Ganduri de sfarsit de iunie

30.6.20


Luna asta a fost una foarte interesanta pentru mine, cu multe treceri bruste si cu schimbari care m-au facut sa analizez multe lucruri din viata mea, insa de-abia zilele trecute am realizat niste lucruri cand discutam cu o prietena despre alegeri si comportamente pe care avem obiceiul sa le repetam, desi nu ne fac bine. Atunci cand trecem prin schimbari (de orice fel ar fi ele) ne e de multe ori greu sa realizam de unde am plecat si unde suntem acum, iar oamenii cu care nu interactionam zilnic si care ne vad mai rar sunt cei care observa imediat schimbarile pentru ca sunt mult mai evidente. 

Nu am plecat cu o idee in minte cand am inceput sa scriu postarea asta, insa vreau sa va spun doar sa fiti atente la corpul si mintea voastra si sa faceti cele mai bune alegeri pentru voi, chiar daca uneori alegerile astea inseamna sa dati la o parte anumiti oameni sau lucruri care va incarca negativ si care fac mai mult rau decat bine. Eu am avut niste saptamani grele la inceputul lunii si asta m-a fortat sa ma gandesc la ce ma afecteaza mai mult decat trebuie si sa iau niste decizii astfel incat sa imi fie in primul rand mie bine, pentru ca daca tu nu esti ok nu ai cum sa ajuti sau sa dai ceva bun celor din jur.

Am incercat multe lucruri noi luna asta, m-am intors la anumite lucruri care imi fac bine si ma ajuta sa ma relaxez, mi-am facut in minte o lista cu lucruri pe care vreau sa le fac anul asta si cu experiente noi pe care vreau sa le incerc, insa nu pun nici un fel de presiune pe mine si nici limita de timp pentru ca mi-am dat seama ca nu asta e modul in care functionez eu. In mediul on-line e foarte usor sa pierzi ceea ce esti cu adevarat si sa incerci sa urmezi tendinte si trenduri, dar nu suntem toti la fel si avem nevoi si dorinte diferite. Insa ceea ce vreau sa spun este ca daca un om nu expune anumite lucruri din viata lui, nu vorbeste despre anumite schimbari, nu inseamna ca ele nu se intampla - fiecare arata cat si cum vrea, insa realitatea este mult mai complexa.

Eu incerc sa pastrez un echilibru pe blog si sa abordez subiecte diferite, dar care au o relevanta pentru mine, insa mi-ar place sa-mi spuneti si voi ce va place cel mai mult sa cititi. Nu o sa vedeti pe blog tutoriale de machiaj pentru ca sunt alte fete care se pricep prea bine la asta, nu o sa vedeti niste tinute pentru ca nu este ceva ce simt sa fac, insa sunt multe lucruri si subiecte pe care as putea sa le abordez pe viitor, asa ca va intreb: ce tip de postari va plac cel mai mult? ce va inspira si va este de folos?

Cum a fost prima luna de vara pentru voi? Ce planuri aveti in perioada urmatoare?

10 comentarii

  1. Îmi plac articolele cu inspirație de viață, cel de lunea trecută (cu paznicul de la Râșnov) l-am citit cât eram în mers, n-am mai avut timp să comentez, dar m-a atins și m-am regăsit. Însă știu că sunt genul de articole care au valoare doar dacă sunt scrise sincer, când simți, nu la comandă.

    Îți dau dreptate și acum la o mai mare grijă față de starea noastră fizică și psihică, pe asta m-am și concentrat cel mai mult luna asta. A fost o lună cu schimbări (nu mă refer doar la tunsul drastic :)) ), multe momente faine, dar și altele proaste. Nu-mi fac decât planuri vagi pentru perioada următoare, nimic bătut în cuie. Tot îmi place mie spontaneitatea.

    Îți doresc să iasă cât mai bine cu toate planurile și experiențele pe care ți le-ai propus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-a luat mult sa te decizi cu tunsul, dar si cand ai facut-o ... atitudine de leu. :)

      Sa ai si tu o luna misto, plina de experiente interesante!

      Ștergere
  2. A fost o luna ceva mai usor de dus, faptul ca am putut iesi din casa ceva mai mult a fost o usurare.... dar si putina panica. Nu sunt lamurita nici acum daca toate aceste masuri de precautie sunt toate eficiente. In fine, asta e pana la urma. In mod clar online-ul trebuie sa ne arate diferentele si ce are fiecare, daca facem toate tutoriale de makeup, serios, la ce bun? Imi place si poza :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era cat pe ce sa nu mai scriu postarea asta, deci pastrez poza de la inceputul lunii iunie. :)

      Ștergere
  3. A fost o lună frumoasă, începe o lună sper mai bună, voi începe serviciul și sper că nu imi va fi prea greu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa iasa totul asa cum iti doresti si sa fie o trecere usoara!

      Ștergere
  4. Buna eu ador sa urmaresc unboxinguri ,sa vad ce a mai aparut nou ...cum sunt produsele ,recomandari ...imi place mult ce retete faci si cum arata pe farfurie...e super ce faci si iti apreciez fiecare story pe insta si ma bucur ca te-am descoperit ! Pentru noi a fost o luna frumoasa ,destul de linistita si cu bucurie ca am putut iesi...! 🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca te inspira ceea ce postez si ca sunt lucruri folositoare. Sa aveti zile frumoase si in perioada urmatoare!

      Ștergere
  5. Am eu 2 intrebari pentru tine, poti alege sa publici sau nu comentariul meu, de asemenea depinde de tine daca vei raspunde (si in ce mod) sau nu intrebarilor mele:
    Ce inseamna succesul pentru tine si cum sa ajungi acolo?
    Ce inseamna fericirea (happiness) pentru tine?

    Multumesc mult! Sper sa nu te fi atins in niste puncte sensibile si sa ma ierti daca am facut-o.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e nimic sensibil, insa e greu de dat un raspuns pentru ca nu cred ca poti defini cele 2 lucruri. Insa iti pot spune ceea ce mi-a venit in minte cand am citit intrebarile: in momentul asta din viata mea fericirea inseamna faptul ca sunt impacata cu mine, cu trecutul meu, cu alegerile mele si ca am capacitatea sa ma bucur (din nou) de fiecare experienta pe care o traiesc zilnic. Iar fericirea mi se pare, in momentul asta, cea mai buna forma de succes pentru ca este ceva la care am tanjit mult timp.

      O sa tin minte intrebarile astea si o sa incerc candva sa le pun intr-o postare, cand o sa ma simt inspirata.

      Ștergere