7 intr-o saptamana #271

5.7.20


Saptamana asta a fost un amalgam de emotii si ganduri, au fost multe momente cand am simtit ca totul merge asa cum imi doresc, dar si multe momente cand am simtit ca ma apasa tot ce e in jurul meu. Inceputul de saptamana a inceput in forta si au fost cateva momente cand efectiv am simtit ca intreaga lume e a mea si ca pot face tot ce imi propun, insa spre sfarsitul saptamanii m-am vazut nevoita sa o las mai incet pentru ca fizic nu m-am simtit tocmai bine, acum lucrurile au reintrat in normal si asta e exact ce imi doream.

M-am bucurat de cateva lucruri pe care le-am cumparat saptamana trecuta (am fost si am mai luat inca doua nuante de Sexy Lips Gloss de la Pupa Milano pentru ca merita din plin, chiar vreau sa va povestesc mai multe despre ele intr-o postare), am luat cateva produse care imi plac de la Lidl (gama asta cu banane chiar miroase demential) si am citit toate cele 3 carti comandate de pe Libris vinerea trecuta. Am citit ultima carte din seria asta in urma cu ceva vreme si de ceva vreme doream sa le citesc si pe astea pentru ca imi place stilul in care scrie K.A. Tucker.

Salatele sunt de baza zilele astea la noi, combin tot ce gasesc prin frigider pentru ca la cat de cald e nu "intra" altceva si nici nu prea imi arde de stat in bucatarie. Singurul lucru pe care il "gatesc" este branza la gratar, noroc ca se face in cateva minute si nu apuca sa se faca cald in casa pentru ca la cat e de cald in Bucuresti zilele astea ar fi groaznic. Voi cum va descurcati cu caldura in perioada asta? Mai gatiti sau sunteti tot pe principiul "repede si racoros"?

Sfarsitul de saptamana a insemnat in primul rand relaxare, timp petrecut in aer liber si multe momente frumoase ceea ce a presupun si multe produse cu SPF - preferatele mele sunt sprayurile de la Pupa Milano, pe care le-am recumparat recent cand au avut 30% reducere in magazine. Se aplica usor, intra imediat in piele, formulele imi plac mult si fac ceea ce promit, toti prietenii mei care le-au incercat le-au laudat. Saptamana voastra cum a fost?

6 comentarii

  1. Am avut o săptămână frumoasă. Luni am semnat contracte pentru un job nou iar luni noaptr am plecat în concediu.Acum ne bucurăm de soare și de mare

    RăspundețiȘtergere
  2. La fel a fost și săptămâna mea, cum ai descris în primul paragraf, exceptând faptul că normalul la care am revenit azi știu că e provizoriu. Mai am de făcut investigații medicale.
    Eu nici măcar brânză la grătar n-am chef să fac în cursul zilei, azi am vrut și am lăsat-o pe seară... e mult prea cald.
    Sper să mai găsesc și eu gama aia de la Lidl, n-am mai avut de mult produse cu miros de banană.
    Să ai o săptămână cât mai bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ai si tu zile frumoase si sa iasa toata analizele bine.

      Ștergere
  3. La mine a fost un pic cam stresant, deșii am fost libera și sâmbătă am fost cu fratele meu pana la Parclake sa mănânce el Taco bell🙄 a fost primu weekend fără fetita lângă mine, pt ca legal după divorț o poate lua și fostul soț.. Și mi. E greu sa n. Am fata lângă mine... Dar acu e acasă și toate s bine, adică cât se poate, ca mereu e loc de mai bine 😘

    RăspundețiȘtergere