7 intr-o saptamana #268

14.6.20


Am inceput iar saptamana cu o zi libera pe care am savurat-o, desi n-am facut nimic special. Am facut o plimbare lunga in parc, chiar daca parcul a fost plin de lume, am vazut o multime de rate si de broaste testoase, m-am bucurat pur si simplu de tot ce e in jurul meu si m-am incarcat cu energie. Seara am pregatit un platou cu branza, fructe si nuci si am vazut un film, dar am facut si planuri pentru saptamana viitoare si asta mi-a dat o stare de bine pentru ca simt o nevoie apasatoare sa ma "rup" cateva zile de munca si de toata rutina care m-a inconjurat in ultima vreme.

A ajuns o noua comanda de la Libris si mi-am luat 3 carti scrise de Jennifer L.Armentrout, am mai citit carti scrise de ea si mi-au dat o stare de bine, asa ca am profitat de o oferta buna si le-am luat. O alta comanda data on-line a venit de pe Notino, am avut nevoie de cateva chestii de baza si am vazut multe oferte bune, asa ca am mai "scapat" in cos cateva produse si pe cele cinci de mai sus le-am primit cadou. Verificati mereu pagina de aici pentru ca sunt toate promotiile in curs si uneori merita din plin, eu mereu gasesc oferte bune la ei si am incercat asa produse pe care, probabil, ca altfel nu le-as fi cumparat.

Dupa o intreaga peripetie cu telefonul si o multime de oameni neseriosi (am avut geamul de la camera din spate spart, nu stiu cum s-a intamplat, e prima data cand patesc ceva de genul asta) vineri am ajuns la service-ul Huawei de pe Nicolae Balcescu si am avut parte de una din cele mai placute experiente cu un brand de cand ma stiu. Intr-o ora s-a rezolvat tot si am plecat de acolo cu un zambet pe buze. Cat am asteptat am intrat la Sephora si mi-am luat o pudra mini de la Becca pe care voiam de ceva vreme sa o incerc si de-abia astept sa vad cum se comporta pe ten pentru ca mie imi plac mult produsele de la Becca.

Weekendul a venit cu prima iesire la o terasa de la inceputul primaverii si n-a fost rau deloc, m-am bucurat de o ceasca de ceai si de niste discutii de calitate si mi-a placut mult. Nu pot sa zic ca nu pot sa traiesc fara iesiri de genul asta, insa le savurez din plin atunci cand se intampla, mai ales cand ma intalnesc cu oameni dragi mei. Printre celelalte placeri din weekend se numara un buchet de margarete, un cadou care mi-a placut mult pentru ca a fost ales cu mare grija si plimbari lungi pe jos. Saptamana voastra cum a fost?

9 comentarii

  1. Buna ! Noi inca nu am iesit la terasa deocamdata in schimb mergem si ne plimbam seara pe faleza si mancam cate o inghetata la cornet! Am terminat orele de condus si gata ma duc sa dau sala ! Si intre timp a venit si vacanta am scapat de acum de numeroasele teme ...🤗😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi ne-am plimbat mult prin parc, asta avem pe langa noi. :)

      Ștergere
  2. Mi-am dat mai mult timp de relaxare, fiindcă săptămâna următoare o să fie mult mai plină și am profitat cât s-a putut să-mi încarc bateriile, azi cel puțin a fost de lene totală, ba chiar după foarte mult timp am mai văzut vreo două episoade dintr-un serial, iar acum cred că bag un mic shopping online.
    Aș fi vrut să facem încă o ieșire în natură, pe munte, dar vremea ne-a făcut să amânăm pe săptămâna viitoare... poate, poate ne mai lasă ploaia asta.
    La fel ca tine... abia aștept să mă rup de toate, dar aș vrea o vacanță mai lungă, pentru care o să mai aștept puțin înainte să fac vreun plan.
    Să ai o săptămână cât mai frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu tocmai mi-am facut bagajul, indiferent de ce vreme se anunta, asa ca sigur o sa am parte de cateva zile linistite de care chiar simt ca am nevoie. Sa ai si tu o saptamana frumoasa!

      Ștergere
    2. Să fie o excursie frumoasă, indiferent de vreme! Pentru alte tipuri de ieșiri nu mă mai interesează vremea nici pe mine, dar deja am făcut o drumeție pe ploaie, acum parcă aș prefera o vreme mai potrivită de o tură mai lungă.

      Ștergere
  3. Cu toate ca a plouat , am ținut neaparat sa merg la o terasa sa stau sub o umbrela . Știu ca nu voi mai merge prea curând așa ca am profitat acum . Îmi doresc mult sa merg la plaja însă vremea nu tine cu mine . Sa speram ca vor fi și zile cu mai putina ploaie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate la timpul lor, o sa ne bucuram si de altfel de momente cu siguranta.

      Ștergere
  4. Am petrecut mai mult timp cu prietenii,astăzi am scos puțin copiii în parc la o înghețată și apoi am făcut un gratar

    RăspundețiȘtergere