7 intr-o saptamana #263

19.7.20


Saptamana asta a fost una grea pe care am resimtit-o asa cum n-am mai simtit ca ma afecteaza ceva de foarta multa vreme. Cred ca pur si simplu s-au adunat multe in ultimele saptamani, a fost multa agitatie si asta a fost momentul in care am simtit ca am nevoie de o pauza, care nu prea a fost posibila. Asa ca am facut urmatorul lucru care mi-a venit in minte: mi-am luat laptopul si mi-am mutat "biroul" in parc. Intre reprizele de munca am admirat cerul, ratele si broastele testoase, am respirat aer (as zice curat, dar numai curat nu prea e aerul din Bucuresti), m-am bucurat de cateva cirese si am incercat sa ma incarc cu energie si sa revin la ritmul meu normal de activitate.

Am fost mai atenta ca oricand vara asta la aplicarea produselor cu protectie solara pentru ca am vazut ca, chiar daca folosesc SPF50 zilnic (si reaplic cand am drumuri de facut), observ efectele razelor solare pe mine: m-am umplut de pistrui pe nas, o alunita de pe ureche s-a marit si pielea de pe maini si labele picioarelor nu arata chiar asa cum mi-as dori. Pentru ten aleg numai formule minerale si extrem de curate, in schimb pentru corp nu sunt asa pretentioasa, chiar intentionez sa scriu zilele urmatoare despre cateva produse care imi plac mult in perioada asta.

Salatele sunt cele pe care le prefer si am incercat diverse combinatii la care in trecut as fi strambat nasul, cea din poza este o combinatie cu mure, ceapa rosie, branza feta si nuci de macadamia care s-a dovedit extrem de gustoasa. Am ales zilele astea parfumuri cat mai usoare, asa mi-am amintit de Tropical Cherimoya de la Jo Malone de care uitasem si l-am purtat cu placere. Am fost zilele trecute in DM si mi-am luat cateva produse, dar am si primit cateva noutati de la Garnier si Douglas - produsele Ecooking imi plac mult si de-abia astept sa ma rasfat cu noutatile pe care le-am primit.

Weekendul a insemnat in primul rand relaxare si am iesit destul de putin din casa pentru ca am avut diverse lucruri de facut si nici n-am simtit vreo dorinta de a ma afla in aglomeratie si de a avea de-a face cu nepasarea unora. Am citit, am facut niste poze pentru blog, am pregatit ceva bun de mancare si m-am gandit la ce intentionez sa fac saptamanile care urmeaza pentru ca urmeaza niste schimbari si nu as vrea sa resimt totul foarte intens. Saptamana voastra cum a fost? Care e starea voastra de spirit zilele astea?

14 comentarii

  1. Eu am inceput satanana foarte bine sunt foarte fericita ca am luat sala cu 24 p.si gata am scapat de un hop...mai am traseul in septembrie atunci o sa am emotii foarte mari! Ma bucur ca am scapat cu sala desi invatasem nu am crezut niciodata ca o voi lua deoarece eu sunt foarte emotiva ...nu zic ca prima intrebare din chestionar am gresito deorece batea inima foarte tare si nu am fost atenta apoi am luat o pauza de 2..3 minute sa ma linistesc si gata mi-am revenit! In rest suntem.bine ,facem lucruri normale ,munca ,plimbare ,mancare ,curat.si cam atat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Munca și iar munca, și când am timp scot fata în parculet la joaca, acu chiar suntem afara, și tuna, iar ea sigur va plânge ca o duc acasă 🙄😅 app d Bâlea, am descoperit deodorantele lor, și le adoor maxim, pare ca ma dau cu parfum scump

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu le-am incercat, dar am mai auzit pareri bune despre ele. Sa le folosesti cu placere!

      Ștergere
  3. Micile plăceri și momentele de relaxare în aer liber mi-au făcut și mie săptămâna mai frumoasă. M-am bucurat că azi am găsit orașul mai gol decât mă așteptam, poate și pentru că amenința ploaia.
    Încă mă macină prea multe incertitudini zilele astea, dar încerc să-mi bat capul cât mai puțin.
    Să meargă totul bine cu schimbările care urmează, indiferent care sunt!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am fost intr-o seara in trecere prin parc si m-am speriat de cata lume era. Pe timpul zilei e mult mai ok, dar seara e ceva de groaza.

      Ștergere
  4. Săptămâna mea a fost una neașteptat de bună.Am început serviciul după 2 ani și 2 luni de stat cu bebe și mă așteptam să plângă după mine,dar se pare ca mi-a făcut o surpriză și a fost tare cuminte.In weekend am fost la ai mei la Pitești,ne-am intors astăzi și de maine o luam de la capăt 😉

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa au zile cat mai frumoase si sa ramana la fel de cuminte si in continuare!

      Ștergere
  5. A fost o saptamana frumoasa, am avut o escapada la mare de ziua mea..m-am deconectat si relaxat..am revenit insa la realitate..si pe mine ma asteapta schimbari..sa fie bine iti doresc si o saptamana frumoasa!
    Camelia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-e dor de mare, deci imi imaginez cat de bine ti-a prins. :)

      Ștergere
  6. Munca dar și relaxare , dacă se poate spune , când te duci cu copilul la plaja . Și un grătar la pădure tot cu copilul după mine . Când era mai mică rămânea acasă cu bunicile . Ce vremuri , când îmi amintesc, cum mergeam singuri la plaja ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu foarte faina nici a mea... Ma doare foarte tare spatele...siimi este foarte teama sa nu ajung la operație în perioada asta de pandemice...asa ca starea mea este de agitație și de panică... 😥😥😥

    RăspundețiȘtergere