Noutati de vara de la The Body Shop

29.7.20

Saptamana trecuta am primit de la The Body Shop un colet cu 4 noutati pentru vara care mi se par extrem de interesante. Le-am folosit zilele astea si imi plac mult, asa ca astazi am decis sa va povestesc si voua despre ele pentru ca stiu ca va plac produsele de la The Body Shop. Intre produsele recent lansate sunt doua produse colorate si parfumate care "striga" vara, un mist pentru ten si un produs extrem de interesant pentru ingrijirea mainilor. Nu as putea sa aleg unul preferat dintre ele pentru ca imi plac toate si le-am folosit cu placere zilele astea.


Cele doua produse parfumate mi se par extrem de interesante si sunt disponibile in mai multe variante de arome, cele doua pe care le-am primit eu chiar imi plac, mi se potrivesc si sunt arome vesele de vara. Fragrance Dome este un parfum solid, vegan, inspirat de super alimentele din intreaga lume si este travel friendly. Eu am Pomegranate & Red Berries, o combinatie de fructe de padure dulci, astringente de vara, iar celelalte doua variante disponibile sunt: Coconut & Yuzu (o aroma fresh tropicala ce te poarta cu gandul la vacanta) si Apricot & Agave (un indulcitor on-the-go cum au numit-o cei de la The Body Shop). Este usor de folosit si de luat in geanta, miroase extrem de bine, nu stiu exact ce formula are insa clar continutul de alcool nu este atat de ridicat ca in cazul parfumurilor cu pulverizator, asa ca daca aveti piele sensibila si in perioada asta calda parfumurile va irita s-ar putea ca noul Fragrance Dome sa fie o alegere potrivita.

Colectia Hair & Body Mists este perfecta pentru un pick-me-up rapid si vine in 5 arome diferite - 3 dintre ele sunt completarea parfumului solid de care v-am spus mai sus, insa sunt si alte doua arome: Pink Pepper & Lychee (o combinatie de note florale si piper pe care chiar vreau sa o incerc) si Lime & Matcha (un boost citric si revigorant). Ambalajele sunt vesele si produsul are 150 ml, eu am varianta Lime & Matcha si imi place mult, mai ales ca il pot pulveriza si pe haine atunci cand nu vreau sa folosesc parfum.


Exfoliantul pentru maini din gama Hemp are o formula extrem de interesanta cu ulei din seminte de canepa din Franta, unt de cacao din Ghana si coji de nuca de cocos si migdale si face exact ceea ce promite: exfoliaza delicat pielea si o pregateste pentru hidratare. Imi place mult de tot textura produsului, este foarte cremos si bland si nu e nevoie sa folosesti mult produs pentru a avea rezultate. Se simte extrem de bine pe piele si dupa folosire pielea ramane hidratata, neteda si cu miros extrem de placut. Mie imi place din cand in cand sa ma rasfat cu un exfoliant special pentru maini si asta de la The Body Shop chiar intruneste tot ceea ce caut eu la un produs de genul asta.


Vitamin E Skin Cooling Gel Mist mi-a atras atentia de cum l-am vazut pentru ca mi se pare un concept extrem de interesant si este usor de luat in geanta. Formula este pe baza de vitamina E si extract de zmeura, insa are in a doua parte si parfum. Este un gel extrem de light ce poate fi pulverizat pe ten ca un mist sau poate fi folosit ca ser, mie imi place sa il aplic in palme si sa-l folosesc pe ten dimineata, asa ca l-am pus in geanta de sala si, dupa ce imi termin antrenamentul si ma curat pe fata, folosesc gelul asta inainte de aplica produsul cu protectie solara. Hidrateaza si racoreste si chiar imi face placere sa il folosesc.


Cum vi se par noile produse lansate de The Body Shop? Va tenteaza sa incercati vreunul dintre ele?

6 comentarii

  1. Lime & Matcha (un boost citric si revigorant) sunt extrem de tentant pentru mine precum si Vitamin E Skin Cooling Gel Mist, o sa le caut cand ajung la unul din magazinele lor. Multumesc ptr recenzie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca o sa-ti placa cand le incerci, merg foarte bine in perioada asta calda.

      Ștergere
  2. Cand e vorba de parfumuri si arome noi The Body Shop sunt acolo pe faza. :)
    Abia astept sa le incerc si vreau neaparat sa i-au parfumelul solid cu rodie. Arata ff bine, cred ca si miroase tare fain. Credeam initial ca e un produs lips and blush.:) Am sa ma uit si de parfumul de par si corp cu matcha si lime. Am unul asemanator de la Yves Rocher cu menta si zmeura, care se va termina in curand.
    Multumesc Camelia. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca te-au inspirat produsele, "tipa" a vara toate. :)

      Ștergere