si am fost la o plimbare lunga in parc. Culorile nu mi s-au parut atat de spectaculoase ca anii trecuti, dar tot am savurat fiecare moment.

Mi-am acordat timp sa ma bucur de tot ce am vazut in jurul meu, de natura, de aer, de culori, de tot felul de vietati si am avut parte de un spectacol de zile mari cu paunul din poza. A venit foarte aproape de mine si m-a privit fix, iar in momentul cand s-a infoiat si i-am vazut penajul in toata superbitatea lui am ramas fermecata. Era perfect constient ca suntem acolo pentru el si ne-am bucurat de fiecare moment cand a vrut sa fie "vedeta". Se intuneca devreme, asa ca pe drumul de intoarcere spre casa ne-am oprit sa ne bucuram si de apus si asta mi-a bucurat sufletul mai mult decat as putea sa exprim in cateva cuvinte. Momentele astea de liniste, de conectare cu natura pe mine ma ajuta mult sa-mi linistesc sufletul si mintea.

Am fost la cumparaturi pentru ca am avut de luat niste cadouri si am luat si pentru mine cate ceva, dar am si primit niste surprize. Cand am vazut editia limitata de sarbatori de anul asta de la Yves Rocher am stiut ca trebuie sa incerc gama cu mar copt - gasiti aici toate produsele, eu am luat doar exfoliantul de corp pentru mine de data asta, insa am de gand sa dau o comanda pe site si sa cumpar mai multe produse, inclusiv lumanarea parfumata pe care nu am gasit-o in magazin si chiar sunt curioasa cum e.

Superoxide Dismutate Saccharide Mist de la NIOD este un produs pe care am pus ochii de la inceputul anului si stiam ca mai devreme sau mai tarziu va fi al meu. L-am primit cadou impreuna cu Cica Serum (cu centella asiatica) de la COSRX de la o prietena si m-am bucurat mult. Curierii m-au vizitat des saptamana asta si am primit cateva produse interesante de care de-abia astept sa va spun mai multe, am apucat sa fac poza doar celor de la Pupa Milano, dar urmeaza sa vi le arat si pe celelalte cat de curand - am cateva produse noi de la The Body Shop si de la Wella care cred ca o sa vi se pare si voua interesante.

Sfarsitul de saptamana a insemnat pentru mine relaxare si timp de calitate, mai ales ca am avut de sarbatorit niste lucruri si am profitat din plin. Am descoperit la Notino un parfum de care m-am indragostit la prima mirosire si daca ma urmariti pe Insta Stories stiti la ce ma refer, dar m-am bucurat enorm cand am primit Very Irresistible Sensual de la Givenchy cadou pentru ca este un parfum care imi transmite niste emotii puternice si care nu se mai produce de ceva vreme, asa ca nu mai speram sa il am. A fost o vreme cand parfumurile astea erau tot ce purtam, asa ca ma bucur ca le am pe amandoua (varianta clasica a carei formula s-a schimbat in urma cu cativa ani si care nu ma incanta ca varianta originala, dar tot imi place si varianta Sensual care a fost preferata mea mult timp) si pot sa le port oricand vreau.

Am simtit mai mult ca oricand nevoia de liniste si ma refer la linistea aia pentru suflet, cu momente care sa te bucure si sa te faca sa oftezi de multumire, cand vrei sa inchizi ochii si sa iti intiparesti pentru totdeauna senzatiile in inima, asa ca am facut exact ceea ce am simtit si mi-a prins tare bine. Am primit flori frumoase - ma cheama si Gabriela - si am ras mult, m-am gandit la toate lucrurile bune care mi s-au intamplat si la oamenii pe care ii am in jurul meu si am oftat lung - de multumire.


Saptamana voastra cum a fost? Ce lucruri frumoase vi s-au intamplat zilele astea?

4 comentarii

  1. Waw la multi ani Gabriela sa traiesti cu numele ❤Saptamana mea a fost linistita , cu zile obisnuite, teme cu fetița , mancare , curat ...plimbare ...am avut pofta de ceva dulce si am facut crema de zahar ars..si clatite impreuna cu mama mea...si cam atat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar a fost o săptămână fără evenimente deosebite,am lucrat de acasă la fel ca în ultima perioadă,iar timpul liber l-am petrecut cu piticii mei

    RăspundețiȘtergere