Gel termal hipoalergenic cu aloe vera de la Jonzac

3.6.20

In ultimele luni am folosit multe produse de la Jonzac si am descoperit cateva care imi plac la nebunie si pe care voi continua sa le recumpar. Despre gama Rehydrate v-am mai povestit pe blog pentru ca folosesc doua produse de curatare a tenului din gama asta si imi plac mult, daca nu ati citit postarea o gasiti aici si acolo am lasat si linkuri catre siteurile de unde puteti cumpara produse de la Jonzac pentru ca primesc des intrebarea asta, insa le gasiti si aici (siteul asta a devenit unul dintre preferatele mele in ultima perioada).


Gelul cu aloe vera este genul de produs de avut in casa si folosit atunci cand ai nevoie pentru ca are o formula extrem de curata si simpla, fara parfum si fara alcool, contine 15% apa termala Jonzac si 80% suc de aloe vera bio, dar si glicerina care are capacitatea de a incetini evaporarea apei. Eu il am de ceva vreme, dar am inceput sa il apreciez cu adevarat in ultimele saptamani cand pielea mea a fost extrem de reactiva si m-am confruntat cu multe episoade de dermatita in diverse parti ale corpului, care au venit la pachet cu o piele uscata si iritata care mi-a dat batai de cap.

Aloe Vera este o planta care creste in Mexic, iar sucul sau pur este bogat in zahar. Este un ingredient recunoscut pentru regenerarea, restructurarea si repararea epidermei, iar combinatia cu apa termala Jonzac, hipermineralizata si izotonica, este una care are actiune hidratanta si emolienta. Pielea sensibila va simti imediat un efect de calmare si prospetime, senzatia de catifelare si hidratare este una imediata si se mentine pe piele.

Imi place foarte mult textura acestui produs, intra imediat in piele si nu lasa pelicula grasa, astfel incat pot sa-ti continui activitatea fara pauze. Eu l-am folosit atat pe maini (m-am iritat rau de tot de la o bratara si mi-a luat cateva zile sa imi aduc pielea intr-o stare buna), cat si pe picioare si pe abdomen. De multe ori am intins mana dupa crema asta si am folosit-o in locul cremei de maini pentru ca imi place mult ce face si cum imi simt pielea dupa ce o folosesc.


Folositi produse cu aloe vera? Va plac?

2 comentarii

  1. Buna! Am auzit numai laude despre produsele Jonzac asa ca eu sunt in teste acum am mostre de la cremele de fata si folosesc si apa termala e waw! Interesant de incercat si gelul cu aloe! 👍

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat acest gel dar vorbind despre aloe vera sunt sigură că e tare bun

    RăspundețiȘtergere