Sexy Lips Gloss de la Pupa Milano

27.7.20

Cei de la Pupa Milano au lansat o multime de produse noi in ultima perioada si deja v-am povestit despre o parte din ele. Insa sunt multe pe care nu le-am incercat, iar dintre ele ma tenteaza noua colectie pentru ingrijirea mainilor Care For Yourself (chiar vreau sa ajung zilele astea si sa iau gelul dezinfectant), Home Spa Kit varianta cu spuma de dus si crema de corp (sunt 6 arome disponibile) si Lip Oil Stick (Balmy Oil mi-a placut mult si buzele mele l-au adorat).

Astazi insa vreau sa va povestesc despre niste produse pentru buze care mie imi plac la nebunie - inca de cand am vazut Sexy Lips Gloss on-line am stiut ca o sa fie al meu, asa ca atunci cand am fost in magazinul din Mega Mall si aveau 30% reducere mi-am luat o nuanta. Am incercat-o si mi-a placut atat de mult, incat m-am reintors in magazin si mi-am mai luat inca 2 nuante pentru ca produsul asta este exact ceea ce am sperat sa fie si e foarte aproape de glossurile de la Buxom care sunt preferatele mele.


Sexy Lip Gloss (Ultra-Sexy Volume Effect) are o super formula cu uleiuri, peptide si acid lactic, iar textura este de vis, cremoasa cu un finish de stralucire extrema si cu efect de buze pline de volum si carnoase, insa fara a fi deloc lipicioasa. Cei de la Pupa Milano mentioneaza ca in primele 10-20 minute senzatia de prurit este normala pe buze, eu insa nu o simt deloc desi la alte produse cu efect de marire a buzelor am simtit-o, cred ca tine strict de fiecare persoana cum reactioneaza la produse de genul asta.

Sunt disponibile 6 nuante, eu am cumparat 3 dintre ele: 002 Provocative Nude, 003 Flirty Pink si 004 Sexy Apricot si imi plac in egala masura. Este un produs micut (doar 5 ml) si se consuma destul de repede, asa ca nu am exagerat cand am luat 3 nuante. Din pacate in ziua in care am facut pozele nu m-a ajutat lumina foarte mult - si oricum produsele cu astfel de texturi si finish sunt greu de surprins asa cum arata in realitate - dar cred ca puteti sa va faceti o idee de cum este produsul asta si la ce sa va asteptati de la el.

Aplicatorul este unul mare (facusem poze sa va arat, insa nu am verificat si cand le-am descarcat erau toate blurate), insa este gandit pentru o aplicare perfecta si chiar ajuta mult, mie imi place la nebunie - "ia" exact cantitatea potrivita de produs pentru buza de sus, respectiv cea de jos si este extrem de usor de folosit. Recunosc ca nu am mai folosit alte glossuri de cand le-am luat pe astea pentru ca imi plac la nebunie si imi place si cum imi simt buzele dupa.


Voi ce preferati? Glossuri sau rujuri?

4 comentarii