7 intr-o saptamana #272

12.7.20



A mai trecut o saptamana de vara si pentru mine a fost una plina, cu multe lucruri de facut si putine ore de somn, asa ca de-abia am asteptat weekendul. Caldura din ultimele zile imi da mari batai de cap pentru ca dermatita mea de contact isi face de cap si de-abia imi trece o iritatie ca imi apare alta si o tot tin asa de cateva saptamani. Una din zonele mele cu probleme este laba piciorului - unde am avut, in urma cu multi ani, gangrena de la un episod de dermatita scapat de sub control - si mi-a tot creat neplaceri in ultima perioada, asa ca umblu mai mult in papuci si am grija sa imi protejez piciorul de fiecare data cand ma incalt. Nu e deloc placut, dar macar reusesc sa o tin sub control.

Majoritatea zilelor mele incep cu munca, urmata de un antrenament in forta la sala (si de cand am reinceput sa merg la sala chiar sunt in forta si asta imi da o stare de bine pe care nu o pot explica in cuvinte, desi plec de acolo tremurand de la efort), cateva momente de relaxare si reintoarcerea la munca si programul asta e unul care imi place. Citesc in continuare mult, insa mi-am impus sa nu mai citesc seara in pat pentru ca pierd notiunea timpului si ma culc extrem de tarziu. Pentru moment imi iese si partea asta, sper sa reusesc sa ma tin de ce mi-am propus.

In continuare platourile cu branza si salatele sunt ceea ce mancam cel mai des, mi se par cea mai buna alegere atunci cand e cald afara, mai ales ca le poti face cu ce ai in casa si nu trebuie sa iti bati capul cu "n-am aia si n-am ailalta". La cumparaturi nu ajung decat rar si vara asta am preferat sa ma duc in piata mai mult decat sa intru in supermarketuri, lista de cumparaturi (ipotetica, rareori chiar imi fac o lista) nu este deloc lunga pentru ca stiu exact ce imi trebuie si ce vreau sa cumpar si pentru mine functioneaza foarte bine.

Vineri seara am aflat o veste care m-a cam dat peste cap si m-a facut sa ma gandesc la multe lucruri. Un coleg de-al meu de liceu a fost gasit mort in casa in urma unui atac de cord si in astfel de momente nu ai cum sa nu te gandesti la ce conteaza in viata. Weekendul a insemnat relaxare si mai mult somn decat in timpul saptamanii, flori colorate si un rasfat cu inghetata. Saptamana voastra cum a fost? Cum vi se pare vara asta pana acum? Aveti planuri de vacanta in perioada urmatoare?

6 comentarii

  1. Am avut o săptămână minunată,ieri ne-am întors din vacanță, azi bucatareala și de maine va trebui să plec la muncă,va trebui să învăț să stau fara piticul meu iar el fara mine

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! Saptamana noastra a fost asa si asa caldura e groaznica , nu prea putem dormi noaptea si oboseala isi spune cuvantul. Planuri am incetat ss mai facem de plecare stam sa vedem ca in Galati au crescut tare cazurile de covit si se aude ca miercuri pe 15 se inchide orasul! Asa ca asta e!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Bucuresti in ultimele zile a fost mult mai bine, adie vantul si e mult mai placut.

      Ștergere
  3. Am avut o saptamana buna dar obositoare, cu multe lucruri de facut. La Brasov vara e si nu e, asa ca nu ne facem prea multe planuri. Am fost la pescuit si acum ne dorim sa ajungem la piscina. In rest lasam viata sa ne surprinda. Sa ai o saptamana cu mult spor.

    RăspundețiȘtergere