5 produse care imi plac zilele astea

24.6.20

Nu am stat sa verific cand am scris ultima data pe blog despre preferatele momentului, dar tinand cont ca nu imi amintesc e clar ca a trecut ceva vreme. Mi se intampla des sa imi placa mult un produs si sa il folosesc extrem de des, dar sa nu apuc sa il mentionez pe blog din diverse motive si cumva sa fie uitat, desi merita mai multa atentie. Postarile de genul asta imi ofera oportunitatea sa va povestesc despre produse care imi plac si pe care le recomand, asa ca intentionez sa fac asta periodic si mi-ar face placere sa imi spuneti si voi in comentarii ce produse va plac mult zilele astea.


Despre gama Sensitive Camomille de la Yves Rocher nu am apucat sa va povestesc, insa aproape am terminat apa micelara si imi place la nebunie, e perfecta pentru momentele cand tenul meu are nevoie de o doza de prospetime si de energie. Intreaga gama are formule curate si preturi bune, eu am plasat ieri o comanda pe site (v-am spus mai multe pe Facebook) pentru ca au oferte super bune si am luat si alte produse din gama asta la o oferta 1+1 - gasiti intreaga oferta aici, eu am dat o comanda destul de mare.

Gama Rehydrate+ de la Jonzac are cateva produse care imi plac mult, iar in ultimele saptamani am tot intins mana dupa lotiunea H2O Booster, o lotiune hidratanta cu o formula simpla si curata cu acid hialuronic. Este usoara, deloc lipicioasa (mie imi place sa o aplic in palme si sa o intind pe ten) si este perfecta ca prim pas dupa curatarea tenului. Produsele Jonzac se gasesc la Kendra, dar le puteti comanda si online de aici si de aici - eu v-am povestit anul asta pe blog de mai multe produse de la ei care imi plac si care au formule care merita.

Ultimul produs pentru ten de care vreau sa va spun este Less On Skin Redness Calming Cica Balm de la Holika Holika (eu l-am luat de aici, nu stiu daca se gaseste si pe alte siteuri), de care nu cred ca ati prea dat in mediul online. Este un balsam regenerator cu centella asiatica si magneziu si pentru tenul reactiv este nemaipomenit. Calmeaza tenul sensibil, este extrem de usor, intra repede in piele si ajuta foarte mult atunci cand tenul da semne de nemultumire. Eu il folosesc ori de cate ori tenul meu devine sensibil si reactioneaza la te miri ce si imi place la nebunie.

 
Au fost cateva saptamani la rand cand m-am confruntat cu buze extrem de uscate, problema pe care eu nu o am de obicei, asa ca am tot incercat multe produse pentru buze care ma ajutau pe moment, insa dimineata cand ma trezeam buzele mele erau extrem de uscate si ma deranjau. Mi-am amintit de uleiul asta de buze de la Pupa Milano - nu stiu daca se mai gaseste sau nu, dar sunt multe alte firme care au produse asemanatoare - si de cand am inceput sa il folosesc lucrurile au reintrat in normal. 

Ultimul produs este unul de care v-am povestit recent in postarea de aici, insa pe care am vrut sa il mentionez din nou pentru ca merita si in perioada asta atat de calda ajuta mult picioarele obosite. Este un gel extrem de usor cu uleiuri esentiale pe care eu il folosesc seara la dus (uneori si dimineata, recunosc) pe talpi si pe gambe si care imi ofera o senzatie de proaspat si de relaxare care imi place la nebunie. Gasiti intreaga gama pentru picioare de la Bottega Verde aici, daca vreti sa incercati un singur produs eu il recomand pe asta pentru ca face ceea ce promite.

 
Ati incercat vreunul dintre produse?

6 comentarii

  1. Excelente produsele, multumesc pentru recomandari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat produsele folosite de tine dar par interesante toate. Pupa imi e cel mai familiar,imi plac mult produsele lor

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna nu am incetcat nimic din ne-ai aratat dar chiar sunt curioasa de apa micelara YR eu folosesc gama hidra vegetal de la ei dar ma tenteaza si cea sensitive camomille. Si uleiul de buze de la Pupa mi-a atras atentia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat si eu gelul de curatare din gama aia si mi-a placut.

      Ștergere