Summer Escape de la Pupa Milano

1.7.20

Saptamana trecuta am primit de la Pupa Milano o parte din produsele de machiaj din editia limitata de vara de anul asta, Summer Escape, si pentru ca zilele astea au 30% reducere la toate produsele, atat on-line, cat si in magazine (promotia este valabila pana pe 5 iulie) am vrut sa va povestesc despre produse cat mai repede in caz ca va tenteaza sa le incercati. Summer Escape este o colectie inspirata de nuantele pamantului vara, de nuantele marii si de tonurile calde ale soarelui, iar ambalajele sunt pline de culoare si transmit veselie.


In colectie sunt 11 produse, eu am primit 7 dintre ele de care o sa va povestesc astazi, ceea ce nu apare in poze sunt un ruj (o nuanta de corai) si cele 3 nuante de oje. Preferatul meu este bronzerul, Marbled Bronzer cu efect de luminozitate, pe care l-am incercat deja si care arata tare bine. Ceea ce vreau sa va spun despre colectia asta este ca nuantele din ambalaje difera de nuantele pe piele si mi-au dat ceva batai de cap pozele astea pentru a surprinde nuantele cat mai aproape de realitate. Bronzerul este extrem de pigmentat si ce vedeti mai jos este la o simpla trecere a degetului peste cele 2 culori care arata atat de bine in designul asta marmorat. Eu vad nuanta asta folosita foarte bine si pe pleoape si chiar vreau sa o incerc si asa.


Cele doua farduri din colectia asta sunt la polul opus ca finish: unul este mat, iar celalalt are un finish metalic, insa amandoua sunt extrem de pigmentate si cu o textura de vis care mangaie pielea. Eu am incercat fardul mat doar uscat si pigmentatia este wow, nici nu am avut curiozitatea sa vad cum arata si umed. Fardul metalic are o formula extrem de reusita, nu se pierde deloc culoarea si nici nu are vreun fel de fall out, insa nu ma mira pentru ca fardurile metalice de la Pupa Milano sunt printre cele mai bine pe care le-am incercat.


Cele doua creioane kajal din colectia asta sunt hiper-pigmentate si aluneca pe piele, iar culoarea este uniforma si pura de la prima aplicare. Mai jos vedeti nuanta 008 (cealalta nuanta si unul din rujuri vor ajunge la una dintre voi intr-un giveaway viitor) care mi se pare superba. Eu nu prea folosesc creioane pentru ca imi lacrimeaza ochii, insa astea de la Pupa - asa cum v-am mai spus si cu alte ocazii - sunt super bune si merita din plin sa le incercati daca folositi des creioane de tipul asta pentru machiajul ochilor.


Sunt 3 rujuri lichide, cremoase si stralucitoare - Lip Dream - in colectia asta, eu v-am aratat mai jos nuantele 002 Red Desire si 003 Cherry Juice, insa din pacate nu am reusit sa prind nuanta reala in poza (are o tenta de zmeura extrem de frumoasa), dar m-am gandit macar sa vedeti cat de intens si cremos este. Eu prefer nuantele mai cuminti si mai naturale, insa daca va plac nuantele puternice formula este una foarte reusita si extrem de usor de purtat: au puterea de acoperire a unui ruj si stralucirea unui gloss.


Cum vi se pare Summer Escape? Care produs va place cel mai mult?

4 comentarii

  1. Toate sunt super faine!Ador produsele lor însă pe acestea nu le-am incercat încă

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele Pupa au texturi super reusite si colectiile lor mereu arata intr-un mare fel.

      Ștergere
  2. Buna!Arata foarte bine sunt tare dragalase! Bronzerul se vede ca e foarte pigmentat si luminos ! Rujurile sunt super dar nuanta Cherry Juice imi place mult cum se vede! Si creioanele de ochi se vede ca sunt cremoase si culorile sunt super frumoase nuanta 008 arata foarte bine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum am scris si mai sus, Pupa stie bine ce face cu texturile produselor si asta se vede cu fiecare noutate care apare.

      Ștergere