Produse NYX pentru zilele calduroase de vara

9.7.20

In ultima perioada sunt extrem de rare zilele cand folosesc multe produse de machiaj pentru ca este extrem de cald si pur si simplu am senzatia ca totul "curge" de pe ten. Prefer sa folosesc un produs colorat cu protectie solara de cele mai multe ori pentru a uniformiza culoarea tenului, iar in zilele cand aleg ceva mai mult de atat prefer texturi si formule cat mai usoare si astazi vreau sa va povestesc despre o combinatie de produse de la Nyx Cosmetics care imi place mult si de care nu am apucat sa va spun nimic pana acum.


Daca ma gandesc bine cele 3 produse din postarea de astazi sunt singurele produse Nyx pe care le am in momentul asta si profit sa va spun ca in perioada asta cei de la Notino, de unde am luat si eu produsele, au o campanie Black Friday si daca folositi codul notino in cosul de cumparaturi aveti 20% reducere la o selectie de branduri, inclusiv la produsele Nyx (conditia este sa nu fie deja reduse sau la lichidare de stoc). Sunt multe branduri disponibile si nu sunt numai produse de machiaj, ci si produse pentru ten, corp si par, dar si parfumuri.

Combinatia de care va spuneam este formata din Bare With Me Tinted Skin Veil (eu am nuanta 03 Natural Soft Beige, dar cred ca mi s-ar potrivi si 02 Vanilla Nude) si High Definition Finishing Powder (sunt 3 variante disponibile, eu am ales 02 Banana, probabil ca la un moment dat o sa incerc si varianta Translucent). Fondul de ten are o formula curata si o textura foarte usoara, ofera luminozitate si uniformizeaza nuanta tenului, fara sa usuce (aspect care mie imi place mult) si este foarte usor de aplicat, indiferent ca se folosesc degetele sau un burete/ o pensula. Aspectul pe ten este unul natural, nu se fixeaza in pori/ riduri si rezista destul de bine.

Eu intotdeauna fixez produsele cu o pudra, iar High Definition Finishing Powder are o baza minerala si este invizibila pe ten, iar in cazul in care veti face fotografii tenul va avea un aspect uniform si mat. Este foarte fina, nu se fixeaza in zonele cu probleme, iar textura este una satinata care mie imi place mult. Ceea ce vreau sa mai incerc este un fond de ten Nyx, mai exact Can't Stop Won't Stop, care pare extrem de interesant - daca il aveti astept sa imi spuneti cum vi se pare si daca merita sa il iau pe viitor.


Ultimul produs pe care vreau sa vi-l arat este Control Freak Eyebrow Gel, pe care il folosesc de ceva vreme si pe care l-am tot recumparat pentru ca imi place si pentru ca eu nu folosesc decat asa ceva pentru sprancene. Nu am nevoie sa imi desenez/ colorez sprancenele, insa fiind atat de dese trebuie sa am grija sa aiba un aspect cat mai curat si ordonat si gelul asta imi place mult pentru ca face exact ce promite, iar pretul este unul decent. Pensula este destul de mare, insa e un produs usor de folosit si gandit asa cum trebuie.


Ati incercat vreunul dintre produse? Ce parere aveti despre produsele de machiaj de la Nyx?

4 comentarii