Hair Sheet Mask de la Wash & Go

6.7.20

Am incercat prima masca de tip sheet pentru par de la Wash & Go anul trecut, cand mi-a atras atentia intr-un supermarket. Am ales varianta Repair atunci, mi-a placut mult si imi amintesc perfect ca m-am gandit atunci ca e foarte practica pentru luat in calatorii. Insa am uitat de mastile astea si am tot folosit altele pentru ca sunt curioasa din fire. Recent cei de la Wash & Go mi-au trimis toate cele 3 variante disponibile, pe care le-am si folosit intre timp, asa ca m-am gandit sa va spun si voua despre ele, mai ales ca nu sunt greu de gasit in magazine.


Mastile sunt de tip casca si masca cremoasa este in interiorul castii - se strange si se infasoara parul, se fixeaza casca si se sigileaza cu autocolantul pentru inchidere, dupa care se maseaza bine masca pe tot parul. Cantitatea de produs este suficienta pentru un par mediu spre lung (cei de la Wash & Go spun ca masca se poate folosi si inainte de spalare, eu nu am folosit-o in modul asta), se lasa sa actioneze 15 minute dupa care clateste bine parul. Mi se par extrem de usor de folosit, fara batai de cap si fac ceea ce promit.

Cele 3 variante disponibile sunt: Repair Protection (pentru parul uscat si deteriorat), Shine Treatment (pentru par lipsit de stralucire) si Color Protection (pentru par vopsit) si toate trei lasa parul hidratat, usor de pieptanat si stralucitor. Nu pot sa spun ca am vazut ca vreuna dintre ele sa faca ceva mai mult decat celelalte, mi-au placut toate trei si in mod sigur o sa le cumpar cand le vad in magazine, iar cand plec in vacanta mi se mult mai practic sa iau o masca de genul asta cu mine.


Ati incercat mastile astea de par de la Wash & Go? Cum vi se par? Care este preferata voastra?

6 comentarii

  1. Nu am incercat aceste măști,dar cum le prind în supermarket le voi cumpara cu siguranță

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ptr.mine ar fi potrivita Repair Protection ! 🤗🤗🤗

    RăspundețiȘtergere
  3. Le. Am văzut, prețul nu pot spune ca ma atras maxim.. Dar de curiozitate posibil s aveau sa încerc pt ca mi. Am cam decolorat parul și am ge dând sa ajung la un gri😅 și cred ca niște hidratare nu mi. Ar strica pt el amaratul😅 astea 3 fire de le mai am

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mastile la tub/ borcan sunt mai potrivite atunci cand ai un buget pentru produsele de genul asta.

      Ștergere