7 intr-o saptamana #264

26.7.20


Saptamana asta a fost una plina si de multe ori, la finalul zilei, m-am simtit epuizata, insa a fost o saptamana in care am zambit mult si m-am bucurat de multe momente frumoase. Fizic nu m-am simtit nemaipomenit, dar n-am lasat asta sa-mi strice dispozitia si am incercat sa fac lucrurile cat mai "normal" posibil. Printre lucrurile de care m-am bucurat saptamana asta sunt: lisianthus in culori cat mai variate, fructe de padure cu mascarpone si o grija deosebita pentru piele mea, iar combinatia asta este una care a reusit sa imi ofere calmul de care am nevoie.

Caldura din ultima vreme mi-a creat destule probleme la nivelul pielii, vechea mea problema cu dermatita de contact si-a tot facut simtita prezenta, si a trebuit sa am si mai multa grija la produsele pe care le folosesc. Combinatia asta de la Paula's Choice imi place la nebunie, boosterul cu peptide si crema cu electroliti sunt in topul produselor PC pe care le am si vara asta am intins mana dupa ele aproape zilnic. Am si cateva produse noi k beauty pentru ten de la Rena de la Glowrious de care vreau sa va spun dupa ce le folosesc o perioada, a deschis magazinul on-line de curand si a adus cateva branduri noi, foarte interesante.

Am folosit uleiul asta de la Keune pentru protectia parului in ultimele saptamani si mi se pare ca parul meu negru nu mai are atatea tente roscate, cum mi se intampla de obicei vara din cauza soarelui. Am si samponul si balsamul din gama Sun Shield si chiar imi plac, nu am experimentat mult cu produsele Keune, dar ce am incercat pana acum mi-a placut. In cateva zile am folosit si cateva produse de machiaj - ceea ce prefer in perioada asta este un ten foarte luminos, bronzer si rimel, am folosit produsele astea de la Charlotte Tilbury pentru ca uitasem de ele vara asta.

Weekendul a insemnat pentru mine relaxare si timp petrecut in aer liber, m-am jucat cu catei si pisici, am ras mult si m-am bucurat de clipe petrecute cu oameni dragi mei. Saptamana voastra cum a fost? Ce ati facut weekendul asta?

4 comentarii

  1. O săptămână împărțită între job și copii,incerc sa le împac cât mai bine pe amândouă. Weekendul a însemnat curățenie, odihnă și joacă cu piticii mei

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ! Saptamana a fost super linistita si obisnuita ! Nimic impoertant doar pe acasa cu treburile ! La sfarsitul saptamanii am mers la tara si ne-am relaxat,am facut vinete pe gratar si am udat legumele desi nu prea sunt anul asta cam deloc...

    RăspundețiȘtergere