Produse pentru ten de la Kylie Skin

13.7.20

Cand e vorba de produse de ingrijire a tenului sunt foarte selectiva si stiu exact ce caut si ce vreau, asa ca sunt multe branduri la care nici macar nu ma uit si nu e intotdeauna cel mai bun lucru. In urma cu cateva saptamani Douglas a lansat in exclusivitate produsele pentru ten de la Kylie Skin si am primit si eu cateva dintre ele. In mod normal nu m-as fi uitat niciodata la un brand lansat de o vedeta pentru ca ma asteptam la formule proaste si la mai stie ce, asa ca am fost extrem de surprinsa cand m-am uitat pe lista de ingrediente si am inceput sa folosesc produsele. Mi-am facut o nota mentala sa nu mai judec niciodata un produs dupa aparente si sa ma uit pe ingrediente inainte de a lua o decizie.


Produsele Kylie Skin au aparut pe piata in 2019 si sunt vegane, crueltry free si nu contin nici sulfati si nici parabeni. Cei de la Douglas au adus 6 dintre produsele disponibile, iar eu am incercat 3 dintre ele de care vreau sa va spun mai multe astazi. Le folosesc de aproape 2 luni si am avut timp suficient sa imi formez o parere despre ele ca sa va pot da mai multe detalii. O sa incep sa va spun ca imi plac mult ambalajele pentru ca reflecta pretul produselor si chiar mi se par extrem de inspirate pentru gama asta, chiar daca eu nu sunt o iubitoare de roz.

Vitamin C Serum este produsul care mi-a atras atentia din prima pentru ca eu sunt o mare iubitoare de vitamina C pentru piele, iar faptul ca formula serului nu contine nici parfum si nici alcool m-a bucurat extrem de mult. Nu stiu care este concentratia de vitamina C din produs, insa tetrahexyldecyl ascorbate (o forma stabila de vitamina C) este al doilea ingredient pe lista ceea ce va face sa cred ca este o concentratie destul de potenta (nu vreau sa ma hazardez, dar as zice ca sigur este mai mult de 10%), iar faptul ca este combinat cu acidul ferulic in formula nu poate decat sa faca produsul asta si mai bun. Are o textura usoara de gel, intra imediat in piele si se simte foarte bine, iar mie imi place sa il folosesc dimineata inainte de a aplica produsul cu protectie solara pentru a avea un ten cat mai luminos si mai hidratat.

Crema pentru ochi a fost si ea o surpriza placuta pentru ca are o formula foarte curata, fara parfum si fara alcool, insa cu ingrediente super bune pentru piele precum cafeina, extract de ceai verde, vitamina C, extract de rodie si ulei de jojoba. Are o textura usoara si intra repede in piele, nu pot sa va zic ca a facut minuni cu cearcanele mele, insa pielea din jurul ochilor este ferma si neteda si imi place mult cum se simte dupa ce folosesc produsul asta. Crema are un aplicator interesant, insa eu prefer degetele pentru aplicare.


Ultimul produs pe care l-am incercat este Foaming Face Wash, spuma pentru curatarea tenului. Formula contine glicerina, ulei din sambure de kiwi, sodium hyaluronate si este foarte blanda si curata extrem de bine tenul. Pe final de lista apare si parfumul, insa fiind un produs care sta pe ten foarte putin si care se clateste cu apa chiar nu ma deranjeaza si nici ochii mei sensibili nu au fost deranjati deloc de aspectul asta. Pretul pentru produsul asta mi se pare cam mare, insa stiti principiul meu: produsele de curatare stau putin pe ten si gasesti variante ieftine si bune astfel incat sa poti investi intr-un ser sau intr-un tratament pentru ten.


Ati incercat vreun produs din gama asta?

6 comentarii

  1. Buna ce intresanta este crema de ochi daca face minuni cu cearcanele e super si lasa si pielea neteda si ferma! Si serul cu vitamina C imi atrage atentia e super ca nu contine alcool si parfum si daca intra repede in piele minunat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca exista o crema care sa faca minuni cu cearcanele, dar nu strica sa ajutam zona ochilor atat cat putem.

      Ștergere
  2. Buna, fara legatura cu review-ul. Douglas Romania are o politica cel putin ciudata de fidelizare a clientelei. De fiecare data cand am cumparat de la ei, fie din magazinele fizice, fie de pe online, nu au dat esantioane de produse. Concurentii lor o fac. Poate le transmiti asta pe partea de client's feedback. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca cel mai bine e sa trimiti tu acest feedback si sa le spui concret ce comenzi ai avut la el.

      Ștergere
  3. Nu am mai auzit de aceste produse.Imi place cum arată

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt lansate anul trecut, probabil ca timp vor deveni mult mai cunoscute.

      Ștergere